Η Microsoft παίρνει συμβόλαιο αξίας έως 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να εξοπλίσει τον αμερικανικό στρατό με 120.000 ακουστικά AR


Η υπόθεση χρήσης δολοφόνων για AR / VR μπορεί να είναι απλώς πόλεμος.

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι έλαβε συμβόλαιο για τον εξοπλισμό του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών με δεκάδες χιλιάδες ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας με βάση την τεχνολογία HoloLens της εταιρείας. Αυτή η σύμβαση θα μπορούσε να αξίζει έως και 21,88 δισεκατομμύρια δολάρια για 10 χρόνια, λέει η εταιρεία.

Η Microsoft θα εκπληρώσει μια παραγγελία για 120.000 ακουστικά AR για το στρατό με βάση το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου συστήματος οπτικής επαύξησης (IVAS). Ο τροποποιημένος σχεδιασμός αναβαθμίζει τις δυνατότητες του HoloLens 2 για τις ανάγκες των στρατιωτών στο πεδίο.

«Το πρόγραμμα παρέχει βελτιωμένη επίγνωση κατάστασης, επιτρέποντας την ανταλλαγή πληροφοριών και τη λήψη αποφάσεων σε μια ποικιλία σεναρίων», δημοσίευση ιστολογίου από τον Alex Kipman της Microsoft διαβάζει.

Το συμβόλαιο βασίζεται στο διετές συμβόλαιο 480 εκατομμυρίων δολαρίων που κέρδισε η Microsoft το 2018 για να εξοπλίσει τον αμερικανικό στρατό με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας. Εκείνη την εποχή, η σύμβαση ανέφερε ότι η συμφωνία θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε παραγγελίες άνω των 100.000 ακουστικών. «Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας θα παρέχει στα στρατεύματα περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων. Αυτή η νέα εργασία επεκτείνει τη μακροχρόνια, αξιόπιστη σχέση μας με το Υπουργείο Άμυνας σε αυτόν τον νέο τομέα ", δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft σε δήλωση που εστάλη στην TechCrunch εκείνη την εποχή.

Η Microsoft αναφέρει ότι η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί τη μετάβαση από την πρωτοτυπία αυτών των σχεδίων στην παραγωγή και τα ξεδιπλώνουν στο πεδίο.

Πρόκειται για μια μαζική αύξηση της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας που έχει δει λίγες ευρείες κλίμακες και δίνει στη Microsoft έναν κυβερνητικό προϋπολογισμό για την αντιμετώπιση βασικών τεχνολογικών προβλημάτων που θα μπορούσαν να μειωθούν σε καταναλωτές και επιχειρήσεις -επίπεδες συσκευές στο μέλλον. Πολλοί από τους μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας στην επαυξημένη πραγματικότητα ήταν απρόθυμοι ή ειλικρινείς για την αποφυγή στρατιωτικών συμβάσεων, αλλά η Microsoft παρέμεινε αδιάφορη για να ανταγωνιστεί αυτές τις συμβάσεις.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.