Καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται, το TikTok ανακοινώνει έξι νέα διαδραστικά μουσικά εφέ για τους δημιουργούς


Το TikTok σήμερα διπλασιάζεται στις ρίζες του ως εφαρμογή δημιουργίας μουσικής με την κυκλοφορία μισών δεκάδων νέων εφέ μουσικής για δημιουργούς. Τα εφέ, που προσφέρουν διαδραστικότητα, οπτικοποιήσεις, κινούμενα σχέδια και άλλα, θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας με την κυκλοφορία του Music Visualizer . Αυτό το εφέ είναι πλέον διαθέσιμο στην παγκόσμια βάση χρηστών της TikTok και εκτελεί παρακολούθηση ρυθμού σε πραγματικό χρόνο για να κινήσει ένα ρετρό τοπίο πράσινης οθόνης, λέει η εταιρεία.

Το εφέ προστέθηκε χθες στο δίσκο Creative Effects του TikTok και υπάρχουν ήδη πάνω από 28.000 βίντεο που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το νέο χαρακτηριστικό. Το αποτέλεσμα οδηγεί σε βίντεο με μωβ ουρανό με πολλά φεγγάρια (ή πλανήτες;) στο παρασκήνιο, όπου το πλέγμα στο έδαφος παλμός πάνω και κάτω με τη μουσική.

Το Music Visualizer λειτουργεί με οποιονδήποτε ήχο στη μουσική βιβλιοθήκη του TikTok και έχει υιοθετήθηκε επίσης από το ηλεκτρονικό δίδυμο μουσικής χορού AREA21 που χρησιμοποίησε το Music Visualizer για να πειράξει το νέο κομμάτι τους «La La La ». Δυστυχώς, η χρήση του εφέ κρύβει την κίνηση πίσω από ένα δικό τους. Ωστόσο, αρκετοί άλλοι δημιουργοί δείχνουν καλύτερα το αποτέλεσμα.

Άλλα εφέ στο δρόμο περιλαμβάνουν:

  • Μουσική μηχανή η οποία προσφέρει ένα διαδραστικό σύνολο εργαλείων που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την απόδοση σε πραγματικό χρόνο βρόχων MIDI για διαφορετικά επίπεδα μουσικής . Θα υπάρχει επίσης ένα ρυθμιστικό BPM για προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο. πέντε, ηχητικά εφέ μιας βολής. και δυναμικές οπτικές αποκρίσεις για το βίντεο της ηχογραφημένης μουσικής σας.
  • Delayed Beats το οποίο αναδημιουργεί το εφέ παγώματος που είναι ήδη δημοφιλές στο TikTok ενώ ευθυγραμμίζει τις μεταβάσεις με το ρυθμό της μουσικής
  • Text Beats, που επιτρέπει στους δημιουργούς να προσθέσουν κινούμενες επικαλύψεις κειμένου στο βίντεό τους που μεταβαίνουν συγχρονισμένα με το ρυθμό οποιουδήποτε ήχου από τη βιβλιοθήκη του TikTok.
  • Solid Beats τα οποία προσθέτουν οπτικά εφέ που συγχρονίζονται με το ρυθμό οποιουδήποτε τραγουδιού. [19659006] Mirror Beats που ευθυγραμμίζουν τις μεταβάσεις οθόνης με το ρυθμό οποιουδήποτε τραγουδιού από τη βιβλιοθήκη του TikTok.

Η έναρξη των νέων χαρακτηριστικών ακολουθεί την άφιξη αρκετών νέων ανταγωνιστών TikTok από μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του Instagram ( Reels ), Snapchat ( Spotlight ) και YouTube ( Shorts ). Οι προσθήκες των χαρακτηριστικών βοηθούν στο να αποδειχθεί πόσο μακριά βρίσκονται οι ανταγωνιστές σε σχέση με την εμπειρία του προϊόντος. Ενώ οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο βίντεο μικρής μορφής ενδέχεται να έχουν ξεκινήσει το δικό τους σύνολο βασικών εργαλείων δημιουργίας, δεν διαθέτουν τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες δημιουργικών εφέ που κάνουν το TikTok διασκεδαστικό στη χρήση, καθώς και ελκυστικό για όσους ενδιαφέρονται πιο συγκεκριμένα για τα χαρακτηριστικά της μουσικής του.

Όλα τα νέα εφέ θα κυκλοφορήσουν στην ειδική καρτέλα «Μουσική» στο δίσκο Creative Effects του TikTok, καθώς θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.