Το Facebook ενημερώνει τα εργαλεία αντιμετώπισης κρίσεων, προσθέτει την ενσωμάτωση του WhatsApp


Το Facebook επεκτείνει το Crisis Response, το χαρακτηριστικό του για την αναφορά και την επικοινωνία που χρησιμοποιείται σε 300 κρίσεις σε περισσότερες από 80 χώρες. Η εταιρεία σήμερα αναγγέλλει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του WhatsApp, υποστήριξη για την ανταλλαγή πληροφοριών από πρώτο χέρι και επέκταση των εργαλείων "Data for Good" για πράγματα όπως καλύτεροι χάρτες καταστροφών και εκτοπισμών

. μια χούφτα χαρακτηριστικών που βοηθούν την οικογένεια, τους φίλους και τις κοινότητες να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον μετά από μια καταστροφή. Πριν από μερικά χρόνια το Facebook οργάνωσε τα εργαλεία αυτά – όπως τον Έλεγχο Ασφαλείας, την Κοινοτική Βοήθεια και τους Εργοδοτούμενους – όλα αυτά υπό κεντρικό συγκεντρωτικό κόμβο

Ανταπόκριση που θα επιτρέψει στους ανθρώπους στις πληγείσες περιοχές να μοιράζονται πληροφορίες από πρώτο χέρι σχετικά με το τι βλέπουν ή πιστεύουν ότι πρέπει να γνωρίζουν άλλοι, όπως για παράδειγμα η οικοδόμηση καταρρέει ή το κλείσιμο δρόμων. Αυτό είναι πέρα ​​από την υπάρχουσα δυνατότητα ανταλλαγής αιτημάτων ή προσφορών για βοήθεια, όπως και πριν.

Επιπλέον, το Facebook Crisis Response λειτουργεί τώρα με το WhatsApp. Αυτή η συγκεκριμένη ολοκλήρωση είναι αρκετά ελαφριά – ολόκληρο το σύνολο χαρακτηριστικών δεν έρχεται στο WhatsApp, για να είναι σαφές. Αλλά οι άνθρωποι μπορούν τώρα να προσφέρουν ή να ζητούν βοήθεια μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, αντί να χρησιμοποιούν μόνο το Facebook Messenger.

Τα εργαλεία του Facebook για "Δεδομένα για Καλή" επίσης ενημερώνονται και επεκτείνονται. Μέσω συνεργασιών με περισσότερους από 100 οργανισμούς, το Facebook παρέχει χάρτες καταστροφών και οργανισμούς ανακούφισης με πληροφορίες σχετικά με το πού θα διανείμει προμήθειες, με βάση συγκεντρωμένα και ανώνυμα δεδομένα.

Με τις ενημερώσεις, το Facebook δηλώνει ότι τώρα είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις ενημερώσεις σε κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους , καθώς και ομοσπονδιακές υπηρεσίες ανακούφισης, χάρη στις συνεργασίες με οργανισμούς όπως η Direct Relief και το ίδρυμα Εθνικής Συμμαχίας για τη Δημόσια Ασφάλεια (GIS)

Η εταιρεία βελτιώνει επίσης τους χάρτες καταστροφών, ακολουθώντας τη δουλειά της με ειδικούς στο θέμα εκτοπισμό, όπως το Κέντρο Παρακολούθησης των Διεθνών Μετακινήσεων. Οι χάρτες έχουν διορθωθεί για πράγματα όπως οι μετακινήσεις και οι τουρίστες, όπως λέει το Facebook

Τα νέα χαρακτηριστικά κυκλοφορούν τώρα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.