Daily Crunch: Η Stripe αγοράζει Y Combinator alum Bouncer για άγνωστο ποσό


Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ιστορίες του TechCrunch που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα στις 3 μ.μ. PDT, εγγραφείτε εδώ .

Τελειώνοντας την εβδομάδα εδώ στο Daily Crunch με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Henry που ανέλαβε χθες και μια γροθιά σε όλους όσους έχουν γράψει με σημειώσεις τη μορφή του. Εξακολουθούμε να παίζουμε, γι 'αυτό οι σημειώσεις σας διαβάζονται και (κυρίως) εκτιμώνται, ακόμη και αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλους.

Μείνετε μαζί μας καθώς το καταλαβαίνουμε πλήρως. – Alex

TechCrunch Top 3

Coding school drama : Η αγορά κωδικοποίησης σχολείων και bootcamps δεν πρόκειται να εξαφανιστεί όσο υπάρχει μεγάλη ζήτηση αγοράς για προγραμματιστές οι εκπαιδευτικές μέθοδοι δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Αλλά δεν παίζουν καλά όλοι οι παίκτες στην αγορά. Το Lambda School, για παράδειγμα, βρίσκεται σε ακόμη πιο ζεστό νερό αυτήν την εβδομάδα.

VCs love edtech : Ενώ οι ιδιώτες επενδυτές χύνουν ευτυχώς κεφάλαια στην αγορά εκκίνησης edtech, οι τιμές των μετοχών από πολλές δημόσιες εταιρείες Edtech είναι υπό πυρκαγιά. Αυτό είναι ένα κενό συναισθημάτων στο οποίο η TechCrunch παρακολουθεί στενά. Περισσότερα εδώ στην αγορά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων edtech.

Εφαρμογή στο Startup Battlefield : Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να εφαρμοστεί στο επερχόμενο Disrupt Startup Battlefield. Και θέλουμε να σας ακούσουμε. Πραγματικά. Πολλές νεοσύστατες εταιρείες που έχουν λάβει μέρος στο δωρεάν και διασκεδαστικό μας και πολύ δημόσιο βήμα προχώρησαν στη συγκέντρωση πολλών κεφαλαίων ή ακόμη και στο κοινό . Συνεχίστε λοιπόν μαζί μας. πιστεύουμε ότι είστε υπέροχοι!

Startups και VC

Η Stripe αγοράζει Bouncer : Η πρόοδος της ακόμα ιδιωτικής λωρίδας ως διαδικτυακού μεγαλομάχου χρηματοδότησης συνεχίστηκε σήμερα με την αγορά της Bouncer, βασισμένη στην εκκίνηση στο Μπρούκλιν, η TechCrunch αναφέρει ότι «δημιούργησε μια πλατφόρμα για την αυτόματη εκτέλεση ταυτότητας καρτών και τον εντοπισμό απάτης σε διαδικτυακές συναλλαγές βάσει καρτών». Η ανίχνευση απάτης είναι ένα σημείο διαφοροποίησης προϊόντων μεταξύ των διαδικτυακών εταιρειών πληρωμών, οπότε αυτή είναι μια συμφωνία που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Γιατί δεν δημοσιεύονται περισσότερες αφρικανικές νεοσύστατες επιχειρήσεις; Η έκρηξη του SPAC παίρνει έναν οικοδεσπότη των αμερικανικών νεοσύστατων επιχειρήσεων, αλλά όχι νέων τεχνολογικών εταιρειών από την Αφρική. Το πραγματικό ζήτημα θα μπορούσε απλώς να είναι κλίμακας, αποδεικνύεται. Η TechCrunch διερευνά.

Η SoftBank βγάζει σωρούς από χρήματα : Μερικά από τα στοιχήματα που έχει κάνει η SoftBank μόνη της, και μέσω του Vision Fund 1 και 2, ήταν clunkers. Το WeWork παραμένει συνώνυμο για αμηχανία. Όμως, το τηλεπικοινωνιακό και επενδυτικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος έχει γίνει πρόσφατα σε θερμαντήρα, όπως ερεύνησε το Equity Podcast της TechCrunch. Πόσο καλά ήταν τα αποτελέσματά του; Πολύ πολύ καλά. Περισσότερα για την επενδυτική της απόδοση εδώ .

Μην διαρρεύσετε δεδομένα λογαριασμού πελατών : Μια εκκίνηση άσκησης που ανταγωνίζεται την Peloton δεν είχε το σπίτι της στον κυβερνοασφάλεια για να. Ο Echelon, TechCrunch αναφέρει, "είχε ένα διαρρηγμένο API που επιτρέπει σχεδόν σε όλους να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες λογαριασμού των αναβατών." Όλα αυτά δεν είναι καλά. Και το ειδησεογραφικό εξηγεί γιατί τελευταία η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ήταν τόσο καυτή. Περισσότερη τεχνολογία παντού σημαίνει περισσότερες πιθανές ευπάθειες παντού.

5 τρόποι για να αυξήσετε το παιχνίδι PR της εκκίνησής σας

Μέχρι τώρα, είναι ευρέως κατανοητό ότι η αφήγηση είναι το θεμέλιο για μια επιτυχημένη εκκίνηση PR.

Οι δημοσιογράφοι τεχνολογίας λαμβάνουν περισσότερες θέσεις από ό, τι μπορούμε να μετρήσουμε κάθε μέρα από εταιρείες πολύ πρώιμου σταδίου που επιδιώκουν να κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους και, για να είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότερες από αυτές ακούγονται σαν να γράφτηκαν με τεχνολογία πρόβλεψης γλώσσας.

Αυτό που οι περισσότερες εταιρείες δεν καταλαβαίνουν είναι αυτή η αφήγηση είναι δουλειά όλων, όπως οι διαχειριστές προϊόντων που γράφουν αναρτήσεις ιστολογίου που δίνουν στους χρήστες πραγματικές πληροφορίες για την τελευταία έκδοση. Το ίδιο ισχύει και για τους ιδρυτές που συμμετέχουν στο Reddit AMA και τους μηχανικούς που συμμετέχουν στις συνομιλίες προϊόντων Slack.

Για να κάνετε μια βουτιά και να παραμείνετε σχετικοί, ακολουθούν πέντε προτάσεις με δυνατότητα δράσης που δεν θα κοστίσουν μια δεκάρα για εφαρμογή.

(Το Extra Crunch είναι το πρόγραμμα συμμετοχής μας, το οποίο βοηθά τους ιδρυτές και τις ομάδες εκκίνησης να προχωρήσουν. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .)

Big Tech Inc.

Συμπληρώνοντας ειδήσεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας αυτήν την εβδομάδα, μια σύντομη ανασκόπηση των αποτελεσμάτων κερδών από εταιρείες που σας ενδιαφέρει είναι εντάξει.

Η Coinbase ανταποκρίθηκε στις προ-κυκλοφορημένες προσδοκίες κερδών του πρώτου τριμήνου 2020 δημοσιεύοντας τόσο τεράστια έσοδα όσο και κέρδη. Εν ολίγοις, το πρώτο τρίμηνο ήταν μια τεράστια νίκη για τον οίκο συναλλαγών κρυπτογράφησης. Είχε το ίδιο τέταρτο που πιθανότατα οδήγησε στη δημοσίευση της Robinhood.

Η DoorDash έριξε τις πόρτες από το δικό της τρίμηνο με αποτέλεσμα οι μετοχές της να αυξάνονται κατά περίπου 25% στις σημερινές συναλλαγές . Αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα, το DoorDash αξίζει πολύ λιγότερο από ό, τι ήταν στο αποκορύφωμά του, αλλά η εταιρεία είχε μια υπέροχη μέρα σχεδόν το ίδιο.

Η Airbnb κατόρθωσε σήμερα περίπου 2,5% κέρδος αφού ανέφερε τα δικά της κέρδη χθες. Πήρε επίσης μια αναβάθμιση αναλυτή για εκκίνηση. Εν ολίγοις, η εταιρεία διαχειρίστηκε την αύξηση των εσόδων από έτος σε έτος, αλλά και λεπτομερείς μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες απώλειες χάρη σε ορισμένα εφάπαξ στοιχεία. Αξίζει περίπου 85 δισεκατομμύρια δολάρια, η Airbnb παραμένει πλούσια αποτιμημένη.

Και τότε υπήρχε η Alibaba, η οποία έχει χάσει περίπου ένα τέταρτο τρισεκατομμύριο σε αξία από τότε που μπήκε σε απορρίμματα με την τοπική της διοίκηση και σε απώλεια μετά την επιβολή του με πρόστιμο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων από την κινεζική κυβέρνηση. Ωστόσο, τα συνολικά έσοδα 28,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου αυξήθηκαν κατά 64% σε σύγκριση με το αποτέλεσμα του προηγούμενου έτους. Hot dang .

Τώρα είστε όλοι παγιδευμένοι! Καλό Σαββατοκύριακο και θα σας ξαναδούμε τη Δευτέρα το απόγευμα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.