Η Patreon τριπλασιάζει την αποτίμηση στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα αύξηση


Η Patreon έχει τριπλασιάσει την αποτίμησή της στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης ύψους 155 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Tiger Global, η εταιρεία επιβεβαίωσε την Wall Street Journal την Τρίτη.

Η πλατφόρμα οικονομίας δημιουργών, η οποία επιτρέπει στους καλλιτέχνες να χρηματοδοτούνται άμεσα από τους θαυμαστές τους, έλαβε νέα προσοχή εν μέσω της πανδημίας Covid-19, καθώς οι δημιουργοί αναγκάστηκαν να προωθήσουν περισσότερο το έργο τους στο διαδίκτυο. Ο χώρος πληρωμών του δημιουργού έχει δει πολλούς νέους συμμετέχοντες τους τελευταίους μήνες, αλλά το οκτάχρονο Patreon έχει ήδη δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο. Σε μια δημοσίευση ιστολογίου πέρυσι, ο Patreon σημείωσε ότι περισσότεροι από 30.000 δημιουργοί υπέγραψαν την υπηρεσία τις πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου 2020.

Η Patreon κερδίζει χρήματα λαμβάνοντας 5-12 τοις εκατό από τους δημιουργούς, ανάλογα με τις υπηρεσίες της εταιρείας χρησιμοποιούν. Η εταιρεία ολοκλήρωσε έναν γύρο 90 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Άλλοι επενδυτές σε αυτόν τον νέο γύρο περιλαμβάνουν τους Woodline Partners, Wellington Management, Lone Pine Capital και New Enterprise Associates, σημειώνει η έκθεση.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.