Η εκκίνηση βιομηχανικής κυβερνοασφάλειας Nozomi Networks εξασφαλίζει 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση πριν από την IPO


Η Nozomi Networks, μια νεοσύστατη εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που στοχεύει στην προστασία των κρίσιμων υποδομών από κυβερνοεπιθέσεις, έχει συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση πριν από την IPO.

Ο γύρος χρηματοδότησης της Σειράς D καθοδηγήθηκε από τους Triangle Peak Partners και περιλαμβάνει επίσης επενδύσεις από έναν αριθμό εξοπλισμού, ασφάλειας, παρόχων υπηρεσιών και εταιρειών αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των Honeywell Ventures, Keysight Technologies και Porsche Digitalηφιακό.

Αυτή η χρηματοδότηση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία. Οι κυβερνοεπιθέσεις στα βιομηχανικά συστήματα ελέγχου (ICS) – οι συσκευές που είναι απαραίτητες για τη συνεχή λειτουργία των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, του νερού και άλλων κρίσιμων υποδομών – αυξήθηκαν τόσο σε συχνότητα όσο και σε σοβαρότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μην κοιτάξετε πέρα ​​από τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπου οι επιθέσεις ransomware στόχευσαν τα δίκτυα πληροφορικής της Colonial Pipeline και τον κολοσσό παραγωγής κρέατος JBS, αναγκάζοντας τις εταιρείες να κλείσουν τις βιομηχανικές τους δραστηριότητες.

Nozomi Networks, που ανταγωνίζεται το Dragos και Claroty ισχυρίζεται ότι η βιομηχανική λύση κυβερνοασφάλειας, η οποία εργάζεται για την ασφάλεια των συσκευών ICS εντοπίζοντας απειλές πριν από την επίθεσή τους, έχει ως στόχο να αποτρέψει τέτοιες επιθέσεις. Παρέχει προβολή σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τους οργανισμούς να διαχειριστούν τον κίνδυνο στον κυβερνοχώρο και να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα σε βιομηχανικές δραστηριότητες.

Η τεχνολογία αυτή τη στιγμή υποστηρίζει περισσότερες από το ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου συσκευών σε τομείς όπως κρίσιμες υποδομές, ενέργεια, κατασκευή, εξόρυξη, μεταφορές και κοινής ωφελείας, με τα Nozomi Networks να διπλασιάζουν το πελατολόγιό τους το 2020 και να βλέπουν αύξηση 5.000% στον αριθμό των συσκευών που παρακολουθούν οι λύσεις του.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την τελευταία της επένδυση, η οποία έρχεται λιγότερο από δύο χρόνια αφότου εξασφάλισε 30 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της σειράς C για να κλιμακώσει τις προσπάθειες ανάπτυξης προϊόντων καθώς και την προσέγγισή της στην αγορά παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, η Nozomi Networks δήλωσε ότι σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις προσπάθειες ενεργοποίησης των συνεργατών της και να αναβαθμίσει τα προϊόντα της για να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις τόσο στις αγορές ορατότητας και ασφάλειας OT όσο και IoT.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.