Βάζοντας το Ζάγκρεμπ στο χάρτη TechCrunch - Έρευνα για τις ευρωπαϊκές πόλεις του TechCrunch 2021


Η TechCrunch ξεκινά ένα σημαντικό νέο έργο για την έρευνα Ευρωπαίοι ιδρυτές και επενδυτές σε πόλεις έξω από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα ζητήσουμε από τους επιχειρηματίες σε αυτές τις πόλεις τα οικοσυστήματά τους, με δικά τους λόγια.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να Ζάγκρεμπ στο χάρτη Techcrunch !

Εάν είστε ιδρυτής ή επενδυτής εκκίνησης τεχνολογίας στην πόλη παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα έρευνας εδώ .

Αυτή είναι η συνέχεια της τεράστιας έρευνας των επενδυτών (δείτε επίσης παρακάτω) που κάναμε τους τελευταίους έξι ή περισσότερους μήνες, κυρίως στις πρωτεύουσες.

Αυτές αποτελούσαν μέρος μιας ευρύτερης σειράς ερευνών που κάνουμε τακτικά για το ExtraCrunch τη συνδρομητική μας υπηρεσία που ξεκλειδώνει βασικά ζητήματα για νεοσύστατες επιχειρήσεις και επενδυτές

Στο πρώτο κύμα ερευνών οι πόλεις που γράψαμε για σε μεγάλο βαθμό πρωτεύουσες. Μπορείτε να τα δείτε εδώ .

Αυτή τη φορά, θα ερευνούμε ιδρυτές και επενδυτές σε άλλες πόλεις της Ευρώπης για να καταλάβουμε πώς αναπτύσσονται οι ευρωπαϊκοί κόμβοι, από την οπτική γωνία των ανθρώπων στο έδαφος. [19659002] Θα θέλαμε να μάθουμε πώς εξελίσσεται η σκηνή εκκίνησης της πόλης σας, πώς επηρεάζεται ο τομέας της τεχνολογίας από το COVID-19 και γενικά πώς θα εξελιχθεί η πόλη σας.

Αφήνουμε τις υποβολές ως επί το πλείστον χωρίς επεξεργασία και γενικά αναζητούμε τουλάχιστον μία ή δύο παραγράφους ως απάντηση στις ερωτήσεις.

Επομένως, εάν είστε ιδρυτής τεχνολογίας εκκίνησης ή επενδυτής σε μία από αυτές τις πόλεις, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα έρευνας εδώ . [19659002]Ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να στείλετε email στο mike@techcrunch.com ή / και να απαντήσετε στο Twitter στη διεύθυνση @mikebutcher .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.