Τα μηνύματα RCS έχουν κυκλοφορήσει σε χρήστες Android στις Η.Π.Α.

Η Google προσφέρει πρόσβαση σε φορητές συσκευές έκτακτης ανάγκης χωρίς φωνή στο Android


Εδώ είναι μια ωραία μικρή έκπληξη για τους χρήστες του Android αυτό το Σαββατοκύριακο. Φαίνεται ότι τα τηγάνια της Google για την ανάπτυξη μηνυμάτων Rich Services Services (RCS) είναι ελαφρώς μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι θα κάνει το χαρακτηριστικό διαθέσιμο για όλους τους χρήστες Android στη χώρα μέχρι το τέλος του έτους.

Ένα τιτίβισμα από τον διαχειριστή προϊόντων Android Messages Sanaz Ahari επιβεβαιώνει ότι ο διάδοχος του SMS έχει τεθεί στη διάθεση των χρηστών των κρατών από αυτήν την εβδομάδα. Το νέο πρωτόκολλο φέρνει μαζί του μερικές σημαντικές προόδους κατά τη μετάδοση μηνυμάτων, SMS.

Η ενημέρωση φέρνει πολλά χαρακτηριστικά που έχουν συγκριθεί με το με το iMessage Το πρότυπο πρωτόκολλο της Apple, το οποίο έκανε πολύ καλό να διατηρεί πολλούς χρήστες στο iOS, για φόβο να γίνει μια πράσινη φούσκα. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τις αποδείξεις ανάγνωσης, την ικανότητα να βλέπει κάποιον άλλο χρήστη να πληκτρολογεί σε πραγματικό χρόνο, μεγαλύτερες μεταφορές αρχείων και βελτιωμένα μηνύματα ομάδας (αν και, όπως σημειώθηκε, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως η κρυπτογράφηση από το τέλος μέχρι το τέλος, εξακολουθούν να λείπουν).

Πίσω από τον Οκτώβριο, οι τέσσερις κύριοι μεταφορείς των ΗΠΑ σχημάτισαν μια σπάνια κοινή προσπάθεια για την επιτάχυνση της υιοθέτησης του RCS. Τόσο η εφαρμογή Μηνύματα όσο και οι υπηρεσίες μεταφορέων πρέπει να ενημερωθούν για να έχουν πρόσβαση. Οι χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας έχουν επίσης πρόσβαση στο χαρακτηριστικό αυτό το καλοκαίρι, ενώ σύντομα θα προστεθούν περισσότερες χώρες.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.