Το Avatar startup Genies σκοράρει 65 εκατομμύρια δολάρια σε γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την Mary Meeker's Bond


Τα τελευταία χρόνια έχω καλύψει το δίκαιο μερίδιό μου των αρχικών εταιρειών avatar που κυνηγούσαν όλες το ίδιο όνειρο – δημιουργώντας μια προσαρμόσιμη πλατφόρμα για ένα ψηφιακό πρόσωπο που κέρδισε ευρεία υιοθέτηση σε παιχνίδια και ψηφιακούς χώρους. Λίγες από αυτές τις νεοσύστατες εταιρείες που έχω καλύψει στο παρελθόν εξακολουθούν να υπάρχουν. Όμως, καταγράφοντας μια σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με διασημότερους μουσικούς, το Genies με έδρα το Λος Άντζελες πλησιάζει από κάθε εκκίνηση πριν πραγματοποιήσει το πλήρες όραμα μιας ευρείας πλατφόρμας avatar.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι έκλεισαν μια σειρά B 65 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την εταιρεία Bond της Mary Meeker. Στη συμφωνία συμμετείχαν επίσης οι NEA, Breyer Capital, Tull Investment Group, NetEase, Dapper Labs και Coinbase Ventures. Η Mary Meeker θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο Genies. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την πιο πρόσφατη αποτίμηση των Genies.

Αυτή η χρηματοδότηση έρχεται σε ένα σημείο καμπής για την τετραετή εταιρεία, που αποδεικνύεται από τις επενδύσεις από την NBA Top Shot-maker Dapper Labs και τον κρυπτογράφο Coinbase. Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία κυκλοφορεί μια πλατφόρμα NFT στο Blockchain Flow της Dapper Labs, συνεργαζόμενη στενά με την εκκίνηση, η οποία θα δημιουργήσει το backend για ένα κατάστημα αξεσουάρ Avatar Genies. Όπως η Dapper Labs έχει αξιοποιήσει τις αποκλειστικές προσφορές της με αθλητικά πρωταθλήματα για να μεταφέρει NFTs με επίσημη υποστήριξη, η Genies σχεδιάζει να αξιοποιήσει τις συνεργασίες της με διασημότητες στο ρόστερ της, συμπεριλαμβανομένων των Justin Bieber, Shawn Mendes, Cardi B και άλλων για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για αγορά και διαπραγμάτευση αξεσουάρ avatar μαζικά.

Τον Οκτώβριο, η εταιρεία ανακοίνωσε μια εταιρική σχέση με την Gucci, ανοίγοντας την εκκίνηση σε μια άλλη μεγάλη ευκαιρία αγοράς.

Genies ' Η επιχείρηση έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη μόχλευση εταιρικών σχέσεων υψηλού προφίλ για να δώσει στους πελάτες της ψυχαγωγίας μια ψηφιακή παρουσία που μπορεί να ωθήσει αυτό που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα και πέραν αυτής. Καθώς κυκλοφόρησαν τη δημιουργία avatar σε όλους τους χρήστες μέσω εφαρμογών beta για κινητά, το Genies επικεντρώθηκε σε ένα από τα πιο ρητά όνειρα των εταιρειών avatar πριν από αυτό. δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο χρηστών avatar και ένα ευρύ δίκτυο συμβατών πλατφορμών μέσω του SDK του.

Credit Credits: Genies

«Ένα avatar είναι ένα όχημα για να μπορείς να δείξεις περισσότερο από τον αυθεντικό σου εαυτό», λέει ο CEO της Genies, Akash Nigam, στην TechCrunch. «Δεν περιορίζεται από τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου, είναι μια προσωπικότητα alter-ego».

Οι τάσεις στον κόσμο του NFT έχουν παράσχει νέα πεδία εξερεύνησης για το Genies, αλλά έχουν και ευρύτερες τάσεις πανδημικής εποχής που έχουν ωθήσει περισσότερους χρήστες να εξαντλήσουν πλήρως. ψηφιακοί χώροι όπου κοινωνικοποιούνται και συνδέονται. «Η πανδημία επιτάχυνε τα πάντα», λέει ο Nigam.

Ο Nigam υπογραμμίζει ότι παρά την μεγάλη ευκαιρία που θα παρουσιάσει η επερχόμενη πλατφόρμα NFT, η Genies εξακολουθεί να είναι μια εταιρεία avatar πρώτα απ 'όλα, όχι μια εκκίνηση NFT, αν και λέει ότι είναι πιστεύει ότι τα ψηφιακά προϊόντα που υποστηρίζονται από κρυπτογράφηση θα είναι εδώ και πολύ καιρό. Έχει λίγες αμφιβολίες ότι το τρέχον περιβάλλον γύρω από τα ψηφιακά αγαθά βοήθησε τον γύρο χρηματοδότησης της Genies, ο οποίος λέει ότι ήταν «6-8Χ υπερκατανεμημένος» και ήταν ένα ευκαιριακό παιχνίδι για την εκκίνηση, η οποία «θα μπορούσε να είχε περάσει χρόνια χωρίς να χρειάζεται να αυξηθεί» 19659002] Η εταιρεία λέει ότι η αγορά κρυπτογράφησης θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, ήδη από αυτό το καλοκαίρι.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.