ΠΑΟΚ: Το PAOKTV είναι μια δήλωση θάρρους, εκεί που οι άλλοι βλέπουν «απαγορεύεται»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι το PAOKTV βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας της Google για τις κορυφαίες αθλητικές αναζητήσεις.

Στην ανακοίνωση η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει χαρακτηριστικά: «Δήλωση θάρρους, θράσους και ικανότητας ν’ ανοίγεις το δικό σου δρόμο όταν οι υπόλοιποι βλέπουν “απαγορεύεται”».

«Το PAOK TV, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες του ΠΑΟΚ μέσω internet με τεχνολογία OTT (Over The Top) κατέκτησε μια σημαντική κορυφή που αποδεικνύει την επίδρασή της στα τηλεοπτικά δεδομένα και τον αντίκτυπο που έχει στο κοινό. Tο PAOK TV είναι η πιο δημοφιλής αθλητική αναζήτηση στη Google για το 2019!» αναφέρεται.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για το πώς πάρθηκε η απόφαση ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το δικό του κανάλι:

«Το καλοκαίρι κυλούσε με συζητήσεις κι επαφές κάθε είδους. Η Super League ετοιμαζόταν για σέντρα και το τηλεοπτικό τοπίο χαρακτηριζόταν από αβεβαιότητα και σκοπιμότητες. Τότε ήταν που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ταράξει τα νερά και ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τότε ήταν που εμφανίστηκε στο προσκήνιο το PAOK TV.

Η απάντηση στο θεωρητικά αδιέξοδο. Η λύση στο πρόβλημα. Μια δήλωση θάρρους, θράσους και ικανότητας ν’ ανοίγεις το δικό σου δρόμο όταν οι υπόλοιποι βλέπουν “απαγορεύεται”. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κάνει βουτιά σ’ αχαρτογράφητα νερά, να τολμήσει να φέρει το μέλλον της τηλεόρασης στο σήμερα».

Ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι η κίνηση αυτή έγινε κόντρα στη λογική που επικρατούσε και ότι δικαιώθηκε παρά τον πόλεμο που δέχθηκε:

«Πήγαμε κόντρα στη λογική που επικρατούσε ως σήμερα. Με πολλούς αντιπάλους. Την έλλειψη… εκπαίδευσης ή εξοικείωσης του κοινού σε ένα τελείως νέο για την Ελλάδα τρόπο να βλέπεις ποδόσφαιρο. Την κακή ποιότητα internet σε διάφορα σημεία της χώρας μας. Τη λογική “έλα μωρέ πείραμα είναι θα περάσει”. Την πειρατεία. Τις στοχευμένες απόπειρες απαξίωσης. Την, ομολογουμένως συγκινητική, προσπάθεια των παρατηρητών να δείξουν ότι το project PAOK TV δεν λειτουργεί».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για τα επόμενα βήματα του PAOK TV αλλά και τη μέχρι στιγμής λειτουργία της πλατφόρμας:

«Σ’ όλο αυτό το διάστημα το PAOK TV καθημερινά προσπαθούσε και προσπαθεί ν’ αναπτύσσει τις υπηρεσίες του. Να μιλάει με τους συνδρομητές του. Να εξηγεί. Ν’ αναλύει. Ν’ αναζητεί κάθε τεχνική για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Να συνομιλεί απευθείας με κολοσσούς της παγκόσμιας ψηφιακής βιομηχανίας όπως την Amazon. Nα ταξιδεύει στην Ευρώπη για συναντήσεις με κορυφαίους του χώρου. Να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα ανάπτυξής του.

Να παρέχει στους συνδρομητές του μια τηλεοπτική παραγωγή ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Να παρουσιάζει τα πάντα όπως ακριβώς συμβαίνουν με πλήρως αντικειμενική, κορυφαίου επιπέδου περιγραφή. Να καλύπτει ό,τι γίνεται στο γήπεδο. Να σέβεται τους αντιπάλους και να τους φιλοξενεί στο pregame και στο postgame show. Να δείχνει πως ο ΠΑΟΚ θέλει ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και το προσπαθεί με τους δικούς του όρους ακόμα κι αν αυτοί δεν ταιριάζουν με όσα είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

To PAOK TV, λοιπόν, είναι η κορυφαία ελληνική, αθλητική αναζήτηση στην Google για το 2019. Μέσα σ’ ένα διάστημα τεσσάρων μηνών κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση ξεπερνώντας τεράστια αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως το Champions League, το Copa America, το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, τα Grand Slam στο τένις.

Αναλυτικά η κορυφαία δεκάδα αναζητήσεων της Google στην Ελλάδα για το 2019:

1.PΑΟΚ TV

2.Copa America

3.Wimbledon

4.Κατάταξη Πρωταθλήματος Ελλάδας

5.Fiba World Cup

6.Εθνική Μπάσκετ

7.Αustralian Οpen

8.Champions League

9.ATP Finals

10.US. Open».Πηγή άρθρων

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.