Το πανεπιστήμιο Nexford διαθέτει 10,8 εκατομμύρια δολάρια πριν από τη σειρά Α για να κλιμακώσει την ευέλικτη πλατφόρμα απομακρυσμένης μάθησης


Δύο βαθιά προβλήματα αντιμετωπίζουν τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως – προσιτή τιμή και συνάφεια. Είτε ζείτε στην Αφρική, την Ευρώπη ή τις Η.Π.Α., ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο ή στο κολέγιο ή ακόμη και εγκαταλείπουν επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν δίδακτρα . Από την άλλη πλευρά η συνάφεια δείχνει το τεράστιο χάσμα μεταξύ του τι διδάσκουν τα παραδοσιακά πανεπιστήμια και του τι πραγματικά αναζητούν οι παγκόσμιοι εργοδότες. Δεν είναι μυστικό ότι τα πανεπιστήμια επικεντρώνονται υπερβολικά στη θεωρία.

Τα τελευταία χρόνια, έχει εμφανιστεί ένας αριθμός εναλλακτικών παρόχων διαπιστευτηρίων που προσπαθούν να παρέχουν στους μαθητές τις απαραίτητες δεξιότητες για να Κερδίστε και κερδίστε τα προς το ζην. Το πανεπιστήμιο Nexford είναι μία από αυτές τις πλατφόρμες και σήμερα, έχει κλείσει έναν γύρο χρηματοδότησης πριν από τη σειρά Α 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων .

Η VC Global Ventures με έδρα το Ντουμπάι οδήγησε τον νέο γύρο . Άλλοι επενδυτές περιλαμβάνουν το νέο θεματικό ταμείο της Future Africa (επικεντρωμένο στην εκπαίδευση), επενδυτές αγγέλου και οικογενειακά γραφεία. Συμμετείχαν επίσης ανώνυμα VC από 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, του Ντουμπάι, της Ελβετίας, του Κατάρ, της Νιγηρίας, της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας .

Μέχρι σήμερα, η Nexford έχει συγκεντρώσει 15,3 εκατομμύρια δολάρια, μετά η πρώτη δόση 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων για χρηματοδότηση σπόρων που συγκεντρώθηκε πριν από δύο χρόνια. παρέχοντας πρόσβαση σε ποιοτική και προσιτή εκπαίδευση.

«Με αυτόν τον τρόπο, έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Al Tarzi στην TechCrunch. «Παίρνετε πρακτικές δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε αμέσως ή για τη μελλοντική σας καριέρα ενώ ενεργά διατηρώντας μια δουλειά . Έτσι, ολόκληρη η εμπειρία έχει σχεδιαστεί ως μάθηση ως μοντέλο υπηρεσίας. "

Το Nexford Unversity επιτρέπει στους μαθητές να σπουδάσουν με τον δικό τους ρυθμό. Μόλις υποβάλουν αίτηση και γίνουν δεκτοί είτε σε πρόγραμμα πτυχίων είτε σε πρόγραμμα μαθημάτων, επιλέγουν πόσο γρήγορα ή αργά θέλουν να είναι το πρόγραμμα .

Fadl Al Tarzi (Διευθύνων Σύμβουλος, Nexford Πανεπιστήμιο)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι ό, τι μαθαίνουν οι μαθητές στην πλατφόρμα είναι άμεσα ισχύει για τις εργασίες τους . Επί του παρόντος, το Nexford προσφέρει προπτυχιακά πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων. 360 ° μάρκετινγκ; AI & αυτοματισμός; δημιουργία τεχνολογικής εκκίνησης · επιχειρηματική ανάλυση επιχειρήσεις σε αναδυόμενες αγορές · ψηφιακός μετασχηματισμός; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ; και διαχείριση προϊόντων. Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι του είναι η διοίκηση επιχειρήσεων, η προηγμένη τεχνολογία AI, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η υπερσυνδεσιμότητα, η βιωσιμότητα και η παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι διαπιστευμένοι βαθμοί του κοστίζουν μεταξύ 3.000 και 4.000 $ που καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις. Στη Νιγηρία, για παράδειγμα, ένα MBA κοστίζει περίπου 160 $ ​​το μήνα, ενώ ένα πτυχίο κοστίζει 80 $ το μήνα. Όμως, το ποσό για τη δομή της μηνιαίας δόσης σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα αποφοιτούν οι μαθητές, τόσο λιγότερα πληρώνουν.

Πώς είναι να μαθαίνεις με το Πανεπιστήμιο Nexford;

Το Πανεπιστήμιο Nexford δεν προσφέρει τυποποιημένες και θεωρητικές δοκιμές ή αναθέσεις όπως τα περισσότερα παραδοσιακά πανεπιστήμια κάνω. Ο Al Tarzi λέει ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτό που αποκαλεί εκπαιδευτικό μοντέλο βάσει ικανοτήτων, όπου οι μαθητές αποδεικνύουν την κυριαρχία τους, δουλεύοντας σε πρακτικά έργα.

Για παράδειγμα, ένας φοιτητής που εργάζεται σε ένα λογιστικό μάθημα πιθανότατα θα πρέπει να δημιουργήσει μια δήλωση P&L, να αναλύσει την ισορροπία φύλλα και προσδιορίστε πού πρέπει να διορθωθεί το σφάλμα. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα δίνει στον μαθητή διαφορετικά σενάρια που δείχνουν εταιρείες με διαφορετικά έσοδα και επίπεδα δαπανών. Το έργο? Για να αναλύσουμε και να εξαγάγουμε συγκεκριμένους δείκτες για να κατανοήσουμε ποια εταιρεία είναι κερδοφόρα και τα υπόλοιπα οικονομικά της μονάδας .

Αν και ο Nexford παίζει στον χώρο του Edtech, ο Al Tarzi δεν πιστεύει ότι η εταιρεία είναι μια Edtech Εταιρία. Ως πιστοποιημένο και διαπιστευμένο διαδικτυακό πανεπιστήμιο, το Nexford έχει τεράστιο αριθμό αυτοματισμών σε ολόκληρο τον οργανισμό και παρέχει στους φοιτητές υποστήριξη από συμβούλους καθηγητών και σταδιοδρομίας.

Μετά την προσφορά πτυχίων, η Nexford βάζει τα καπέλα τοποθέτησής της καθορίζοντας τους αποφοίτους της με συνεργάτες εργοδότες [19659002].

Υπάρχει μεγάλη έλλειψη θέσεων εργασίας στη Νιγηρία, και παρά την υψηλή ανεργία, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν εξαιρετικά απόφοιτοι απόφοιτοι. Έτσι, η Nexford πραγματοποίησε αρκετές συνεργασίες όπου οι εργοδότες χρηματοδοτούν τους υπαλλήλους τους ή σύντομα θα γίνουν υπάλληλοι για σκοπούς αναβάθμισης και επανασύνδεσης.

Μια εικόνα είναι με τη Sterling Bank, μια τοπική τράπεζα της χώρας. Οι περισσότερες τράπεζες της Νιγηρίας έχουν ετήσιες ρουτίνες, όπου προσλαμβάνουν αποφοίτους και τις θέτουν σε προγράμματα κατάρτισης διάρκειας εβδομάδων . Η Sterling Bank απασχολεί οποιονδήποτε υποψήφιο που αισθάνεται πολύ καλά μετά από προγράμματα έντασης κεφαλαίου (οκτώ εβδομάδες στις περισσότερες περιπτώσεις) .

Έτσι, αυτό που έκανε η Nexford είναι να συνεργαστεί με τη Sterling για να χρηματοδοτήσει τα δίδακτρα για τους αποφοίτους γυμνασίου. Όταν αυτοί οι μαθητές παρακολουθούν τα προγράμματα του Nexford για το πρώτο έτος, αρχίζουν να λαμβάνουν θέσεις μερικής απασχόλησης στο Sterling . Μετά την αποφοίτησή τους, παίρνουν δουλειά στην τράπεζα.

«Αυτό εξοικονομεί Sterling το κόστος εκπαίδευσης και τα δίδακτρα μας είναι σχεδόν ίση με την εκπαίδευση που παρείχαν στους μαθητές . Επίσης, οι φοιτητές αρχίζουν να πληρώνουν όταν τοποθετηθούν, οπότε είναι κερδοφόρο. »

Το Πανεπιστήμιο Nexford έχει μαθητές από 70 χώρες, με τη Νιγηρία τη μεγαλύτερη αγορά του ακόμα . Η Nexford έχει επίσης συνεργασίες blue-chip με τη Microsoft, το LinkedIn Learning και το IBM για την παροχή πρόσβασης σε εργαλεία, μαθήματα και προγράμματα για τη βελτίωση της μαθησιακής εμπειρίας.

Ένα από τα σημαντικότερα κέρδη αυτής της μαθησιακής εμπειρίας είναι ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζει τους ανθρώπους για απομακρυσμένες εργασίες. Το Nexford είναι αισιόδοξο στο εικονικό πλέγμα δεξιοτήτων του, όπου οι άνθρωποι θα βρουν θέσεις εργασίας εξ αποστάσεως ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους στην πλατφόρμα .

«Σε όλη την υποσαχάρια Αφρική έως το 2026, θα υπάρξει να υπάρχει έλλειψη περίπου 100 εκατομμυρίων πανεπιστημιακών θέσεων ως αποτέλεσμα της τεράστιας αύξησης του πληθυσμού των νέων που δεν καλύπτεται από την ανάπτυξη και την προσφορά. Ακόμα κι αν θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα πανεπιστήμια, δεν θα μπορείτε να ικανοποιήσετε τη ζήτηση. Και αυτό ανεβαίνει στην αγορά εργασίας. Δεν πιστεύουμε ότι η τοπική οικονομία θα παράγει αρκετές θέσεις εργασίας στη Νιγηρία, για παράδειγμα. Αλλά θέλουμε να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να έχουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο και όχι απαραίτητα πρέπει να μεταναστεύσουν ».

Πέρυσι, τα έσοδα του Nexford αυξήθηκαν κατά 300%. Φέτος, η εταιρεία ελπίζει να τριπλασιάσει το μέγεθος της εγγραφής της από πέρυσι, δήλωσε ο CEO.

Ο Nexford έχει μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών των μαθητών με βάση την ανάλυση του τι χρειάζεται ο εργοδότης του . Ο Al Tarzi μου λέει ότι η εταιρεία ακολουθεί πάντα την προσέγγιση Big Data, αναρωτιζόμενη: «πώς ανακαλύπτουμε τι αναζητούν οι εργοδότες σε όλο τον κόσμο και διατηρούν το πρόγραμμα σπουδών μας ζωντανό και σχετικό;»

«Αναπτύσσουμε ιδιόκτητη τεχνολογία που μας επιτρέπει να αναλύστε τις κενές θέσεις εργασίας, καθώς και πολλές άλλες πηγές δεδομένων. Χρησιμοποιήστε το AI για να καταλάβετε πώς αυτά τα σύνολα δεδομένων και να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών με βάση αυτά τα ευρήματα. Έτσι, εν συντομία, ξεκινάμε με το τέλος στο μυαλό », απαντά.

Η εταιρεία επιθυμεί να βελτιώσει την τεχνολογία της ανεξάρτητα. Θέλει να αναλύσει τις δεξιότητες με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αυτοματοποιήσει περισσότερες λειτουργίες για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Γι 'αυτό θα χρησιμοποιηθεί η χρηματοδότηση εκτός από την τροφοδότηση των σχεδίων περιφερειακής επέκτασής της (ιδιαίτερα στην Ασία) και την επένδυση στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη προϊόντων. Κατά το τελευταίο, το διαδικτυακό πανεπιστήμιο δηλώνει ότι θα ξεκινήσει προγράμματα συνεργατών με περισσότερους εργοδότες παγκοσμίως για να διευκολύνει τόσο την τοποθέτηση όσο και την αναβάθμιση και την επανασύνδεση.

Η συγχώνευση και των δύο κόσμων της τεχνολογίας και του παραδοσιακού πανεπιστημιακού μοντέλου δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Το πρώτο αφορά την αποτελεσματικότητα, την κεντρική χρήση του χρήστη, το προϊόν, μεταξύ άλλων. Το τελευταίο ενσωματώνει την ακαμψία και συνεχίζει να υστερεί σε σχέση με την ταχεία καινοτομία. Και ενώ τ υπήρξε μια άνθηση στο edtech, οι περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις προσπαθούν να παρακάμψουν τη γραφειοκρατία του κλάδου εκκινώντας μια εφαρμογή ή ένα MOOC . Το μοντέλο του Nexford για την εκτέλεση πτυχίου, αδειοδοτημένου, διαπιστευμένου και ρυθμιζόμενου πανεπιστημίου είναι πιο προκλητικό, αλλά έγκειται σε πολλές ευκαιρίες.

Iyin Aboyeji Γενικός Διευθύνων Σύμβουλος της Future Africa, το καταλαβαίνει αυτό. Είναι ένας λόγος για τον οποίο η εταιρεία είναι η πρώτη επένδυση από το ταμείο που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο μέλλον της Αφρικής και επικεντρώνεται στο μέλλον της μάθησης και γιατί πιστεύει ότι η εταιρεία είναι μια αλλαγή-παιχνίδι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αφρική .

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ πολλά πανεπιστήμια στη Νιγηρία έκλεισαν λόγω εργασιακών διαφορών, η Nexford ήδη παρείχε ένα καινοτόμο και προσιτό νέο μοντέλο διαδικτυακής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχεδιασμένο για μια οικονομία βασισμένη σε δεξιότητες».

Για τον γενικό συνεργάτη της Global Ventures Noor Sweid το Πανεπιστήμιο Nexford διορθώνει την αναντιστοιχία μεταξύ της προσφοράς ταλέντων και των απαιτήσεων της σημερινής ψηφιακής οικονομίας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για να συνεργαστούμε με την Fadl και την ομάδα του Nexford στο ταξίδι τους προς την επέκταση της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθολικής ποιότητας σε αναδυόμενες αγορές», είπε.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.