The Daily Crunch: Η μητρική εταιρεία της TechCrunch πουλήθηκε στα 5 δισ. Δολάρια, η ιστορία της Duolingo


Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ιστορίες του TechCrunch που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα στις 3 μ.μ. PDT, εγγραφείτε εδώ .

Νέο σπίτι της TechCrunch

Το αρχικό σχέδιο ήταν να περάσετε ένα λεπτό σήμερα εξηγώντας ότι η Daily Crunch δημιουργείται τώρα από μια νέα και διευρυμένη ομάδα. Εγώ, ο φίλος σας Άλεξ θα γράφω και θα συλλέγω τα κύρια τμήματα από εδώ και πέρα. Θα έχουμε επίσης πληροφορίες από τους Walter και Annie σχετικά με την Εξαιρετική κρίση των πραγμάτων ( όπως η σημερινή στήλη Exchange !), Μαζί με σημειώσεις κοινότητας από το Drew και άλλα. Θα είναι υπέροχο.

Αλλά με τα νέα σήμερα ότι η μητρική εταιρεία της TechCrunch πωλεί τη μητρική μας εταιρεία σε μια νέα μητρική εταιρεία, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να παραδεχτούμε ότι το ενημερωτικό δελτίο μας Δεν είναι σχεδόν η μεγαλύτερη είδηση ​​της ημέρας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την κάλυψη της συμφωνίας από την TechCrunch εδώ . Θα έχουμε περισσότερα για το θέμα τις επόμενες εβδομάδες. Θα μάθετε περισσότερα για αυτό όπως κάνουμε.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να σας γράφω καθημερινά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Anthony Ha ο οποίος έτρεξε αυτό το ωραίο ενημερωτικό δελτίο για τόσο καιρό. Αλλά υπάρχει πολλά νέα και τεχνολογικές ειδήσεις που πρέπει να περάσουν σήμερα, οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις αγορές ιδιωτικών μετοχών των κληρονομικών μέσων πολυμέσων προς το παρόν και μπείτε στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.

μεγάλη ιστορία: Το Duolingo EC-1

TechCrunch έχει καλύψει εκτενώς τον τομέα των εκρηκτικών edtech κατά το τελευταίο έτος (μερικά παραδείγματα εδώ και εδώ ), κυρίως χάρη στο του Natasha's εργασία. Έγινε μέλος της ομάδας TC λίγο πριν από την πανδημία, κάνοντας την εστίασή της στην εκπαιδευτική τεχνολογία αμέσως προσηλωμένη καθώς ο κόσμος μπήκε στο κλείδωμα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε η προεπιλογή και αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρηματικά κεφάλαια κυνηγούσαν γρήγορα την τάση.

Τώρα, ίσως στο άλλο τέλος της εποχής του COVID, η Νατάσα μόλις δημοσίευσε μια βαθιά κατάδυση σε μια από τις πιο συναρπαστικές εταιρείες στην αρένα Edtech: Duolingo. Σύμφωνα με τις αναφορές της στο ολοκαίνουργιο EC-1 που ερευνά την εταιρεία, η Duolingo έχει κλιμακώσει 500 εκατομμύρια χρήστες και 190 εκατομμύρια δολάρια το 2020 για κρατήσεις.

Η Edtech είναι τώρα μεγάλη επιχείρηση και μετά από μια ιστορία που είναι ένα μέρος όπου πηγαίνει το επιχειρηματικό κεφάλαιο για να πεθάνουμε, είναι αντίθετα ένας κόκκινος τομέας με ένα. Μασάω ακόμα για τις 10.000+ λέξεις που μόλις έστειλα στο Duolingo αλλά είναι ήδη σαφές ότι η Νατάσα συντρίβει αυτή τη συγκεκριμένη εργασία.

Εκκινήσεις και επιχειρηματικά κεφάλαια: Είτε τα NFTs είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα ή πολλοί άνθρωποι είναι πολύ λάθος

Ας μιλήσουμε για νεοσύστατες επιχειρήσεις, ναι; Όσον αφορά τα νέα της ημέρας, βρήκα μερικούς πολύτιμους λίθους για την ευχαρίστησή σας.

Θα ξεκινήσουμε με τον Zoomo, μια αυστραλιανή εταιρεία ηλεκτρονικών ποδηλάτων ( πρώην Bolt Bikes ) που θέλει τους παραλήπτες να κάνουν μια συνδρομή. στα δίκυκλα ζουμ. Όπως ανέφερε πρόσφατα η TechCrunch μπορεί να έχετε ακούσει για την εταιρεία αφού «έκανε το όνομά της μέσω συνεργασιών με την Uber Eats και την DoorDash για να βοηθήσει τους εργαζόμενους παράδοσης να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά ποδήλατα μέσω εβδομαδιαίων συνδρομών σε μειωμένες τιμές». [19659004] Από τότε έχει επεκταθεί σε 10.000 μοτοσικλέτες διεθνώς και θέλει να συνεργαστεί με εταιρείες κάθε είδους για να κάνει τους εργαζομένους τους εξοπλισμένους με το υλικό του. Και μόλις συγκέντρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια. Ας δούμε πόσο μακριά το νέο κεφάλαιο της επιτρέπει στην εταιρεία, να ξεφύγει.

Στη συνέχεια είναι η Gatheround, η οποία μόλις συγκέντρωσε 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε ένα γύρο σπόρων . Η εταιρεία, παλαιότερα γνωστή ως Icebreaker, βοηθά απομακρυσμένες ομάδες να διεξάγουν συναρπαστικές συναντήσεις βίντεο. Ποια δεν είναι κακή ιδέα, καθώς μερικές φορές χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να σπάσετε τον καταραμένο πάγο.

Σύμφωνα με τη δική μας Η Mary Ann Azevedo «Οι Homebrew και Bloomberg Beta ηγήθηκαν της τελευταίας αύξησης της εταιρείας, η οποία περιελάμβανε τη συμμετοχή επενδυτών αγγέλου, όπως ο Stripe COO Claire Hughes Johnson, ο συνιδρυτής του Meetup, Scott Heiferman, ο Li Jin και ο Lenny Rachitsky. "

Τέλος, είναι αδύνατο να καλυφθούν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις το 2021 χωρίς να εμφανιστούν κάπου NFT, οπότε ας επιτρέψουμε Lucas Matney για να αξιοποιήσουμε το μυαλό μας στην κρυπτογράφηση:

Οι δημιουργοί πίσω από το CryptoPunks, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα NFT στον Ιστό, μόλις αποκάλυψαν το τελευταίο τους έργο που ονομάζεται Meebits. Το έργο διαθέτει 20.000 τρισδιάστατους χαρακτήρες που δημιουργούνται διαδικαστικά και είναι εμπορεύσιμοι στο blockchain Ethereum.

Δεν θα ψέψω, γιατί να μην δημιουργήσω διαδικαστικά 200.000; Ή 2.000.000; Ή 20; Πολλοί φίλοι μου κάνουν tweet για βαρετούς πιθήκους και αναπαραγωγή ψηφιακών αλόγων . Εν τω μεταξύ, κάθομαι γύρω από μια στοίβα από χαρτιά που αισθάνομαι ταυτόχρονα σαν σπηλιά και μαντείο που μπορεί να δει τι δεν θα διαρκέσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η χρονιά της μη-ευέλικτης ψηφιακής ιδιοκτησίας της απόδειξης της ψηφιακής ιδιοκτησίας fungible εικόνων.

 • Το Avatar startup Genies κερδίζει 65 εκατομμύρια δολάρια σε γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής τον Mary Meeker's Bond
 • Οι τεχνολογικοί γίγαντες: Twitter εναντίον Clubhouse

  Όσον αφορά τις εταιρείες Big Tech, υπήρχε ένα καλό κομμάτι ειδήσεων σήμερα, τα περισσότερα σημαντικό είναι ότι η ώθηση του Twitter σε ζωντανό ήχο δεν είναι αστείο . Ούτε ένα είδος παράπλευρου έργου που ποτέ δεν παίρνει την πλήρη προσοχή της ομάδας προϊόντων του κοινωνικού γίγαντα. Αντ 'αυτού, το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι «καθιστά τα Twitter Spaces διαθέσιμα σε οποιονδήποτε λογαριασμό με 600 ακόλουθους ή περισσότερους, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών iOS και Android», Η Sarah αναφέρει.

  Ακόμη περισσότερο, η εταιρεία επίσης «αποκάλυψε επίσημα Μερικές από τις δυνατότητες που προετοιμάζει να ξεκινήσει, όπως Ticketed Spaces, λειτουργίες προγραμματισμού, υπενθυμίσεις, υποστήριξη για συν-φιλοξενία, βελτιώσεις προσβασιμότητας και άλλα. " Πάρτε διαφημιστική εκστρατεία, παιδιά? Το Twitter εναντίον του Clubhouse είναι τώρα στον δεύτερο γύρο του και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό.

  Δύο ακόμη πράγματα για την ευχαρίστηση της ανάγνωσής σας: Όταν πρόκειται για τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας, ένα βασικό θέμα – και το τρέχον θέμα μιας αγωγής μεταξύ Team Fornite και Team Dongle – ήταν η περικοπή εσόδων που μπορούν να πάρουν τα καταστήματα εφαρμογών όλων των λωρίδων. Εδώ και πολύ καιρό κολλάει στο 30%, ένα ποσοστό στο οποίο η Apple είναι προφανώς αποφασισμένη να τηρήσει ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα τους φαίνεται, υπάρχει κίνηση στο θέμα.

  Σήμερα, Η Epic Games αγόρασε το ArtStation και έκοψε αμέσως προμήθεια από το 30% που ήταν στο 12% που η Epic χρεώνει τώρα στο δικό της κατάστημα παιχνιδιών. Η Microsoft είχε μειώσει προηγουμένως τη μείωση της στο 12%. Αυτός ο ήχος που ακούτε είναι ότι η Apple ουρλιάζει καθώς μερικά από τα καθαρά εισοδήματά της διαβρώνονται αργά από πιο φιλικές προς τους δημιουργούς επιχειρηματικές πρακτικές.

  Τέλος, στον κόσμο της Big Tech, η Dell πουλά το Boomi για να καλύψει τα χρέη που συγκέντρωσε αγοράζοντας EMC. Ο Ron Miller έχει τις λεπτομέρειες .

   Twitter στο CES 2020

  Credits εικόνας: TechCrunch

  Συμβουλές και ανάλυση από το Extra Crunch

  Το Analytics ως υπηρεσία: Γιατί περισσότερες επιχειρήσεις θα πρέπει να εξετάσουν την εξωτερική ανάθεση

  Καθώς τα KPIs πηγαίνουν, η απόδοση της εμπειρίας (RoX) κατατάσσεται στην κορυφή η λίστα. Δυστυχώς, πολλές νεοσύστατες εταιρείες δεν έχουν κανένα τρόπο να μετρήσουν το RoX – κάτι τέτοιο απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση που υπερβαίνει την ικανότητα των περισσότερων εταιρειών που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη.

  Εκκινήσεις που πρέπει να αναπτύξουν μια στρατηγική δεδομένων, διατηρώντας παράλληλα τους μηχανικούς πόρους οδηγούν στην ανάπτυξη στην αγορά analytics-as-a-service (AaaS). Αν αναζητάτε πληροφορίες για την απόκτηση στρατηγικών πελατών, τη μείωση του τεχνικού κόστους και τη λήψη ταχύτερων καλύτερων αποφάσεων, Το AaaS μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε ρεαλιστικές προσδοκίες .

  Πώς να προσελκύσετε μεγάλους επενδυτές στην πλατφόρμα άμεσων επενδύσεών σας

  Ένα μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον και μια ανάπτυξη που προκαλείται από πανδημία δημιούργησε πολύ νέο πλούτο και αυξάνει το ενδιαφέρον για άμεσες επενδύσεις.

  Σε μια θέση επισκεπτών για το Extra Crunch ο επενδυτής David Teten εξέτασε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες που χρησιμεύουν ως κατασκευαστές της αγοράς για να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο προσελκύουν επενδυτές και αυξάνουν την αφοσίωση.

  Αυτές οι εταιρείες παίζουν για υψηλά μερίδια, λέει η Teten, επειδή μια ικανή άμεση επένδυση Η πλατφόρμα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί τόσο απρόσκοπτα όσο ένα παραδοσιακό ταμείο.

  (Το Extra Crunch είναι το πρόγραμμα συμμετοχής μας, το οποίο βοηθά τους ιδρυτές και τις ομάδες εκκίνησης να προχωρήσουν. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .] [19659008] Κοινότητα

  Ελάτε να κάνετε παρέα στον νέο μας λαμπερό διακομιστή Extra Crunch Discord . Γιατί έχουμε έναν διακομιστή Discord ; Μεγάλη ερώτηση. χαίρομαι που ρωτήσατε. Οι συγγραφείς του TechCrunch, οι ιδρυτές εταιρειών, οι επενδυτές και όλοι οι ενδιάμεσοι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τον θορυβώδη κουβέντα του Twitter με ουσιαστικό τρόπο, οπότε τώρα έχουμε ένα σπίτι για να συζητάμε για οτιδήποτε υπάρχει στο μυαλό σας. Ελάτε μαζί μας!

  Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που έχουμε τον FirstMark Capital Managing Partner Rick Heitzmann και το Orchard CEO Court Cunningham μαζί μας σε ένα επερχόμενο επεισόδιο του Extra Crunch Live. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 5 Μαΐου στις 3 μ.μ. EDT / μεσημέρι PDT. Εγγραφείτε δωρεάν εδώ .

  Συντελεστές εικόνας: Orchard / FirstMark Capital

  [19659004]

  >Μεταφρασμένο από την Google <
  Source link

  Αφήστε μια απάντηση

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.