Ο Gtmhub αυξάνει τα 9 εκατομμύρια δολάρια από την CRV μετά την απόσπαση της αύξησης του ARR κατά 400% τον περασμένο χρόνο


Αυτή την εβδομάδα Gtmhub ανακοίνωσε 9 εκατομμύρια δολάρια Σειρά A με επικεφαλής τον CRV . Η επένδυση δεν ήταν ένας μεγάλος γύρος, ακόμη και για ένα Α. Αλλά η πρωτεύουσα βρήκε τον δρόμο της σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες SaaS με τις οποίες έχουμε μιλήσει πρόσφατα, γεγονός που την έκανε ενδιαφέρουσα το ίδιο

. η επιχείρηση ήταν πρόθυμη να μιλήσει για τις οικονομικές επιδόσεις της με κάποια λεπτομέρεια. Ο συνδυασμός έκανε την σειρά του Α αδύνατο να το αγνοήσει.

Η TechCrunch έπεσε στο πρωτάθλημα του Seth Elliott σήμερα το πρωί για να μάθει περισσότερα.

Τι κάνει

Ας ξεκινήσουμε με τις OKRs. Οι στόχοι και τα βασικά αποτελέσματα, γνωστά ως OKRs, είναι μια μέθοδος οργανωτικού προγραμματισμού. Είναι διάσημοι χάρη στις ρίζες τους στην επιτυχία της Google αλλά έκτοτε έχουν σπάσει απαλλαγμένες από τον κόσμο της τεχνολογίας και γίνονται μια πολύ γνωστή μέθοδος σχεδιασμού για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και τύπων

Gtmhub [19659008] ασχολείται με αυτά, παρέχοντας λογισμικό και υπηρεσίες γύρω από την υλοποίηση, εκπαίδευση και παρακολούθηση της OKR. (Εάν είστε νεόφυτος του OKR, επικεφαλής εδώ για μια γρήγορη επισκόπηση του τι είναι.)

Κάνοντας το λογισμικό OKR δεν είναι διαφοροποιητής στη σημερινή αγορά. Ο Συμμαχός το κάνει (έθεσε επίσης πρόσφατα κεφάλαια), μαζί με το WorkBoard Koan και Lattice η γεμάτη αγορά, ο Gtmhub τόνισε κατά τη διάρκεια της έκκλησής μας πώς σκέφτεται ότι είναι διαφοροποιημένη. Η εταιρεία έχει τρία πράγματα που ελπίζει ότι θα της δώσει μια άκρη στην αγορά. Το πρώτο είναι η εστίαση στους επιχειρηματικούς πελάτες. Σύμφωνα με την Elliott, οι πελάτες μεγέθους επιχειρήσεων είναι το "ψωμί και το βούτυρο" της εταιρείας του, από την άποψη των εσόδων. Αντί να ξεκινά με μια αγορά μικρού ή μεσαίου μεγέθους επιχειρησιακού στόχου και αργότερα να στοχεύει σε πελάτες σε μεγάλη κλίμακα, ο Gtmhub πηγαίνει πρώτος στην κορυφή της αγοράς.

Δεύτερον, το λογισμικό της εταιρείας σχεδιάστηκε για να διασυνδέεται με εξωτερικά εργαλεία, επιτρέποντας την παρακολούθηση OKR σε πραγματικό χρόνο, δεδομένου ότι απορροφά πληροφορίες για να βοηθάει τους κτηνιάτρους των ομάδων πώς προχωρούν κατά των στόχων τους. Και η επιχείρηση εργάζεται σε μια αγορά στην οποία με την πάροδο του χρόνου οι πελάτες θα μπορούν να μάθουν από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις του OKR και να ρυθμίζουν τις ρυθμίσεις αναλύσεων που βοηθούν στην εισαγωγή και την προβολή των δεδομένων.

Με τα δικά του λόγια, ο Gtmhub είναι κεντρικός ενώ παράλληλα «παρέχει [ing] ένα μακροπρόθεσμο όραμα και τη διαδικασία εκτέλεσης που απαιτείται για να γεφυρωθεί το κενό στρατηγικής / εκτέλεσης», σύμφωνα με τον Elliot.

Ειδικότερα, η Gtmhub, παρά την επιχειρηματική της εστίαση, δεν εγκαταλείπει τις μικρότερες εταιρείες. Σύμφωνα με την Elliot, η εκκίνηση αναγγέλλει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο σχέδιο $ 1 ανά χρήστη ανά μήνα που ονομάζεται START, το οποίο απευθύνεται σε μικρότερες επιχειρήσεις.

Εάν το START είναι μια προσπάθεια να επιβιβαστούν οι εταιρείες όταν είναι μικρές, αργότερα, ή αν είναι περισσότερο αντιπαράθεση με τον ανταγωνιστή, δεν είναι σαφής. Αλλά το νέο, φθηνό σχέδιο (το οποίο κοστίζει περίπου το 10% των άλλων βαθμίδων Gtmhub) θα μπορούσε να ανακάμψει το χώρο λογισμικού OKR κάνοντας χαρακτηριστικά τραπέζι-στοιχημάτων χαμηλότερα από ό, τι ήταν πριν

Gtmhub's round

, με γραφεία στο Ντένβερ, τη Σόφια, το Βερολίνο και το Λονδίνο για τους περίπου 60 εργαζόμενους. Μπορείτε να σκεφτείτε, δεδομένου του παγκόσμιου αποτυπώματος και του αριθμού των εργαζομένων, ότι η εταιρεία είχε συγκεντρώσει πολλά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές της.

Το Series A των 9 εκατομμυρίων δολαρίων ξεκίνησε τους προηγούμενους γύρους του, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων κεφαλαίου εκκίνησης ( εδώ ) τον Φεβρουάριο του 2018. Εκτός από τους ελέγχους αυτούς και το νέο κεφάλαιο, το μόνο που ξέρουμε για την ιστορία της συλλογής κεφαλαίων του Gtmhub είναι ότι κέρδισε $ 100,000 σε χρήματα αγγέλου στις αρχές του 2017.

Όλες οι λέξεις, Gtmhub έχει αυξήσει λίγο πάνω από $ 10 εκατομμύρια μέχρι σήμερα, Το 87% του γνωστού κεφαλαίου που έχει συγκεντρώσει. Αυτό δεν είναι το σημάδι μιας επιχείρησης που χτίζεται με το κάψιμο

Φυσικά, εάν ο Gtmhub κρατούσε ένα καπάκι στα έξοδά του αυξάνοντας αργά, η φωνή του μπορεί να είναι πιο αμαρτία παρά αρετή. (196590015) Η ανάπτυξη

Η Elliot μοιράστηκε μια σειρά αξιοσημείωτων μετρήσεων με το TechCrunch που έχουμε προετοιμάσει για σας παρακάτω,

  • Αύξηση του ΑΕΠ: Πάνω από 400% σε ετήσια βάση (YoY)
  • Ακαθάριστο περιθώριο: πάνω από 90%, πάνω από 80% YoY
  • Τάσεις ACV: + 650% YoY

] Πάρτε μια στιγμή και τετράγωνα αυτά τα αποτελέσματα με πόσα κεφάλαια έθεσε ο Gtmhub και ρωτήστε τον εαυτό σας αν η απόδοση ταιριάζει με την αύξηση. Δεν το κάνει. Υποψιάζομαι ότι ο Gtmhub θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι επέλεξε, δεδομένου του ρυθμού ανάπτυξης και άλλων σημείων οικονομικής υγείας.

Ωστόσο, μετά την επέκταση σε 60 άτομα σε λιγότερο από 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε γνωστή επιχείρηση, δεν είναι πολύ ασύμφορη και μπορεί να κάνει πολλά με μόλις 9 εκατομμύρια δολάρια. (Gtmhub θα μπορούσε επίσης να αυξήσει εάν χρειαζόταν, λόγω των μετρήσεων του.)

Με το Gtmhub και το Ally έκπληκτοι με νέα μετρητά, θα είναι ευχάριστο να παρακολουθήσουν την αύξηση του χώρου λογισμικού των OKR και του OKR τα επόμενα χρόνια . [196590030] Η διόρθωση: Αυτή η ανάρτηση παραποίησε το ποσό του κεφαλαίου που έθεσε ο Gtmhub πριν από τη σειρά του A και έχει διορθωθεί

Φωτογραφία από Startaê Η ομάδα στο Unsplash

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.