Ο κατασκευαστής CryptoPunks Larva Labs εγκαινιάζει το νέο τους έργο NFT, Meebits


Οι δημιουργοί πίσω από το CryptoPunks, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα NFT στον Ιστό, μόλις αποκάλυψαν το τελευταίο τους έργο που ονομάζεται Meebits . Το έργο διαθέτει 20.000 τρισδιάστατους χαρακτήρες που παράγονται διαδικαστικά και είναι εμπορεύσιμοι στο blockchain Ethereum.

Υπήρξαν εκατοντάδες πλατφόρμες 3D avatar NFT που εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες ελπίζοντας να κερδίσουν ορμή και να συλλάβουν τον ενθουσιασμό των αγοραστών κρυπτογράφησης, αλλά η έλξη της ομάδας Larva Labs, της οποίας το έργο CryptoPunks πορτραίτου εικονοστοιχείων έχει συγκεντρώσει πάνω από 550 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις διάρκειας ζωής πιθανότατα θα κάνει αυτή την πλατφόρμα άλλη επιτυχία. Το Meebits φτάνει σε μια περίοδο αιχμής για την πρώτη τους προσπάθεια CryptoPunks, η οποία απέχει λίγες εβδομάδες από τη δημοπρασία του Christie, που πολλοί αναμένουν να δουν μια τιμή σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Φτάνει επίσης καθώς η Ethereum είχε μια από τις καλύτερες εβδομάδες της στο ρεκόρ, διαπερνώντας τα υψηλά όλων των εποχών σχεδόν κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα. Η Ethereum διαπραγματεύεται επί του παρόντος με μόλις 3.300 $.

Σε μια δημοσίευση ιστολογίου, οι δημιουργοί του Larva Labs πιστεύουν ότι ελπίζουν ότι το Meebits θα χρησιμεύσει τελικά ως είδωλο για «εικονικούς κόσμους, παιχνίδια και εικονική πραγματικότητα». Τα Meebits όχι μόνο διαθέτουν αναθεωρημένο στιλ τέχνης, αλλά η Larva Labs έχει κάνει κάποιες υποκείμενες αλλαγές στην αγορά χωρίς χρέωση, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι πιθανώς η δυνατότητα προσαρμογής των συναλλαγών επιτρέποντας στους χρήστες να ανταλλάσσουν το Meebits μεταξύ τους με πιο περίπλοκο τρόπο.

Το το προφίλ μου του έργου CryptoPunks της εταιρείας τον περασμένο μήνα, οι ιδρυτές της ομάδας ήλπιζαν ότι το νέο τους έργο θα μείωνε το εμπόδιο εισόδου καθώς οι τιμές CryptoPunks έφτασαν στα στρατοσφαιρικά ύψη, φαίνεται ότι ακόμη και διπλασιάζοντας τη συνολική προσφορά (20.000 είδωλα έναντι CryptoPunks 10.000 φιγούρες) Τα Meebits είναι έτοιμα να εξακολουθήσουν να είναι μια δαπανηρή υπόθεση.

Η εταιρεία διανέμει τα είδωλα Meebits μέσω ολλανδικής δημοπρασίας, που σημαίνει ότι η τιμή αγοράς και κοπής ενός Meebit θα μειωθεί στο μηδέν Eth (συν τα τέλη αερίου Ethereum) κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας. Αυτήν τη στιγμή οι χρήστες πληρώνουν 2,49 Eth για να κερδίσουν ένα Meebit τυχαία, μια επένδυση περίπου 8.500 $ σε τρέχουσες τιμές. Παρόλα αυτά, περίπου 2.000 από αυτά έχουν ήδη πουλήσει, πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί έχουν ήδη τραβήξει σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια Eth μετά από λίγο πάνω από δύο ώρες στην αγορά.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.