Ο Yousign συγκεντρώνει 36,6 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει μια ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση έναντι του DocuSign


Η γαλλική εκκίνηση Ο Yousign έχει συγκεντρώσει έναν γύρο χρηματοδότησης της σειράς Α ύψους 36,6 εκατομμυρίων δολαρίων (30 εκατομμύρια ευρώ). Η Lead Edge Capital ηγείται του γύρου και το eFounders επενδύει για άλλη μια φορά στην εταιρεία. Ο Yousign, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας πάροχος ηλεκτρονικών υπογραφών που συμμορφώνεται με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τις ψηφιακές υπογραφές.

Ενώ η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά το 2013, ο Yousign συνεργάστηκε με το στούντιο εκκίνησης eFounders το 2019. Μετά από αυτήν τη συμφωνία, το eFounders έχει γίνει βασικοί μέτοχοι και στρατηγικός εταίρος.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε καθώς η αγορά ηλεκτρονικών υπογραφών έχει αναπτυχθεί πολύ. Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το DocuSign, το Adobe Sign, το SignNow, το HelloSign και μια σειρά από άλλους παίκτες. Αλλά κανένα από αυτά δεν έχει σχεδιαστεί για την ευρωπαϊκή αγορά από την αρχή.

Ο Yousign θέλει να γίνει η ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση έναντι αυτών των αμερικανικών εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρεία πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τις μικρές και μεσαίες εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν ακόμη λύση e-signature. Αντί να ζητά από τους πελάτες της DocuSign να αλλάξουν, ο Yousign θέλει να μετατρέψει νέους πελάτες σε ηλεκτρονικές υπογραφές.

«Αντιμέτωποι με αμερικάνους γίγαντες με μεγάλα πεδία και περίπλοκα προϊόντα, έχουμε δημιουργήσει μια λύση που είναι προσβάσιμη και εύχρηστη, επιτρέποντας στις ΜΜΕ να υπογράψουν τα πρώτα έγγραφά τους εντός μίας ώρας και όχι ένα μήνα »δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Yousign Luc Pallavidino σε δήλωση.

Ο Yousign είναι μια αρχή πιστοποίησης και συμμορφώνεται με το eIDAS – ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές υπογραφές. Αυτό σημαίνει ότι οι υπογραφές είναι νομικά δεσμευτικές και η υπηρεσία αρχειοθετεί τα έγγραφά σας σε συνεργασία με Arkhineo .

Όπως και άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικής υπογραφής, μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα εγγράφων, ροές εργασιών έγκρισης και υπενθυμίσεις. Ο Yousign διασφαλίζει ότι το σωστό άτομο υπογράφει το έγγραφο με ισχυρές διαδικασίες ελέγχου ταυτότητας και όλα τα συμβάντα έχουν χρονική σήμανση. Πρόκειται για ένα προϊόν SaaS, που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος συνδρομής για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία.

Με τον σημερινό γύρο χρηματοδότησης, ο Yousign θέλει να προσεγγίσει 50.000 ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το 2024 – έχει σήμερα 6.000 πελάτες. Αυτό θα ισοδυναμούσε με ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδα 85 εκατομμυρίων δολαρίων (70 εκατομμύρια ευρώ). Μόνο το 2020, η εταιρεία αυξήθηκε δραστικά από 35 σε 120 υπαλλήλους. Η εκκίνηση σχεδιάζει τώρα να προσλάβει 150 επιπλέον υπαλλήλους κατά τους επόμενους 18 μήνες.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.