Το RaySecur, ένα ξεκίνημα για την ασφάλεια του mailroom, αυξάνει τα $ 3 εκατ


Ο Raysecur λέει ότι τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα κάποιος στέλνει ένα ύποπτο πακέτο που περιέχει σκόνη, υγρό ή κάποιο άλλο είδος κινδύνου.

Η εκκίνηση με βάση τη Βοστώνη, , που ονομάζεται MailSecur, μπορεί να εντοπίσει και να ανιχνεύσει απειλές στην αίθουσα αλληλογραφίας πριν το φτάσουν στο πάτωμα του γραφείου.

Η ασφάλεια του Mailroom μπορεί να μην φαίνεται φανταχτερή ή ενδιαφέρουσα, αλλά είναι μια κοινή πύλη σε ένα εταιρικό περιβάλλον. Είναι ένας τεράστιος φορέας επίθεσης για τους επιτιθέμενους – τόσο φυσικούς όσο και κυβερνοχώρους. Νωρίτερα φέτος γράψαμε για την πολεμική πλοήγηση μια επίθεση τύπου "Δούρειου ίππου" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για τους χάκερ να μεταβιβάσουν τις εκμεταλλεύσεις υλικού σε μια επιχείρηση, να σπάσουν το Wi-Fi και να στραφούν στην εταιρική

Τώρα, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια σε στρογγυλή χρηματοδότηση που διοργανώνεται από την One Way Ventures, με τη συμμετοχή της Junson Capital, της Launchpad Venture Group και της Dreamit Ventures, ενός επενδυτή πρώιμης φάσης με έδρα τη Φιλαδέλφεια ο επιταχυντής, ο οποίος ανακοίνωσε πέρυσι το θα μεταφερθεί στον αρχικό χώρο ασφαλείας

Ο ιδιόκτητος ανιχνευτής χιλιοστά κύμα Raysecur, MailSecur.

Η Raysecur χρησιμοποιεί τεχνολογία χιλιοστομετρικών κυμάτων, παρόμοια με τις σαρωτές που βρίσκετε στην ασφάλεια του αεροδρομίου, για να εξετάσει ύποπτα γράμματα, επίπεδες κονσόλες και μικρά δέματα. Η τεχνολογία της μπορεί να ανιχνεύσει σκόνες τόσο μικρές όσο το 2% ενός κουταλακιού ή μια σταγόνα υγρού, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία.

Η εκκίνηση ανέφερε ότι η χρηματοδότηση θα συμβάλει στην επέκταση της πελατειακής της βάσης. Παρόλο που βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, η εταιρεία έχει περίπου δέκα πελάτες της Fortune 500 χρησιμοποιώντας τον σαρωτή MailSecur

Από την ίδρυσή της το 2018, η εταιρεία έχει σαρώσει περισσότερα από 9,2 εκατομμύρια πακέτα

Semyon Dukach, Ventures, δήλωσε ότι η χρηματοδότηση θα βοηθήσει να «φέρουμε αυτή την επιτακτική τεχνολογία σε μια ακόμη ευρύτερη αγορά».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.