Daily Crunch: Μια πολυσύχναστη αγορά εξόδων και εξαγορών προβλέπει ένα ζεστό καλοκαίρι AI


Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ιστορίες του TechCrunch που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα στις 3 μ.μ. PDT, εγγραφείτε εδώ .

Γεια σας και καλώς ήλθατε στο Daily Crunch για τις 9 Ιουνίου 2021. Σήμερα ήταν TC Sessions: Mobility μια καλή στιγμή και ελπίζαμε να απολαύσετε . Κοιτώντας μπροστά, αρχίζουμε να ανακοινώνουμε ορισμένους ομιλητές για το Disrupt – συμπεριλαμβανομένων του Arun Mathew της Accel . Σημειώστε τα ημερολόγιά σας, το Disrupt θα είναι επικό φέτος . – Alex

The TechCrunch Top 3

 • Ο Μπάιντεν γκρεμίζει τον τοίχο της κινεζικής εφαρμογής του Τραμπ : Μετά από ένα πολύ συγκεχυμένο επεισόδιο στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από την TikTok να πουλήσει σε μια αμερικανική εταιρεία και ότι η αμερικανική κυβέρνηση μειώνεται, τα πράγματα συνήθως επιστρέφουν στο φυσιολογικό σήμερα, αφού ο Πρόεδρος Μπάιντεν «υπέγραψε εκτελεστική εντολή για ανάκληση ενεργειών με στόχο τις TikTok και WeChat», αναφέρει η TechCrunch Ο Μπάιντεν υπέγραψε επίσης μια «νέα παραγγελία που απαιτεί από το Υπουργείο Εμπορίου να επανεξετάσει εφαρμογές με δεσμούς με τη« δικαιοδοσία ξένων αντιπάλων »», οπότε αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα.
 • Δισεκατομμύρια για τεχνολογία μπαταρίας : Η Northvolt έχει εγείρει ένα γύρο 2,75 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αυξήσει την παραγωγική του ικανότητα στην Ευρώπη έως 150 GWh έως το 2030. Ενώ το 2030 μπορεί να ακούγεται πολύ μακριά, είναι λιγότερο από μια δεκαετία από τώρα. Τα νέα του γύρου του Northvolt υπογραμμίζουν πόσες περιοχές θέλουν να διασφαλίσουν ότι μπορούν να κατασκευάσουν προϊόντα τεχνολογίας πυρήνα όπως μπαταρίες, τσιπ και AI μόνοι τους για να περιορίσουν τον γεωπολιτικό κίνδυνο.
 • Όλοι θέλουν να χρηματοδοτήσουν νεοσύστατες εταιρείες AI : Η εποχή στην οποία κάθε εκκίνηση ισχυριζόταν ότι ήταν εταιρεία AI είναι πίσω μας, αφήνοντας μας την εποχή στην οποία κάθε VC θέλει να χρηματοδοτήσει startups AI. Αυτή είναι η ουσία ενός πρόσφατου TechCrunch σκάψτε στην καυτή και πολυάσχολη αγορά συγκέντρωσης χρημάτων για νεοσύστατες εταιρείες που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη. Το Auto insurtech startup Branch έχει συγκεντρώσει $ 50 εκατομμύρια γύρο με επικεφαλής τον Όμιλο Anthemis. Το βήμα της εταιρείας είναι ότι ξεκινά τους πελάτες με ένα πακέτο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τους πωλήσει αργότερα αργότερα. Οι VC είναι ακόμη περισσότερο από πρόθυμοι να ρίξουν κεφάλαια σε παρόχους νεοασφαλίσεων, παρά τους αγώνες από τους μονόκερους στο χώρο μετά τη δημοσίευσή τους.
 • Το ShelfLife θέλει να σας βοηθήσει να προμηθευτείτε πρώτες ύλες : Πάντα ήθελε να παράγει και πουλάτε τη δική σας έκδοση του White Claw; Η Lillian Cartwright και μερικοί συνάδελφοι του Harvard Business School είχαν αυτήν την ιδέα, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα εφοδιασμού. Η Cartwright δημιούργησε το ShelfLife, το οποίο βοηθά τις μάρκες παρέχοντας «έναν κατάλογο και μια αγορά προμηθευτών πρώτων υλών με βάση τις μάρκες που πραγματικά χρειάζονται, επιτρέποντάς τους να εξασφαλίσουν γρήγορα προσφορές».
 • Εάν έχετε κουραστεί από ασφαλιστικούς γύρους, τι γίνεται με ένα NFT γύρο ; Οι Mythical Games ανακοίνωσαν έναν γύρο 75 εκατομμυρίων δολαρίων, παρά την εξασθένιση της βραχυπρόθεσμης δυναμικής στην αγορά για ψηφιακά έργα ιδιοκτησίας ειδικά για blockchain. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε για τα NFT, είναι σαφές ότι οι VC είναι bullish και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να μην χάσουν μια πιθανή τάση.
 • Ο αμερικανικός πολιτικός φωτιστής Stacey Abrams 'Τώρα συγκεντρώνει 9,5 εκατομμύρια δολάρια : Τώρα είναι εταιρεία fintech που αγοράζει εταιρικά τιμολόγια έναντι αμοιβής, επιτρέποντας στις εταιρείες να ξεκλειδώσουν τα έσοδα πριν πληρωθούν. Υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να εκτιμήσει σωστά τον κίνδυνο μη πληρωμής, είναι ένα αρκετά φιλικό προς τις επιχειρήσεις μοντέλο.
 • Επικεφαλής του CMS σας : Εάν δεν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε εργαλεία CMS χωρίς κεφάλι, φανταστείτε το WordPress αλλά χωρίς τα κομμάτια που το κάνουν να αποδίδουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το μοντέλο headless έχει προσελκύσει υποστηρικτές σε έναν κόσμο συσκευών τελικών χρηστών που έχει καταστραφεί, όπου οι χρήστες ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από τα πάντα, από έξυπνα ρολόγια έως tablet έως επιτραπέζιους υπολογιστές έως κράνη VR. Και τώρα η χωρίς κεφαλή υπηρεσία CMS του Contentstack είναι 57,5 ​​εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη μετά από μια επένδυση με επικεφαλής τον Insight Partners.

Για να ολοκληρώσουμε τα νέα μας για την εκκίνηση σήμερα, δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Superhuman Rahul Vohra και ο φίλος του Todd Goldberg, ο ιδρυτής του Eventjoy , έχουν επισημοποιήσει την επενδυτική τους συνεργασία σε ένα νέο ταμείο που ονομάζεται Todd and Rahul's Angel Fund . Αυτό το όνομα έχει μεγάλα vibes "Bill and Ted's Excellent Adventure", αν και με μεγαλύτερο προϋπολογισμό 24 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και φρέσκο ​​στα τακούνια του Equity Podcast που βουτά στην ορμονική υγεία και την τεράστια ευκαιρία εκκίνησης που παρουσιάζει, υπάρχει νέα εκκίνηση που λειτουργεί σε PCOS στην αγορά . Ρίξτε μια ματιά στην αρχική του μορφή.

Μην πανικοβληθείτε: Οι «ενημερώσεις αλγορίθμου» δεν είναι το τέλος του κόσμου για τους διαχειριστές SEO

Ο ειδικός και σύμβουλος SEO, Eli Schwartz, θα συμμετάσχει αύριο στον Managing Editor Danny Crichton για κοινή χρήση. η συμβουλή του για όλους που νιώθουν νευρικοί κάθε φορά που η Google ενημερώνει τον αλγόριθμό της.

Για να δημιουργήσει ένα θεμέλιο για το αυριανή συζήτηση στο Twitter Spaces ο Eli μοιράστηκε μια θέση επισκεπτών που θα έπρεπε να ξεφουσκώσει ορισμένους μύθους. Για αρχάριους: Η μείωση της επισκεψιμότητας αναζήτησης δεν σας βλάπτει απαραίτητα.

Αντί να κυνηγά τον αλγόριθμο, συμβουλεύει εταιρείες που βασίζονται σε οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης να επικεντρωθούν στην εμπειρία των χρηστών αντί: δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. "

Ακριβώς όπως απελευθερώνετε ενημερώσεις προϊόντων βάσει σχολίων και αναλυτικών στοιχείων, η Google βελτιώνει τα προϊόντα της για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη.

" Εάν παρατηρήσετε πτώση, σε πολλές περιπτώσεις, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να δεν έχουν χάσει καν πραγματική κίνηση », λέει ο Eli. «Συχνά, οι απώλειες αντιπροσωπεύουν μόνο χαμένες εμφανίσεις που δεν μετατρέπονται σε κλικ».

Η αυριανή συζήτηση είναι η τελευταία σε μια σειρά συζητήσεων με κορυφαίους συνεργάτες του Extra Crunch. Εάν έχετε συνεργαστεί με έναν ταλαντούχο έμπορο ανάπτυξης, μοιραστείτε μια σύντομη πρόταση .

( Το Extra Crunch είναι το πρόγραμμα συμμετοχής μας, το οποίο βοηθά τους ιδρυτές και τις ομάδες εκκίνησης να προχωρήσουν. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .]

Big Tech Inc.

 • Η Google κατασκευάζει έναν τεράστιο κορμό ινών για Αργεντινή : Φανταστείτε ότι ήσασταν μεγαλοπρεπής. Και το Διαδίκτυο ήταν λίγο αργό ανάμεσα στα κεντρικά γραφεία σας και, ας πούμε, στην Αργεντινή. Καταρατάς την τύχη σου; Σφραγίστε τα πόδια σας; Ή ανακοινώνετε ότι πρόκειται να «δημιουργήσετε ένα νέο υποθαλάσσιο καλώδιο που θα συνδέει την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και το Las Toninas, Αργεντινή – με επιπλέον προσγειώσεις στη Βραζιλία και την Ουρουγουάη» όπως έκανε η Google; Ελπίζουμε ότι είναι η τελική επιλογή.
 • Γνωρίζατε ότι είναι η εβδομάδα δημιουργών του Facebook ; Είναι, όπως αποδεικνύεται. Το Big Blue ανακοίνωσε ένα "εγγενές εργαλείο συνεργατών" για το Instagram που θα επιτρέπει στους "δημιουργούς να προτείνουν προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο ταμείο, να τα μοιράζονται με τους ακόλουθους και να κερδίζουν προμήθειες για τις πωλήσεις τους." Η ιδέα μπορεί να αποδειχθεί ενοχλητική για τους μη επηρεαστές, αλλά για τους λαούς με μεγάλη παρακολούθηση θα μπορούσε να είναι ευεργετικό.
 • 270 εκατομμύρια $ για το κατάστημα ασφαλείας τελικού σημείου 1Ε : Η αυξανόμενη αποδοχή της απομακρυσμένης εργασίας σημαίνει περισσότερα και περισσότερα τελικά σημεία για να εξασφαλίσουν οι εταιρείες. Το να βλέπεις την Carlyle να παίρνει 1E για ένα τέταρτο δισεκατομμύριο, λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη στην ουσία. Η Crunchbase δεν διαθέτει δεδομένα χρηματοδότησης από την εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, οπότε ίσως αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη έξοδος για την ομάδα της. blue ” width=”1500″ height=”942″ />

  Credits εικόνας: SEAN GLADWELL (ανοίγει σε νέο παράθυρο) / Getty Images

Το TechCrunch επιστρέφει με την επόμενη κατηγορία μας για το έργο Experts: επικοινωνούμε με τους ιδρυτές εκκίνησης για να μας πείτε σε ποιον απευθύνονται όταν θέλουν τις πιο ενημερωμένες πρακτικές μάρκετινγκ ανάπτυξης.

Συμπληρώστε την έρευνα εδώ.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για να μοιραστούμε τα αποτελέσματα που συλλέγουμε με τη μορφή βάσης δεδομένων. Όσο περισσότερες απαντήσεις λαμβάνουμε από τους αναγνώστες μας, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η συντακτική κάλυψή μας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το techcrunch.com/experts.

Community

Γίνετε μαζί μας για μια συνομιλία αύριο στις 12:30 μ.μ. PDT / 3:30 μ.μ. EDT στο Twitter Spaces . Η δική μας Ο Ντάνι Κρίχτον θα συζητήσει τον έμπορο ανάπτυξης Η στήλη επισκεπτών του Eli Schwartz Μην πανικοβληθείτε: Οι «ενημερώσεις αλγορίθμου» δεν είναι το τέλος του κόσμου για τους διαχειριστές SEO . Φέρτε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας!

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.