Τι κάνει το Multi Collision Brake στο VW Polo; - AutoGreekNews


Το νέο VW Polo αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για το κοινό που αναζητά ένα ολοκληρωμένο μικρό αυτοκίνητο και δεν κάνει συμβιβασμούς σε κανένα τομέα. Ένας από αυτούς είναι ο πολύ σημαντικός της ασφάλειας.

Διαβάστε ακόμη: To VW Polo TGI με 10 ευρώ διανύει 300 χιλιόμετρα!

Από την αρχική έκδοση των 12.950 ευρώ με τον 1.0 MPI κινητήρα εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Αυτά είναι τα εξής: 6 αερόσακοι, λειτουργία σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου και τα συστήματα επιτήρησης πεζών, ένδειξης χαμηλής πίεσης ελαστικών, υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα, Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών) και το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Διαβάστε ακόμη: Πως το VW Polo φρενάρει και επιταχύνει αυτόματα!

Στο βασικό εξοπλισμό του νέου VW Polo ανήκει και το σύστημα Multi Collision Brake, ή αλλιώς το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων. Ο σκοπός αυτού του συστήματος ασφαλείας είναι η αποτροπή επακόλουθων συγκρούσεων μετά από ένα ατύχημα. Το Multi Collision Brake μειώνει την πιθανότητα και την ένταση πολλαπλών συγκρούσεων, μέσω αυτόματης παρέμβασης των φρένων. Μετά τη διαδικασία φρεναρίσματος, ο οδηγός διατηρεί τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μπορεί αν χρειαστεί να επιταχύνει ή να φρενάρει περαιτέρω.

Με όλα αυτά τα συστήματα ασφαλείας και σε συνδυασμό με τον σωστά μελετημένο και ανθεκτικό κλωβό ασφαλείας, το VW Polo έχει αξιολογηθεί με 5 αστέρια στις νέες δοκιμές του Euro NCAP.

Διαβάστε ακόμη: 5άστερο από τη βασική έκδοση το VW Polo

Δείτε πως λειτουργεί το  Multi Collision Brake στο παρακάτω βίντεο:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.