GOM Cam Pro - Το πιο πλήρες πρόγραμμα εγγραφής δυνατό να επεξεργαστείτε το βίντεο με τη μία!
Συμμετάσχετε και να κερδίσετε ένα από τα 30 ετήσιες άδειες για το GOM Cam Pro!

Το GOM Cam είναι ένα πλήρες capture suite που σας επιτρέπει να καταγράψετε και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο πριν από την ανταλλαγή σε απευθείας σύνδεση. Επιτρέπει σε σας για να καταγράψει κάτι στην Οθόνη του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας, είτε αυτό είναι τροφή κάμερα, παρουσιάσεις, βίντεο κλήσεις, ή το παιχνίδι οθόνες. Με το GOM Cam μπορείτε να καταγράψετε ό, τι βλέπετε στην οθόνη του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας, ακριβώς όπως εμφανίζεται, και να καταγράφει όλες τις εξόδους ήχου από τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας, καθώς και. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πιο δυναμική βίντεο.

Βασικά Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
1) Εύκολο στη Χρήση: Το διαισθητικό UI επιτρέπει σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει το GOM Cam εύκολα. Το GOM Cam σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια, βοηθώντας σας να πάρετε κατευθείαν καταγραφή ό, τι θέλετε.
2) Εύκολη κοινή χρήση: Μπορείτε να μοιραστείτε τα βίντεό σας στο YouTube ή το Vimeo και να ανεβάσετε τα βίντεό σας στο Google Drive.
3) Εξαγωγή Ήχου: για να Εξαγάγετε ήχου από τα κλιπ που έχετε εγγράψει και να το αποθηκεύσετε ως ένα αρχείο. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ακούσετε μουσική υπόκρουση μόνο, ή μελέτη γλώσσες.
4) η σε Πραγματικό Χρόνο Καταγραφή: Όλες οι λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης, τη διεύρυνση/μείωση της καταγραφής οθόνης, και τις ρυθμίσεις εφέ εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο.
5) Συνεχούς καταγραφής: Συνεχής συλλάβει υποστηρίζεται για σας να ρυθμίσετε την ώρα και την επιθυμητή ποσότητα.
6) GIF Animation: να Κάνει αστεία κινούμενα GIFs με μερικά μόνο κλικ.
7) Κάμερα Καταγραφής: Από τη σύνδεση της webcam στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας, μπορείτε να καταγράψετε τα πάντα συλλαμβάνονται μέσω της συσκευής σας. Αν συνδέσετε πολλαπλές κάμερες, μπορείτε να συγχωνεύσετε τις εικόνες σε ένα βίντεο. Το GOM Cam σας επιτρέπει επίσης να γεμίσει το φόντο βίντεο με τις εικόνες που θέλετε χρησιμοποιώντας το chroma key λειτουργία.
8) Διαφάνεια Αναγνώστης: Μια ολοκληρωμένη βοηθός προσανατολισμένη προς σχολιασμό σε πραγματικό χρόνο, PowerPoint παρουσιάσεις, ενώ θα μιλήσει και να δείξει το πρόσωπό σας μέσω webcam.
9) με βάση την Επιλογή: είναι εύκολο να δημιουργήσετε online διαλέξεις και άλλο περιεχόμενο βίντεο με την κατάρτιση και επιλογή στην οθόνη κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο.
10) το Παιχνίδι Καταγραφή: είναι κάπως πιο “πολυτελή” χαρακτηριστικό, όταν πρόκειται για την ανίχνευση παιχνίδι των windows. Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, θα βρείτε ότι τα μέτρα καρέ ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο.
11Video Επεξεργασία: έχει γρήγορη επεξεργασία και την προηγμένη επεξεργασία χαρακτηριστικά γνωρίσματα που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μουσική, και την καλλιέργεια τμήματα του κλιπ, όπως βλέπετε την τακτοποίηση.
12 Εύκολη Διαχείριση Αρχείων: Μπορείτε να ορίσετε ετικέτες (λέξεις κλειδιά) για τα αποθηκευμένα αρχεία στη λίστα αρχείων και, στη συνέχεια, αναζητήστε τα αρχεία εύκολα χρησιμοποιώντας το σύνολο ετικέτες.

Συνολικά, το GOM Cam είναι ένα μεγάλο εργαλείο με τις διάφορες χρήσεις και δυνατότητες. Ξεχωρίζει, όχι μόνο για τις ανεξάρτητες λειτουργίες, αλλά και για το γεγονός ότι ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να δημοσιεύουν βίντεο σε απευθείας σύνδεση, όλα σε ένα ενιαίο εργαλείο. Το post-production χαρακτηριστικά σημαίνει ότι μπορείτε να παραλείψετε τη χρήση πολύπλοκων σουίτες μοντάζ, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε χρήστη ανεξάρτητα από την εμπειρία με τα εργαλεία αυτού του είδους. Είναι εξαιρετικά βολικό, έχοντας διάφορα εργαλεία σύλληψης όλοι μαζί κάτω από μία στέγη.

Σημείωση: Η άδεια ισχύει για 1 έτος

The current text is the result of machine translation. You can help us improve it.

Προαπαιτούμενα:

Windows 10/ 8.1/ 8/ 7 (32bit / 64bit) not supported on Windows XP and prior versions; 1280 x 800 resolution; Intel Pentium 4 CPU, AMD Athlon 64 CPU or better; 512MB RAM or higher; 1GB of disk space is required.

Εκδότης:

GOM & Company

Σελίδα:

http://cam.gomlab.com/

Licence details:

Annual for competition winners

Τιμή:

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο έναντι $50.00, αλλά οι νικητές του διαγωνισμού μας θα το αποκτήσουν δωρεάν.Ακολουθήστε την πηγή του άρθρου για να το κατεβάσετε

follow the source link to download

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.