ΑΕΚ: Έμεινε ελεύθερος ο «στόχος» Τάνκοβιτς


Ανοιχτός είναι ο δρόμος για την ΑΕΚ, αν το επιθυμεί ακόμη, για να αποκτήσει πλέον τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Σουηδός εξτρέμ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Ένωσης τον Ιανουάριο αλλά τότε δεν κατέστη εφικτό να υπάρξει συμφωνία. Το «εμπόδιο» της Χάμαρμπι δεν υπάρχει πλέον, αφού το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς έληξε και αποφάσισε να μην το ανανεώσει, πράγμα που σημαίνει πως οι κιτρινόμαυροι έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τον ίδιο πια.

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει πως ο Σουηδός θα αποκτηθεί οπωσδήποτε, αφού ο Ίλια Ίβιτς ενδέχεται να κινηθεί για άλλον παίκτη, αλλά είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει εξτρέμ, οπότε όλα είναι πιθανά.Πηγή άρθρων

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.