Η πλατφόρμα ψυχικής υγείας των εργαζομένων Oliva συγκεντρώνει 2,2 εκατομμύρια $ προ-σπόρους με επικεφαλής τη Moonfire Ventures


Όπως πολλές άλλες υπηρεσίες εργαζομένων έχουν γίνει ψηφιακές, το ίδιο ισχύει και για την ψυχική υγεία. Στον καταναλωτικό χώρο υπάρχουν αυξανόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως το Equoo αλλά ο αγώνας είναι τώρα για τον υπάλληλο.

Και δεδομένου ότι η τηλεϊατρική έχει γίνει ψηφιακή και βασισμένη σε βίντεο, το ίδιο ισχύει και για την παροχή ψυχικής υγείας. Ορισμένες εταιρείες παίζουν ήδη σε αυτό το χώρο, συμπεριλαμβανομένων των Spill Chat, On Mind, Lyra Health, Modern Health, Ginger και TalkSpace For Business. προ-ηχογραφημένα βίντεο, αλλά για να θέσετε εκπαιδευμένους επαγγελματίες μπροστά στους υπαλλήλους για να μιλήσετε απευθείας σε αυτά. Και υπάρχει ακόμη και επιστήμη για να την υποστηρίξουμε. Πράγματι, ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η ψυχοθεραπεία μέσω του Διαδικτύου είναι τόσο καλή αν όχι καλύτερη από τις προσωπικές διαβουλεύσεις. στο συντονισμό ενός γύρου επένδυσης προ-σπόρων ύψους 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής τον Moonfire Ventures τη νέα εταιρεία VC σε στάδιο σπόρου από τον συνιδρυτή της Atomico Mattias Ljungman. προσέλκυσε επίσης επένδυση αγγέλου από στελέχη τεχνολογίας από την Amazon, Booking.com, DogBuddy, Typeform, Hotjar, TravelPerk και άλλα.

Η Oliva ιδρύθηκε από τον Javier Suarez, ο οποίος είχε συνιδρυθεί στο παρελθόν TravelPerk και Sançar Sahin, που προηγουμένως ηγήθηκε του μάρκετινγκ ομάδες στο Hotjar και στο Typeform, οπότε και οι δύο είναι πολύ αιματηροί στις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Ο Suarez λέει ότι εμπνεύστηκε να δημιουργήσει μια εκκίνηση ψυχικής υγείας μετά τις αυστηρές του TravelPerk: «Οι εργαζόμενοι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μιας εταιρείας – όσο καλύτερα αισθάνονται, τόσο καλύτερα η εταιρεία εκτελεί. Ωστόσο, οι οργανώσεις δεν έχουν συσταθεί για να υποστηρίξουν την ψυχική υγεία των υπαλλήλων τους εντός και εκτός του χώρου εργασίας, γεγονός που δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα για τους συμπαίκτες, τους διευθυντές και τον οργανισμό στο σύνολό του. Έχουμε ξεκινήσει το Oliva για να δώσουμε στους υπαλλήλους πρόσβαση σε ολοκληρωμένη διαδικτυακή ψυχική υγειονομική περίθαλψη και να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να ξεπεράσουν τις σχετικές προκλήσεις – από την προσέλκυση & διατήρηση ταλέντων και την κατάρτιση διαχειριστών έως την υποστήριξη απομακρυσμένων εργαζομένων. "

Το απόρρητο αντιμετωπίζεται μέσω της χρήσης ενός ασφαλούς και κρυπτογραφημένη προσωπική πύλη, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συνομιλήσουν με έναν πάροχο φροντίδας που τους ταιριάζει με έναν επαγγελματία. Παίρνουν 1-προς-1 συνεδρίες βιντεοθεραπείας από μια σειρά επαγγελματιών ψυχικής υγείας και μπορούν επίσης να παρακολουθούν την πρόοδό τους.

Η ομάδα προσέλκυσε επίσης τη Δρ. Sarah Bateup, η οποία έχει περάσει πάνω από δύο δεκαετίες διδάσκοντας και εκπαιδεύοντας επαγγελματίες ψυχικής υγειονομικής περίθαλψης, η οποία είναι τώρα επικεφαλής κλινικός λειτουργός.

Είπε: «Η Oliva βελτιώνει τον τρόπο πρόσβασης, υποστήριξης της ψυχικής υγειονομικής περίθαλψης , και πληρώθηκαν, προσθέτοντας επίσης πιο συνεχή εποπτεία και λογοδοσία στη διαδικασία. Φιλοδοξία μας είναι να βλέπουμε την Oliva ως σήμα ποιότητας και να θέσουμε ένα νέο πρότυπο για την ψυχική υγειονομική περίθαλψη στο χώρο εργασίας. "

Ο Mattias Ljungman, ιδρυτής της Moonfire Ventures, πρόσθεσε: ειδικά στο χώρο εργασίας. Οι ιδρυτές της Oliva είναι η μόνη ομάδα που έχουμε δει να ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση με γνώμονα τον αντίκτυπο στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας. Ενώ η ψυχική υγεία που χρηματοδοτείται από τον εργοδότη γίνεται ένα καθιερωμένο μοντέλο στις ΗΠΑ, η Oliva είναι η πρώτη που φέρνει μια πραγματικά ολοκληρωμένη προσέγγιση στις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης. " -σε συνεδρίες, μαθήματα θεραπείας και ειδική εκπαίδευση και υποστήριξη για διευθυντές.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.