Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο iOS 15 beta σε όλους


Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον των iOS, iPadOS και watchOS. Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 15 iPadOS 15 και watchOS 8 . Αυτές οι κυκλοφορίες είναι οι επόμενες σημαντικές εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων για iPhone, iPad και Apple Watch. Σε αντίθεση με τα betas προγραμματιστών, όλοι μπορούν να κατεβάσουν αυτά τα betas – δεν χρειάζεστε λογαριασμό προγραμματιστή 99 $. Αλλά μην ξεχνάτε, είναι μια έκδοση beta.

Η εταιρεία σχεδιάζει ακόμα να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση των iOS 15, iPadOS 15 και watchOS 8 αυτό το φθινόπωρο. Ωστόσο, η Apple θα κυκλοφορήσει betas κάθε λίγες εβδομάδες το καλοκαίρι. Είναι ένας καλός τρόπος για να διορθώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα σφάλματα και να συλλέξετε δεδομένα από μια μεγάλη ομάδα χρηστών.

Όπως πάντα, τα δημόσια betas της Apple παρακολουθούν στενά τον κύκλο κυκλοφορίας των beta προγραμματιστών. Η Apple κυκλοφόρησε επίσης τη δεύτερη έκδοση beta του iOS και του iPadOS 15 σήμερα. Φαίνεται λοιπόν ότι η πρώτη δημόσια έκδοση beta είναι λίγο πολύ η ίδια έκδοση με τη δεύτερη έκδοση προγραμματιστή.

Αλλά θυμηθείτε, δεν πρέπει να εγκαταστήσετε μια beta στο κύριο iPhone ή iPad. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο σφάλματα – ορισμένες εφαρμογές και λειτουργίες δεν θα λειτουργήσουν καθόλου. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, το λογισμικό beta μπορεί επίσης να κάνει τούβλα στη συσκευή σας και να την κάνει άχρηστη. Μπορεί ακόμη και να χάσετε δεδομένα στο iCloud. Προχωρήστε με εξαιρετική προσοχή.

Αλλά αν έχετε iPad, iPhone ή Apple Watch δεν χρειάζεστε, δείτε πώς μπορείτε να το κατεβάσετε. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο beta της Apple από τη συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την έκδοση beta και κατεβάστε το προφίλ διαμόρφωσης – κάντε το από το iPhone σας για την έκδοση beta του watchOS. Είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο που λέει στη συσκευή σας να ενημερώνεται σε δημόσια betas, όπως είναι μια κανονική ενημέρωση λογισμικού.

Μόλις εγκατασταθεί, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις (ή Παρακολούθηση). Θα πρέπει να δείτε μια ενημέρωση. Τον Σεπτέμβριο, η συσκευή σας θα ενημερώσει αυτόματα την τελική έκδοση των iOS 15, iPadOS 15 ή watchOS 8 και θα μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ διαμόρφωσης.

Η μεγαλύτερη αλλαγή του iOS 15 είναι μια νέα λειτουργία εστίασης. Εκτός από το "Μην ενοχλείτε", μπορείτε να διαμορφώσετε διάφορες λειτουργίες – μπορείτε να επιλέξετε εφαρμογές και άτομα από τα οποία θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να αλλάζετε την εστίασή σας ανάλογα με το τι κάνετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λειτουργία εργασίας, μια κατάσταση αναστολής λειτουργίας, μια κατάσταση προπόνησης κ.λπ.

Υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες, όπως μια νέα εφαρμογή καιρού, ενημερωμένοι χάρτες στους Χάρτες Apple, μια βελτιωμένη έκδοση του FaceTime με το SharePlay και άλλα. Το Safari έχει επίσης μια ολοκαίνουργια εμφάνιση.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.