Μετά από μια ακόμη ακυρωμένη χρονιά στην έρημο, ο Burning Man σχεδιάζει μια εικονική εκδήλωση


Τον προηγούμενο μήνα, η οργάνωση πίσω από το Burning Man ανακοίνωσε ότι το φεστιβάλ / η εμπειρία δεν θα επιστρέψει στην έρημο της Νεβάδας φέτος λόγω της πανδημίας COVID-19 και αντίθετα θα προσπαθούσε να πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση, με σκοπό να φέρει και πάλι τους συμμετέχοντες πρόσβαση σε μια χούφτα εμπειρίες που βασίζονται στον Ιστό.

Σήμερα, ο οργανισμός Burning Man κυκλοφόρησε εισιτήρια για τις διαδικτυακές του εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 22 Αυγούστου και 7 Σεπτεμβρίου. ότι μια εικονική εκδήλωση είναι οποιοδήποτε υποκατάστατο του πραγματικού, αλλά οι διοργανωτές έχουν προσπαθήσει να γίνουν δημιουργικοί όσον αφορά τις εμπειρίες κοινωνικού ιστού, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου τη συντροφικότητα. Ενώ ο οργανισμός δεν θα δημιουργήσει επίσημη παρουσία, ορισμένα στρατόπεδα έχουν ήδη δεσμευτεί να φιλοξενήσουν μια ανεπίσημη επιστροφή στην έρημο.

Πέρυσι, η TechCrunch παρουσίασε το προφίλ του οργανογράμματος Burning Man καθώς αγωνίστηκαν να συγκεντρώσουν ένα εικονικό γεγονός που συνέλαβε το αίσθημα της προσωπικής εμπειρίας με τη χρήση εικονικής πραγματικότητας, εφαρμογών για κινητά και εικονικού πειραματικού θεάτρου. χούφτες εφαρμογών ζωντανής ροής και ζουμ που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν λίγο τα πράγματα. Οι φετινές εφαρμογές περιλαμβάνουν το VR BRCvr διαδραστική πλατφόρμα συνομιλίας Build-a-Burn 3D world Dusty Universe «φωτο-ρεαλιστική» προσομοίωση ] The Infinite Playa συνομιλία μέσω βίντεο Sparkleverse και πλατφόρμα ζωντανής ροής Burn Week .

Φέτος, οι εφαρμογές έχουν δημιουργήσει ένα εφεδρικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για "εισιτήρια πρώτων πτηνών" και χρεώνουν όλες διαφορετικές τιμές με βάση τον τύπο εμπειρίας. Το πιο επιθετικό γήπεδο είναι από το Infinite Playa, το οποίο προσφέρει εισιτήρια που κυμαίνονται από πάσο δύο ωρών 16 $ έως απεριόριστο πάσο 88 $. Άλλοι υιοθετούν επίπεδα τιμολόγησης βάσει δωρεών, ενώ η ζωντανή ροή της Εβδομάδας Burn προσφέρει δωρεάν ροή σε όλους τους θεατές παράλληλα με μια "εκτεταμένη εμπειρία" 29 $.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.