Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung και το πτυσσόμενο εμφανίζονται για μια ανακοίνωση στις 11 Φεβρουαρίου

Κάλυψη της CES 2020 - TechCrunch


Οι πιθανότητες είναι ότι η Samsung δεν σχεδιάζει να διαρρεύσει νέα για τις επερχόμενες συσκευές της το Σαββατοκύριακο πριν από την CES. Αλλά ειλικρινά, ποιος ξέρει σε αυτό το σημείο; Μια μικρή δημοσιότητα ποτέ δεν έβλαψε ποτέ. Αυτός έρχεται ευγενικά με ένα video teaser το οποίο πήρε το γλέντι λίγο πριν από την προγραμματισμένη μέσω του επίσημου καναλιού Vimeo της εταιρείας. Η διαρροή εντοπίστηκε από αυτό το άτομο στο Twitter και δημοσιεύτηκε στο XDA Developers.

Το βίντεο φαίνεται να είναι ένα promo για το Unpacked, όπου η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει την τελευταία ναυαρχίδα της, είτε πρόκειται για το Galaxy S11 είτε για το Galaxy S20, ανάλογα με τις πρώτες αναφορές που πιστεύετε. Η ημερομηνία της 11ης Φεβρουαρίου παρατάσσεται με κάποιες φήμες (για να μην αναφέρουμε τη συνέργεια των 11), παρόλο που άλλοι είχαν την ανακοίνωση της συσκευής ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα

Εάν τα προηγούμενα χρόνια είναι οποιαδήποτε ένδειξη, (19659006) Ας μιλήσουμε για το Samsung Galaxy S11

Το κινούμενο βίντεο φαίνεται επίσης να δείχνει ένα ζευγάρι των συσκευών. Υπάρχει ένα τυποποιημένο ορθογώνιο, το οποίο πιθανότατα αντιπροσωπεύει τη συσκευή ναυαρχίδας και έναν τετράγωνο αναδιπλούμενο διάδοχο του προβληματικού Galaxy Fold του περασμένου έτους. Εδώ είναι μια δέσμη φημών σχετικά με την πρώτη. Όσο για το τελευταίο, η πρώιμη κερδοσκοπία έδειξε μια φθηνότερη συσκευή, με ένα κλασικό μηχανισμό πτυσσόμενου κινητού τηλεφώνου, παρόμοιο με το πρόσφατα ανακοινωθέν Motorola Razr .

Ειδικότερα, η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ένα ζευγάρι εκδόσεων "Lite" από τις συσκευές S10 και Σημείωση 10 της.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link