Η Uber και η Arrival συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα EV για οδηγούς χαλάζι


Η Arrival, ο κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων που προσπαθεί να καταργήσει τη γραμμή συναρμολόγησης υπέρ των αυτοματοποιημένων μικρο εργοστασίων, συνεργάζεται με την Uber για τη δημιουργία ενός EV για οδηγούς χαλάζι.

Η Arrival αναμένει να αποκαλύψει τον τελικό σχεδιασμό του οχήματος πριν από το τέλος του έτους και να ξεκινήσει την παραγωγή το τρίτο τρίμηνο του 2023. Οι οδηγοί Uber έχουν κληθεί να συμβάλουν στη διαδικασία σχεδιασμού για να διασφαλίσουν ότι τα οχήματα κατασκευάζονται για να ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Η Uber προσπαθεί να ανταποκριθεί σε μια υπόσχεση που έκανε πέρυσι για να γίνει μια πλήρως ηλεκτρική πλατφόρμα κινητικότητας έως το 2025 στο Λονδίνο, το 2030 στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και σε ολόκληρη την πλατφόρμα έως το 2040. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το Uber Green, το οποίο δίνει οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα EV χωρίς επιπλέον κόστος και οι οδηγοί έχουν την ευκαιρία να πληρώσουν χαμηλότερο τέλος εξυπηρέτησης, μέρος μιας πρωτοβουλίας 800 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσουν περισσότερους οδηγούς σε EV

Για να επιτύχει τους στόχους του να διπλασιάσει τον αριθμό των οδηγών EV έως το τέλος του 2021, η Uber ξεκινά τα κίνητρά της για τους οδηγούς να ταιριάζουν, βοηθώντας τους να αγοράσουν ή να χρηματοδοτήσουν νέα οχήματα. Τα αυτοκίνητα άφιξης ενδέχεται να είναι μεταξύ εκείνων που συνιστώνται στους οδηγούς Uber που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση σε ηλεκτρικό, ειδικά οι οδηγοί στο Λονδίνο που πληρούν τις προϋποθέσεις για «EV Assistance» μέσω του Clean Air Plan της εταιρείας, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, αλλά ένας εκπρόσωπος της Uber αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πώς θα διατίθενται τα αυτοκίνητα άφιξης. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, Η Uber συνεργάστηκε με την General Motors σε μια παρόμοια συμφωνία για να προσφέρει στους οδηγούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μειωμένες τιμές για το 2020 Chevrolet Bolt.

«Η Uber έχει δεσμευτεί να βοηθήσει κάθε οδηγό στο Λονδίνο να αναβαθμίσει σε EV έως το 2025 και χάρη στο σχέδιο καθαρού αέρα μας έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 135 εκατομμύρια £ για να υποστηρίξει αυτή τη φιλοδοξία », δήλωσε σε δήλωση ο Jamie Heywood, περιφερειακός γενικός διευθυντής της Uber για τη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη. «Η εστίασή μας είναι τώρα να ενθαρρύνουμε τους οδηγούς να χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα για να τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν σε ηλεκτρικό όχημα και η συνεργασία μας με την Arrival θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο»

Λονδίνο, όπου εδρεύει το Arrival, στοχεύει στο σύνολο του συστήματος μεταφοράς να είναι μηδενικές εκπομπές έως το 2050 και θα δημιουργήσει ζώνες μηδενικών εκπομπών στο κεντρικό Λονδίνο και το κέντρο της πόλης από το 2025, επεκτείνοντας προς τα έξω στο εσωτερικό Λονδίνο 2040 και σε όλη την πόλη έως το 2050. Εάν οι οδηγοί Uber θέλουν να μπορούν να εργάζονται στα πιο καυτά μέρη της πόλης, δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν ηλεκτρικό.

Η συνεργασία με την Uber σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της Arrival στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Επειδή η Arrival επικεντρώνεται στον εμπορικό χώρο και όχι στις εμπορικές πωλήσεις, τα υπάρχοντα μοντέλα οχημάτων της είναι φορτηγά και λεωφορεία. Η βρετανική εταιρεία EV έχει ήδη παραγγείλει από την UPS για 10.000 ειδικά κατασκευασμένα οχήματα .

Η Άφιξη θέλει να αλλάξει τον τρόπο εμπορικής Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα. Σχεδιάζοντας τις δικές της μπαταρίες και άλλα εξαρτήματα εσωτερικών και οικοδομικών οχημάτων μέσω πολλαπλών μικρο εργοστασίων, τα οποία είναι πολύ μικρότερα από τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις παραγωγής, η Arrival αναφέρει ότι παράγει οχήματα γρηγορότερα, φθηνότερα και με πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό κόστος.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δημόσιες συναλλαγές τον Μάρτιο μετά από μια συγχώνευση SPAC με τη CIIG μία από τις πολλές εταιρείες EV για να χτυπήσει τις αγορές μέσω της διαδρομής SPAC σε αντίθεση με την παραδοσιακή και πιο αργή, IPO διαδρομή.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.