Η Boeing μπορεί να παίρνει τα τελευταία κρίσιμα βήματα για να προετοιμαστεί για το πρώτο πληρώματά της Spaceplus κάψουλας Starliner, αλλά είναι επίσης απασχολημένος να μετατρέψει την sci-fi σε πραγματικότητα εδώ στη Γη – βοηθώντας τη Disney να κατασκευάσει Starfighter μεγάλης κλίμακας X-Wing για να γιορτάσει

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν η βόλτα άνοιξε κατά τη διάρκεια μιας τελετής απογεύματος, το X-Wings "περίπου το μέγεθος ενός οικογενειακού van" πέταξε πάνω από το γεγονός, καθώς το που περιγράφεται από το The Drive το οποίο αναγνώρισε για πρώτη φορά τις καταστροφικές πυροβολισμοί των οχημάτων ως δυνητικά βασισμένων στο αεροσκάφος του αεροσκάφους της Boeing. Η Boeing επιβεβαίωσε την εμπλοκή της, αλλά δεν παρέχουν περισσότερες πληροφορίες από ότι τα X-Wings ήταν πράγματι τα αεροσκάφη τους.

Στο παρακάτω κλιπ μπορείτε να δείτε τα X-Wings να ανεβαίνουν κάθετα στον νυχτερινό ουρανό, και περιστρέψτε πριν ξεκινήσετε. Μην γυρίζετε να βλέπετε αν μπορείτε να εντοπίσετε τον Poe Dameron στα χειριστήρια – ωστόσο αυτά είναι άκαυστα drones που βασίζονται κυρίως στο σχέδιο Cargo Air Vehicle που πρόσφατα έδειξε ο Boeing, το οποίο έξι σπορ σπορ (μπορείτε να τα δείτε σε κοντινή απόσταση)

Οι απίστευτοι παρατηρητές και οι ανεμιστήρες του Star Wars θα σημειώσουν ότι τα X-Wings διαθέτουν το σχεδιασμό με split engine που εισήχθη στην έκδοση T-70 που εκτελούνται από την αντίσταση στην τρέχουσα τριλογία, σε αντίθεση με τον σχεδιασμό πλήρους κυλίνδρου κινητήρα στο T-65 από την αρχική τριλογία. Αυτό έχει νόημα, δεδομένου ότι η διαδρομή Rise of the Resistance πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μεταξύ της Αντίστασης και της πρώτης τάξης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονικής περιόδου τριλογίας.

Όσον αφορά το CAV της Boeing, πρόσφατα ολοκλήρωσε δοκιμαστική πτήση τριών λεπτών κατά την οποία παρουσίασε μετακίνηση προς τα εμπρός, αφού πετούσε σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια δοκιμής αιώρησης για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το έτος. Το αεροσκάφος φορτίου είναι σχεδιασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές και μπορεί να μεταφέρει φορτία μέχρι 500 λίβρες, αλλά είναι ακόμη στη φάση των δοκιμών, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αυτή την επίδειξη Star Wars.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.