Εβδομάδα στην κριτική: Pet ξεκινήματα θα είναι ο θάνατος της Silicon Valley

Εβδομάδα στην κριτική: Pet ξεκινήματα θα είναι ο θάνατος της Silicon Valley


Γεια σε όλους. Σας ευχαριστώ που με υποδέξατε ξανά στα εισερχόμενά σας

Είμαι στο Βερολίνο, όπου το TechCrunch απλώς έβγαλε ένα ακόμα σπουδαίο γεγονός Disrupt, έχουμε πολύ μεγάλο περιεχόμενο για εκκίνηση στην Ευρώπη, γι 'αυτό κάνουμε scrolling εάν Αν το διαβάζεις αυτό στον ιστότοπο TechCrunch, μπορείς να το βρεις στα εισερχόμενά σου εδώ και ακολουθήστε τα tweets μου εδώ 19659009] Η μεγάλη ιστορία

Όπως και στο Το Pets.com συμβόλιζε την γελοιοσύνη που ήρθε στο πλαίσιο της τεχνολογίας πριν από την έκρηξη φούσκας Dotcom στις αρχές του αιώνα Η WSJ ανέφερε ότι η SoftBank είχε πετάξει στην πετσέτα του Wag, που πωλούσε από την τεράστια "πλατφόρμα" της WeWork, σχεδόν 50% των μεριδίων "κατά την εκκίνηση. Η έκθεση αναφέρει ότι η SoftBank πούλησε πάλι το ποντάρισμά της στην εκκίνηση με αποτίμηση πολύ χαμηλότερη από την προηγούμενη αξία των 650 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία SoftBank βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα δύο του καθίσματα

Η Wag θα απολύσει "ένα σημαντικό μέρος του υπόλοιπου εργατικού δυναμικού της", σύμφωνα με την έκθεση

. , αλλά το Money Swank swing από τα χρήματα της SoftBank έχει αφήσει μια χούφτα νεοσύστατες εταιρείες με σημάδια δολάριο στα μάτια τους και την επιθυμία να αναπτυχθούν με έναν ρυθμό που ποτέ δεν ονειρευόταν. Όταν η Wag, με έδρα το Λουξεμβούργο, έκλεισε την αύξηση της κατά 300 εκατομμύρια δολάρια από την SoftBank στις αρχές του 2018, πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο στη γη ξεκίνησε η εκκίνηση ενός σκύλου με αυτό το είδος χρήματος.

Μετακίνηση προς τα τέλη του 2019 βασίστηκαν στη σύνδεση της εργασίας των εργολάβων με τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τηλεφωνικά δεν έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να μετατοπίσουν την κερδοφορία τους με τον Wag να φαίνεται ακόμη ένα άλλο παράδειγμα

Περιττό να πούμε ότι το Pets.com και το Wag πραγματικά δεν συγκρίνουν όταν πρόκειται για τον ευρύτερο αντίκτυπο. Το Pets.com ήταν γνωστό σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της ξεκαρδιστικής υπερεκμετάλλευσης του μάρκετίνγκ, τα εμπόδια της Wag είναι πολύ πιο επιζήμια, ειδικά επειδή σχετίζονται με τη φήμη του Ιαπωνικού ευεργέτη που έχει αναμορφώσει σημαντικά την αγορά επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Silicon Valley και σε όλο τον κόσμο. 19659017] Στείλτε μου τη γνώμη
στο Twitter @lucasmtny ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
lucas@techcrunch.com

Τάσεις της εβδομάδας

Εδώ είναι μερικά μεγάλα νέα από μεγάλες εταιρείες, με πράσινους δεσμούς με όλα τα γλυκά, γλυκά προστιθέμενα πλαίσια:

GAFA Gaffes

βίδα αυτή την εβδομάδα; Αυτό απαιτεί σαφώς το δικό του τμήμα, κατά σειρά κακότητας:

Image: Bryce Durbin / TechCrunch

Extra Crunch

Η ασφαλιστική εγγραφή μας είχε μια άλλη μεγάλη εβδομάδα περιεχομένου. Ο καλός φίλος μας Άλεξ Γουίλχελ (που μου προσλήφθηκε πριν από τέσσερα χρόνια!) Επιστρέφει στο TechCrunch και έχει εκτοξεύσει μια νέα σειρά για το Extra Crunch. Εδώ είναι η πρώτη του θέση στο νέο hot club που θα συμμετάσχει.

Το $ 100M ARR Club

"… Οι επιχειρήσεις με αποτιμήσεις ότι τα έσοδά τους δεν μπορούν να επιστρέψουν βρίσκονται σε παρόμοια στενά. Στο η εποχή μετά την WeWork μερικοί μονόκεροι αρχίζουν να φαίνονται λίγο μακριά στο δόντι. Υποψιάζομαι ότι οι εταιρείες που κινδυνεύουν περισσότερο είναι εκείνες με περιορισμένα έσοδα (σε σύγκριση με τις αποτιμήσεις τους), κακή ποιότητα των εσόδων (σε σύγκριση με τις νέες επιχειρήσεις λογισμικού) ή και τα δύο.

Δηλαδή υπάρχει ένα σωματείο ιδιωτικών εταιρειών πράγματι κάτι, δηλαδή ιδιωτικά, που κατάφεραν να φτάσουν το όριο ετήσιων επαναλαμβανόμενων εσόδων ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων (ARR). Δεν είναι μια μεγάλη ομάδα, καθώς οι νεοσύστατες εταιρίες που τείνουν να περάσουν το σήμα ARR αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων είναι καλά στο δρόμο για τη μετάβαση στο δημόσιο … "

Εγγραφείτε για περισσότερα ενημερωτικά δελτία, συμπεριλαμβανομένου του νέου ενημερωτικού δελτίου" Max Q "του συναδέλφου μου Darrell Etherington εδώ .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.