Η Walmart συνεργάζεται με την Nuro για να δοκιμάσει αυτόνομη παράδοση παντοπωλείων στο Χιούστον


Η Walmart σήμερα το πρωί ανακοίνωσε ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα που θα δοκιμάσει την αυτόνομη παράδοση παντοπωλείων στην αγορά του Χιούστον από το επόμενο έτος. Ο έμπορος λιανικής πώλησης συνεργάζεται με την αυτόνομη εταιρεία οχημάτων Nuro, μια εταιρεία ρομποτικής που χρησιμοποιεί τεχνολογία χωρίς οδηγούς για την παράδοση αγαθών στους πελάτες. Τα οχήματα της Nuro στην προκειμένη περίπτωση θα παραδώσουν τις παραγγελίες Walmart σε απευθείας σύνδεση παντοπωλείο σε μια επιλεγμένη ομάδα πελατών που θα επιλέξουν την υπηρεσία στο Χιούστον

Η αυτόνομη υπηρεσία παράδοσης θα περιλαμβάνει το αυτοκίνητο παράδοσης R2 της Nuro, το οποίο μεταφέρει προϊόντα χωρίς οδηγούς (19659003) Ο στόχος του προγράμματος είναι να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτόνομη παράδοση παντοπωλείων και πώς μπορεί να βελτιωθεί μια τέτοια υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγοραστών της Walmart

. ημερομηνία αναπτύσσεται μια αυτοκατηγορία οδήγησης στοίβα και συνδυάζοντάς το με ένα έθιμο μη επανδρωμένο όχημα σχεδιασμένο για την τελευταία μίλια παράδοση των τοπικών αγαθών και υπηρεσιών. Το όχημα διαθέτει δύο διαμερίσματα που μπορούν να χωρέσουν έως και έξι τσάντες παντοπωλείο το καθένα.

Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από εταίρους, όπως η SoftBank, η Greylock Partners και η Gaorong Capital. Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχε αυξήσει 940 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από το Softbank Vision Fund

Nuro είναι γνωστή για την επιδίωξη αυτόνομης παράδοσης. Ωστόσο, επίσης, χορήγησε την αυτοκινητοβιομηχανία της στην Ike, την αυτόνομη εκκίνηση φορτηγών. Ο Ike έχει τώρα ένα αντίγραφο της στοίβας του Nuro, το οποίο αξίζει τα δισεκατομμύρια, με βάση αυτόν τον τελευταίο γύρο. Η Nuro έχει επίσης μειοψηφικό μερίδιο στην Ike.

Η συνεργασία της Nuro με την Walmart δεν είναι η πρώτη της. Η εταιρεία συνεργάστηκε το 2018 με τον Kroger να πειραματιστεί σε υπηρεσία παράδοσης στην Αριζόνα. Ο πιλότος, ο οποίος χρησιμοποίησε αρχικά τα οχήματα Toyota Prius, μεταφέρθηκε τον Δεκέμβριο στο boot delivery. Το αυτόνομο όχημα που ονομάζεται R1 λειτουργεί ως υπηρεσία χωρίς οδηγό χωρίς οδηγό ασφαλείας στο σκάφος Phoenix του Scottsdale.

Η συνεργασία Nuro δεν είναι ούτε ο πρώτος ανεξάρτητος πιλότος της Walmart. Ο έμπορος λιανικής πώλησης νωρίτερα φέτος χτύπησε την εκκίνηση Udelv για να ελέγξει τις αυτόνομες παραδόσεις παντοπωλείων στην Αριζόνα . Αυτό το καλοκαίρι, το ξεκίνησε μια δοκιμή με την Gatik A.I. μια αυτόνομη εκκίνηση του οχήματος για να ελέγξει την παράδοση παντοπωλείων από την κύρια αποθήκη της Walmart στο Bentonville του Αρκάνσας. Η Walmart επίσης ξεκίνησε μια δοκιμαστική δοκιμή με την αυτοκινητοβιομηχανία Waymo το 2018 για να δοκιμάσει βόλτες στην Walmart για pickup, καθώς και δοκιμή με την Ford και την Postmates για αυτόνομη παράδοση παντοπωλείων . ] "Το απαράμιλλο μέγεθος και η κλίμακα μας μας επέτρεψε να κατευθύνουμε την παράδοση παντοπωλείων στις μπροστινές πόρτες εκατομμυρίων οικογενειών – και να σχεδιάσουμε έναν οδικό χάρτη για το μέλλον της βιομηχανίας", δήλωσε ο Tom Ward, επικεφαλής των ψηφιακών λειτουργιών της Walmart. "Κατά μήκος του δρόμου, δοκιμάζουμε πολλές διαφορετικές επιλογές για να φέρουμε παντοπωλεία από τα καταστήματά μας στις μπροστινές πόρτες των πελατών μας μέσω τεχνολογίας αυτοκαθορισμού. Πιστεύουμε ότι αυτή η τεχνολογία αποτελεί φυσική επέκταση της υπηρεσίας μας για την παραλαβή και την παράδοση των τροφίμων, και στόχος μας είναι να κάνουμε καθημερινά λίγο πιο εύκολη την εξυπηρέτηση των πελατών. "

Η επιχείρηση Walmart's Online Grocery αναπτύσσεται, αλλά σήμερα βασίζεται σε συνεργασίες με υπηρεσίες παράδοσης τρίτων. Επί του παρόντος, οι συνεργάτες της Walmart με παρόχους παράδοσης σε όλες τις ΗΠΑ για διευκόλυνση των παραδόσεων, όπως Point Pickup, Skipcart, AxleHire, Roadie, Postmates και DoorDash. Έχει επίσης δοκιμάσει, και έληξε, τις σχέσεις με το Deliv Uber και Lyft στο παρελθόν. Στο τέλος του 2019, η Walmart Grocery θα προσφέρει σχεδόν 3.100 θέσεις παραλαβής και 1.600 καταστήματα που υποστηρίζουν την παράδοση παντοπωλείων.

Οι επενδύσεις του λιανοπωλητή στην ηλεκτρονική του παντοπωλείο συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων και την ευνοϊκή μεταχείριση των καταναλωτών προσφέροντας έναν προσιτό ανταγωνιστή στην Amazon, Instacart και άλλους. Στο τρίτο τρίμηνο, η επιχείρηση Walmart προωθούσε τις πωλήσεις σε απευθείας σύνδεση 41%, έναντι του αναμενόμενου κέρδους 35%, οδηγώντας την Walmart σε ένα άλλο ρυθμό κέρδους και 21 τρίμηνα στην Αμερική

Στο τρίμηνο, τα κέρδη Walmart αυξήθηκαν στα 1,16 δολ. ανά μετοχή στα έσοδα ύψους 127,99 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η δραστηριότητα ηλεκτρονικού εμπορίου της Walmart είναι χάνοντας χρήματα καθώς συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξαγορές, γεγονός που έχει οδηγήσει σε εσωτερικές εντάσεις.

Η Walmart αναφέρει ότι το πιλοτικό της πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Nuro το 2020.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.