Η ευκαιρία χτυπά: Έκθεση στο TC Συνεδρίες: Κινητικότητα 2021


Ανεξάρτητα από το κομμάτι της αγοράς κινητικότητας που έχετε διεκδικήσει ως δικά σας – AV, EV, εξόρυξη δεδομένων, AI, σκούτερ χωρίς σύνδεση, ρομποτική ή οι μπαταρίες που φορτίζουν και αλλάζουν τον κόσμο – δεν θα βρείτε καλύτερο μέρος για να αναδείξετε την εξαιρετική σας τεχνολογία και ταλέντο από TC Sessions: Mobility 2021 .

Αγοράστε ένα πακέτο εκκίνησης εκκίνησης και ουσιαστικά εγκαταστήστε την εκκίνηση κινητικότητας πρώιμου σταδίου μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό που εστιάζει αποκλειστικά σε μια από τις πιο περίπλοκες, ταχέως εξελισσόμενες βιομηχανίες. TC Sessions: Mobility, η οποία λαμβάνει χώρα στις 9 Ιουνίου, διαθέτει τα κορυφαία μυαλά και κατασκευαστές, προσελκύει χιλιάδες συν παρευρισκόμενους, προωθεί τη συνεργατική κοινότητα και δημιουργεί ένα περιβάλλον δικτύωσης ώριμο με ευκαιρίες.

Επαγγελματική συμβουλή: Αυτό το πακέτο είναι για την εκκίνηση της σειράς Α, μόνο σε αρχικά στάδια.

Το πακέτο εκκίνησης εκκίνησης κοστίζει 380 $ και συνοδεύεται από τέσσερις κάρτες πρόσβασης για την εκδήλωση. Αλλά περιμένετε (εισαγάγετε infomersial φωνή εδώ, υπάρχουν περισσότερα!

Ο εικονικός εκθεσιακός σας θάλαμος διαθέτει δυνατότητες δημιουργίας δυνητικών πελατών. Μπορείτε να επισημάνετε το κατάστρωμα του βήματος, να εκτελέσετε ένα βρόχο βίντεο ή / και να φιλοξενήσετε ζωντανές επιδείξεις. Δίκτυο με το CrunchMatch, το AI μας πλατφόρμα, για να βρείτε και να συνδεθείτε με τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Το CrunchMatch σάς επιτρέπει να διοργανώνετε ιδιωτικές συναντήσεις βίντεο – να προωθείτε επενδυτές, να προσλαμβάνετε νέο ταλέντο ή να αυξάνετε την πελατειακή σας βάση.

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις παρουσιάσεις, συζητήσεις πάνελ και συνεδρίες ξεμπλοκαρίσματος. Και το βίντεο κατ 'απαίτηση σημαίνει ότι δεν θα το χάσετε.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικούς από τους σπουδαίους προγραμματισμούς της της ατζέντας και, χάρη σε αυτά τα επιπλέον περάσματα , η ομάδα σας μπορεί να παρευρεθεί – ή να πιάσει αργότερα με VOD.

EV Founders in Focus: Καθίζουμε με τους ιδρυτές που είναι έτοιμοι να επωφεληθούν από την αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτή τη φορά, θα συζητήσουμε με την Kameale Terry , συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ChargerHelp! μια εκκίνηση που π.χ. καλώδια κατά παραγγελία επισκευή σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Το Venture Capital θα οδηγήσει το μέλλον της κινητικότητας; Οι Clara Brenner, Quin Garcia και Rachel Holt θα συζητήσουν πώς η πανδημία άλλαξε τις επενδυτικές στρατηγικές τους, τους πιο καυτούς τομείς της κινητικότητας βιομηχανία, η άνοδος των SPAC ως χρηματοοικονομικού μέσου και όπου σκοπεύουν να βάλουν τα κεφάλαιά τους το 2021 και μετά.

Driving Innovation at General Motors: Η GM βρίσκεται στη μέση των σαρωτικών αλλαγών που τελικά θα την μετατρέψουν σε Παραγωγός αυτοκινήτων, φορτηγών και SUV μόνο για EV. Όμως, η ώθηση του γίγαντα αυτοκινήτων για ηλεκτροδότηση επιβατικών οχημάτων είναι απλώς μια από τις πολλές προσπάθειες για να ηγηθεί της καινοτομίας και του μέλλοντος των μεταφορών. Θα μιλήσουμε με τον Pam Fletcher, αντιπρόεδρο της καινοτομίας στην GM, έναν από τους βασικούς ανθρώπους πίσω από την ώθηση της 113χρονης αυτοκινητοβιομηχανίας να γίνει μια ευκίνητη, τεχνοκεντρική εταιρεία.

Συνεδρίες TC: Mobility 2021 λαμβάνει χώρα στις 9 Ιουνίου. Αγοράστε ένα πακέτο εκθέτη εκκίνησης και ρυθμίστε τον εαυτό σας για παγκόσμια επιτυχία και επιτυχία δικτύωσης. Δείξτε μας την εξαιρετική τεχνολογία και το ταλέντο σας!

Η εταιρεία σας ενδιαφέρεται να χορηγεί ή να εκθέτει στο TC Sessions: Mobility 2021; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών μας συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα .

( λειτουργία() {
var func = συνάρτηση () {
var iframe = document.getElementById ('wpcom-iframe-71a70eba569f6ab0fb6c9a63fc276b30')
αν (iframe) {
iframe.onload = συνάρτηση () {
iframe.contentWindow.postMessage ({
'msg_type': 'poll_size',
'frame_id': 'wpcom-iframe-71a70eba569f6ab0fb6c9a63fc276b30'
}, "https: / / tcprotectedembed.com");
}
}

// Αυτοματοποιήστε iframe
var funcSizeResponse = συνάρτηση (ε) {

var origin = document.createElement ('a');
origin.href = e.origin;

// Επαληθεύστε την προέλευση του μηνύματος
εάν ('tcprotectedembed.com'! == origin.host)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

// Επαληθεύστε το μήνυμα είναι σε μορφή που περιμένουμε
εάν ('αντικείμενο'! == typeof e.data || undefined === e.data.msg_type)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

διακόπτης (e.data.msg_type) {
υπόθεση «poll_size: response»:
var iframe = document.getElementById (e.data._request.frame_id);

if (iframe && "=== iframe.width)
iframe.width = '100%';
αν (iframe && "=== iframe.height)
iframe.height = parseInt (e.data.height);

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
Προκαθορισμένο:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
}
}

if ('function' === typeof window.addEventListener) {
window.addEventListener («μήνυμα», funcSizeResponse, false);
} αλλιώς εάν ('function' === typeof window.attachEvent) {
window.attachEvent ('onmessage', funcSizeResponse);
}
}
εάν (document.readyState === 'complete') {func.apply (); / * Compat για απεριόριστη κύλιση * /}
αλλιώς εάν (document.addEventListener) {document.addEventListener ('DOMContentLoaded', func, false) }
αλλιώς εάν (document.attachEvent) {document.attachEvent ('onreadystatechange', func); }
}) ();

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.