Το Πασχαλινό αυγό «DVD Screensaver» της Google κάνει το λογότυπο να αναπηδά αναλόγως στην οθόνη σας


Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έχουμε δει ένα καλό Πασχαλινό αυγό από το Google. Πριν από λίγο καιρό, ένιωθα ότι κάποιος θα ανακαλύπτει ένα νέο κρυμμένο φιγούρα στα προϊόντα της Google κάθε λίγες εβδομάδες. Η εταιρεία τους έβγαλε σαν να ήταν η δουλειά τους.

Παρόλο που δεν έχουμε δει τόσο καινούργια πρόσφατα, φαίνεται ότι εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους. Το πιο πρόσφατο: με τους σωστούς όρους αναζήτησης, εσείς μπορεί να κάνει τη σελίδα αναζήτησης Google να λειτουργεί σαν ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που έμεινε πολύ αργό.

Πώς να το ενεργοποιήσετε:

  1. Να είστε στο Google σε πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή. Δεν φαίνεται να λειτουργεί σε κινητό.
  2. Αναζήτηση για "προφύλαξη οθόνης DVD". Το "λογότυπο αναπήδησης DVD" φαίνεται να λειτουργεί επίσης.
  3. Περιμένετε περίπου πέντε δευτερόλεπτα και το λογότυπο πρέπει να ξεκινήσει. "

Ποιο είναι το νόημα; Όπως τα περισσότερα καλά αυγά του Πάσχα, η μόνη απάντηση σε αυτό είναι "Δεν ξέρω, είναι διασκεδαστικό!" Σκότωσε χρόνο βλέποντας αν χτυπήσει ποτέ τη γωνία Ενημερώστε τους συναδέλφους σας για να μάθουν για ένα γεγονός διαβάζετε χαζά πράγματα στο Διαδίκτυο αντί να εργάζεστε. Καλή Παρασκευή!

[ΑπόόσομπορώναπωαυτότοαυγόεπισημάνθηκεγιαπρώτηφοράστοTwitterαπότονμηχανικότηςGoogle Zouhir Chahoud . Ευχαριστώ Zouhir!]

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.