Αρωματικό κέικ κολοκύθας με κάρδαμο και μπαχαρικά – Newsbeast



Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού πουρέ κολοκύθας
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού λάδι
  • 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 4 μεγάλα αβγά
  • 3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. κάρδαμο τριμμένο
  • 1/2 κ. γλ. τζίντζερ τριμμένο
  • 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι και ανακατέψτε με τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το κάρδαμο, το τζίντζερ, την κανέλα και το αλάτι.
  3. Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε την ζάχαρη και το λάδι και ανακατέψτε καλά.
  4. Προσθέστε τα αβγά, ένα ένα, και ανακατέψτε ξανά.
  5. Ρίξτε το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα των αβγών και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  6. Προσθέστε την κολοκύθα και ανακατέψτε ξανά.
  7. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.
  8. Γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη πριν σερβίρετε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.