Daily Crunch: Το Google I / O θα επιστρέψει σχεδόν τον επόμενο μήνα


Η Google ανακοινώνει τα σχέδια εισόδου / εξόδου της, το Facebook δοκιμάζει μια λειτουργία ήχου Q&A και η Patreon τριπλασιάζει την εκτίμησή της. Αυτή είναι η καθημερινή σας κρίση για τις 7 Απριλίου 2021.

Η μεγάλη ιστορία: Το Google I / O θα επιστρέψει σχεδόν τον επόμενο μήνα

Η Google ακύρωσε το τεράστιο συνέδριο προγραμματιστών της πέρυσι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Φέτος, η παράσταση θα επιστρέψει σε εικονική μορφή από τις 18 Μαΐου έως τις 20 Μαΐου. Θα είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους.

Η Google ακολουθεί το προβάδισμα εταιρειών όπως η Apple (η οποία κατέχει εικονικό WWDC τον Ιούνιο) και τη Microsoft (η οποία θα πραγματοποιήσει μια εικονική έκδοση από τις 25 έως τις 27 Μαΐου).

Οι τεχνολογικοί γίγαντες

Το Facebook δοκιμάζει την Hotline, ένα προϊόν Q&A που αποτελεί ένα συνδυασμό των Clubhouse και Instagram Live – Σε αντίθεση με το Clubhouse, οι δημιουργοί μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν τις κάμερές τους για την εκδήλωση, αντί να είναι μόνο για ήχο.

Το Twitch επεκτείνει τους κανόνες του κατά του μίσους και της κακοποίησης για να συμπεριλάβει συμπεριφορά από την πλατφόρμα – Τα νέα έρχονται ως Twitch συνεχίζει να αντιμετωπίζει αναφορές για καταχρηστική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, τόσο στην πλατφόρμα όσο και εντός της ίδιας της εταιρείας.

Ηλεκτρονικά ποδήλατα και ακουστικά μεταξύ του πρώτου υλικού τρίτων μερών που υποστηρίζει την παρακολούθηση της εύρεσης της Apple – S3 της VanMoof και Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα X3 θα λειτουργούν με αθλητική παρακολούθηση, μαζί με το «Εντοπισμός με το λογότυπο της Apple Find My ”που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του σταυρού.

Εκκίνηση, χρηματοδότηση και επιχειρηματικό κεφάλαιο

Η Patreon τριπλασιάζει την αποτίμηση σε 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα αύξηση – Αυτό ήταν σε χρηματοδότηση 155 εκατομμυρίων δολαρίων γύρος με επικεφαλής τον Tiger Global.

Το Plaid συγκεντρώνει 425 εκατομμύρια δολάρια Σειρά D από το Altimeter καθώς χαρτογραφεί ένα μέλλον μετά τη Visa – Μετά την πτώση των πωλήσεων 5,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Visa τον Ιανουάριο, έγινε σαφές ότι η Plaid θα χαρτογραφήσει τη δική της μέλλον.

Οι αυθεντικοί καλλιτέχνες δημιουργούν εικονικούς μουσικούς με τεχνολογία AI – Αυτοί οι μουσικοί θα εκτελέσουν τις δικές τους συναυλίες, αρχικά στο Twitch και μπορούν να ανταποκριθούν σε αιτήματα κοινού.

Συμβουλές και ανάλυση από το Extra Crunch

Πώς να ξεκλειδώσετε τις 10 χειρότερες συνήθειες εκκίνησης με τη Leah Solivan της Fuel Capital – Η Solivan έχει άφθονη εμπειρία και στις δύο πλευρές του φράχτη, καθώς ίδρυσε το TaskRabbit και την οδήγησε να βγεί μέσω εξαγοράς από την Ikea το 2017. [19659015] Τα πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να προέρχονται από bug bounty προγράμματα με την Katie Moussouris – Στη βιασύνη να ξεκινήσει, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν παίρνει πάντα την προσοχή που της αξίζει, αλλά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορεί να πάει στραβά για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

ομάδα πωλήσεων με το Zoom CRO Ryan Azus – Πριν από το ρόλο του στο Zoom, ο Azus δημιούργησε τον οργανισμό πωλήσεων της RingCentral της Βόρειας Αμερικής από την αρχή.

(Το Extra Crunch είναι το πρόγραμμα συμμετοχής μας, το οποίο βοηθά τους ιδρυτές και τις ομάδες εκκίνησης να προχωρήσουν. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .)

Όλα τα άλλα

Χαιρετίζοντας το νεότερο podcast της TechCrunch: Found – Η ομάδα Equity κάθεται με τους οικοδεσπότες του νέου podcast της TechCrunch Found.

Το Daily Crunch είναι η συλλογή των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών ιστοριών της TechCrunch. Εάν θέλετε να το παραδίδετε στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα στις 3 μ.μ. Ειρηνικού, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.