Η Tata Digital θα αποκτήσει πλειοψηφικό μερίδιο στο διαδικτυακό φαρμακείο 1mg


Η Tata Digital, θυγατρική της Tata Sons, δήλωσε την Πέμπτη ότι αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο στην εκκίνηση ψηφιακής υγείας 1mg, η τελευταία σε μια σειρά επενδύσεων καθώς ο ινδικός όμιλος αλάτι-χάλυβα εισέρχεται στον ψηφιακό καταναλωτή space .

Οι εταιρείες δεν κοινοποίησαν τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, αλλά παλαιότερα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Tata Digital σχεδίαζε να επενδύσει μεταξύ 100 εκατομμυρίων έως 110 εκατομμυρίων δολαρίων στην εξαετή ινδική εκκίνηση για 65% μερίδιο. Ένας εκπρόσωπος της Tata Digital αρνήθηκε να σχολιάσει. Το 1mg δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα για σχολιασμό.

Σύμφωνα με την εταιρεία πληροφοριών Tracxn, το 1mg είχε συγκεντρώσει 156 εκατομμύρια δολάρια πριν από την ανακοίνωση της Πέμπτης και εκτιμήθηκε τελευταία στα 242 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό υποδηλώνει ότι η Tata Digital αγοράζει 1mg, το οποίο κατατάσσει τους Bill & Melinda Gates Foundation και Sequoia Capital India στους επενδυτές του, με έκπτωση.

Το 1mg είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον χώρο υγείας στην Ινδία. Η εκκίνηση λειτουργεί διαγνωστικά εργαστήρια, διαθέτει αλυσίδα εφοδιασμού που καλύπτει πάνω από 20.000 ινδικούς ταχυδρομικούς κώδικες και είναι ένας σημαντικός διανομέας φαρμάκων από επιχείρηση σε επιχείρηση στο έθνος της Νότιας Ασίας.

Η Tata Digital δήλωσε ότι η επένδυσή της σε 1mg είναι σύμφωνη με την Το όραμα της γιγαντιαίας για τη δημιουργία ενός ψηφιακού οικοσυστήματος που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών σε διάφορες κατηγορίες με ενιαίο τρόπο. Ο γίγαντας, ο οποίος ανακοίνωσε σχέδια για επένδυση στην εκκίνηση γυμναστικής CureFit νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, απέκτησε το μεγαλύτερο ποσοστό στο διαδικτυακό παντοπωλείο BigBasket νωρίτερα φέτος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με ένα από τα πιο εμβληματικά της Ινδίας και σεβαστοί όμιλοι », δήλωσε σε δήλωση ο Prashant Tandon, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της 1mg. "Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι του 1mg για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης προσβάσιμα σε πελάτες σε ολόκληρη την Ινδία."

Αυτή είναι μια εξελισσόμενη ιστορία. Περισσότερα για να ακολουθήσετε…

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.