Ένα Lada σωστό πολυβόλο (+video) - AutoGreekNews


Τα Lada μπορεί να συνοδευτούν από πολλούς χαρακτηρισμούς. Αυτός του «πολυβόλου», σχετιζόμενος με τις επιδόσεις και την ηχητική υπόκρουση πολύ δύσκολα θα προκύψει. Για αυτό υπάρχουν οι μάστορες του Garage 54.

Δείτε ακόμα: 0-100 χλμ./ώρα με Lada Vesta Sport 145 PS (+video)

Οι άνθρωποι που έχουν αντικαταστήσει τροχούς με καπάκια υπονόμου και έχουν τσιμεντώσει δύσμοιρα Lada, παρουσιάζουν το πρώτο αυτοκίνητο με εξάτμιση κυριολεκτικά πολυβόλο! Και δεν μιλάμε απλά σε σχεδιασμό, όπως φερ’ ειπείν τα Pagani Zonda και Huyara. Οι Ρώσοι κατασκεύασαν μια μεταλλική εφαρμογή, που προσομοιώνει την περιστροφική λειτουργία κανονικού πολυβόλου!

Διαβάστε επίσης: Αυτοκινητάκι ή το Lada των 730.000 δρχ.; (+video)

Το συγκεκριμένο project car βέβαια, έχει κι άλλα στοιχεία εξοπλισμού να τραβάνε τα βλέμματα. Εξωτερικά τοποθετημένα ηχεία, body kit, πόρτες gullwing και βελτιωμένο μοτέρ. Ο ήχος είναι ξεσηκωτικός, τόσο σε χροιά όσο και σε ρυθμό ανόδου των στροφών, όμως το αδιαμφισβήτητο highlight είναι η εξάτμιση που «πυροβολεί»! Σκεφτείτε μόνο να πλησιάζετε και να δείτε ένα πολυβόλο, κάτω δεξιά, να αρχίζει να περιστρέφεται.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.