Πείτε μας, Πίτσμπουργκ


Πλησιάζουμε στο να βάλουμε το επίκεντρό μας στο Πίτσμπουργκ και υπάρχουν αρκετά πράγματα πίσω από τα παρασκήνια. Αφιερώσαμε έναν τόνο χρόνο κουβεντιάζοντας με ανθρώπους που βρίσκονται στο έδαφος της πόλης και περάσαμε υπέροχα να μάθουμε και να ακούσουμε, κάτι που πιστεύουμε ότι θα κάνει αυτήν τη δόση της σειράς Spotlight την πιο δυναμική ακόμα. [19659002] Καθώς μοιραζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος θα συμμετάσχει, όπως ο Πρόεδρος της CMU Farnam Jahanian, ακόμα θέλουμε να ακούσουμε από εκείνους από εσάς που χτίζετε εταιρείες στο «Burgh». [19659005] Έχουμε ακούσει από σχεδόν 50 εταιρείες που επικεντρώνονται σε πράγματα όπως η ψηφιακή υγεία, τα δάνεια μικρών επιχειρήσεων, η ανάπτυξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η ρομποτική και η καθαρή τεχνολογία, και θα επιλέξουμε τρεις εταιρείες να προβάλουν ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στις 29 Ιουνίου [19459003

Επειδή περιμένουμε όλους τους τύπους των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων των επενδυτών, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να μεταφερθούν τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είτε μέσω της πρόσληψης νέων υπαλλήλων ή της εύρεσης ενός νέου συμβούλου. Σε τελική ανάλυση, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε μια εκδήλωση TechCrunch.

Απλώς συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και η εταιρεία σας θα μπορούσε να επιλεγεί για προώθηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επιπλέον, και να μάθετε περισσότερα για το ποιος είναι και τι συμβαίνει στο Πίτσμπουργκ, πρόκειται να φιλοξενήσουμε μια συζήτηση στο Twitter Spaces αύριο (Παρασκευή) στις 4 μ.μ. ΕΕ . Η συν-φιλοξενία θα είναι ένα από τα αγαπημένα μας Yinzers, Kit Mueller . Περιμένετε λίγο ασήμαντα, ενημερώσεις για νέα και συμβάντα στην πόλη και πολλά άλλα.

Εγγραφείτε για την εκδήλωση σήμερα, ελάτε να συνομιλήσετε μαζί μας αύριο και υποβάλετε την εταιρεία σας ή περάστε την λέξη μαζί με κάποιον που πρέπει!

Ατζέντα

29 Ιουνίου 2021

2:00 μ.μ. EDT
Κτίριο Πίτσμπουργκ. Θα ανακοινωθεί ο ομιλητής!

2:20 μ.μ. EDT
Αναπτύσσοντας το Duolingo. Ο Karin Tsai, επικεφαλής μηχανικής, είναι έτοιμος να μιλήσει για τις αντισταθμίσεις μεταξύ αφοσίωσης και edtech, κλίμακας και ικανοποίησης και πώς μπορεί να βοηθήσει μια απλή δοκιμή A / B.

2:40 μ.μ. EDT
Από τον μαθητή στην εκκίνηση. Ο Πρόεδρος της CMU Farnam Jahanian θα μιλήσει για την πρωτοποριακή έρευνα ρομποτικής και αυτοματισμού του σχολείου και πώς διατηρεί καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις στο Πίτσμπουργκ.

3:10 μ.μ. EDT
Πίτσμπουργκ Pitch-off. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις θα έχουν δύο λεπτά για να δώσουν τη θέση τους και οι ομιλητές μας θα έχουν τέσσερα λεπτά για να δώσουν τα σχόλιά τους. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις του Πίτσμπουργκ πρέπει να ισχύουν εδώ

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.