Η Cisco χτυπά και πάλι αρπάζοντας το εργαλείο αξιολόγησης απειλών Kenna Security ως τρίτη απόκτηση αυτή την εβδομάδα


Η Cisco ήταν απασχολημένη με την εξαγορά αυτή την εβδομάδα και σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αγόραζε πλατφόρμα αξιολόγησης απειλών Kenna Security την τρίτη εταιρεία που αγόρασε αυτήν την εβδομάδα. Οι δύο εταιρείες δεν αποκάλυψαν την τιμή αγοράς.

Με την Κέννα, η Cisco ξεκινά μια εκκίνηση που χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να διαλέξει τον τεράστιο σωρό δεδομένων απειλών που έρχονται σε ένα σύστημα ασφαλείας σε καθημερινή βάση και δίνει προτεραιότητα στις απειλές που είναι πιθανό να κάντε τη μεγαλύτερη ζημιά. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο αυτές τις μέρες όταν αφθονούν οι απειλές και δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζετε πού να τοποθετήσετε τους περιορισμένους πόρους ασφαλείας σας. Η Cisco σχεδιάζει να υιοθετήσει αυτήν την τεχνολογία και να ενσωματωθεί στην πλατφόρμα SecureX.

Ο Gee Rittenhouse, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Cisco's Security Business Group έγραψε σε μια δημοσίευση ιστολογίου ανακοινώνοντας τη συμφωνία με την Κέννα, ότι η εταιρεία του παίρνει ένα προϊόν που συνδυάζει τις υπάρχουσες δυνατότητες διαχείρισης απειλών της Cisco με τις δεξιότητες διαχείρισης ευπάθειας που βασίζονται στον κίνδυνο της Kenna.

«Γι 'αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόθεσή μας να αποκτήσουμε την Kenna Security, Inc., αναγνωρισμένο ηγέτη στον τομέα των κινδύνων. ιεράρχηση της ευπάθειας με προστασία άνω των 14 εκατομμυρίων περιουσιακών στοιχείων και πάνω από 12,7 δισεκατομμύρια διαχείριση ευπάθειας. Χρησιμοποιώντας την επιστήμη δεδομένων και την απειλή πραγματικού κόσμου, έχει αποδεδειγμένη ικανότητα να εισάγει δεδομένα από ένα περιβάλλον πολλών προμηθευτών και να παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του κινδύνου ευπάθειας πληροφορικής », έγραψε ο Rittenhouse στην ανάρτηση ιστολογίου.

Η σφαίρα ασφάλειας υπήρξε πολύπλοκη για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με τους υπαλλήλους που μετακόμισαν στην εργασία από το σπίτι λόγω του COVID, έγινε ακόμη πιο έντονο τον τελευταίο χρόνο. Σε έναν κόσμο όπου το τοπίο απειλών αλλάζει γρήγορα, το να έχει ένα εργαλείο που δίνει προτεραιότητα σε αυτό που πρέπει να κοιτάξει πρώτα στο οπλοστάσιό του θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kenna Security Karim Toubba έδωσε ένα τυπικό εκτελεστικό επιχείρημα για απόκτηση: του δίνει πολλά μεγαλύτερη αγορά υπό την Cisco από ό, τι η εταιρεία του θα μπορούσε να δημιουργήσει μόνη της.

«Τώρα είναι η ευκαιρία μας να αλλάξουμε τη βιομηχανία: μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά, θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην παροχή της πρωτοποριακής πλατφόρμας διαχείρισης ευπάθειας βάσει κινδύνου (RBVM) της Κέννα στους περισσότερους από 7.000 πελάτες που χρησιμοποιούν το Cisco SecureX σήμερα. Αυτή η ενιαία δράση αυξάνει εκθετικά τον αντίκτυπο που θα έχει η τεχνολογία της Κέννα στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ασφαλίζει δίκτυα, τελικά σημεία και υποδομές. ", Έγραψε στο blog της εταιρείας .

να είναι ο πρωτοπόρος στον χώρο RBVM. Συγκέντρωσε πάνω από 98 εκατομμύρια δολάρια σε αποτίμηση αξίας 320 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Pitchbook. Στους πελάτες περιλαμβάνονται οι HSBC, Royal Bank of Canada, Mattel και Quest Diagnostics.

Για αυτούς τους πελάτες, το προϊόν θα σταματήσει να είναι αυτόνομο σε κάποιο σημείο καθώς οι εταιρείες συνεργάζονται για να ενσωματώσουν την τεχνολογία Kenna στην πλατφόρμα SecureX. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, οι αυτόνομοι πελάτες θα πρέπει να αγοράσουν τη λύση Cisco για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία Kenna.

Η Cisco είχε μια κουραστική εβδομάδα στην αγορά. Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποκτήσει Sedona Systems την Τρίτη, Socio Labs την Τετάρτη και αυτή την ανακοίνωση σήμερα. Αυτή είναι πολλή δραστηριότητα για οποιαδήποτε εταιρεία σε μία εβδομάδα. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί το Cisco Q4 FY 2021. Οι 170 υπάλληλοι της εταιρείας θα ενταχθούν στο Security Business Group με επικεφαλής τη Rittenhouse.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.