Η εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Ινδίας, Paytm, αυξάνει τα $ 1B

Η εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Ινδίας, Paytm, αυξάνει τα $ 1B


Η Paytm δήλωσε τη Δευτέρα ότι έχει συγκεντρώσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε νέο γύρο χρηματοδότησης, καθώς η εταιρεία με έδρα το Noida, η οποία κάποτε κυριάρχησε στην τοπική αγορά κινητών πληρωμών, επιχειρεί να αντιμετωπίσει τους γίγαντες Google, το PhonePe της Walmart και το Facebook. 19659003] Η εταιρεία ανέφερε ότι ο νέος γύρος χρηματοδότησης διεξήχθη από τον διαχειριστή κεφαλαίων των ΗΠΑ T Rowe Price. Οι υφιστάμενοι επενδυτές Ant Financials (συνεισέφεραν 400 εκατομμύρια δολάρια), το SoftBank Vision Fund (συνεισέφεραν 200 εκατομμύρια δολάρια), και η Discovery Capital συμμετείχαν επίσης στον γύρο, ο οποίος αποτίμησε την εταιρεία σε περίπου 16 δισεκατομμύρια δολάρια – Paytm ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Η Vijay Shekhar Sharma δήλωσε ότι η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει το νέο κεφάλαιο στους εμπόρους δικαστηρίων και θα επεκτείνει τις χρηματοδοτικές της προσφορές, όπως:

ως δανεισμό και ασφάλιση. Η εταιρία, η οποία προσφέρει επίσης υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας στην Ιαπωνία, έχει συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια εμπόρους, δήλωσε.

Το μεγάλο buck έρχεται καθώς η Ινδία γίνεται το πιο καινούργιο πεδίο μάχης πληρωμών για τους μεγάλους παγκόσμιους γίγαντες και Facebook . Σύμφωνα με την Credit Suisse, η αγορά ψηφιακών πληρωμών στην Ινδία θα είναι αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων τα επόμενα τέσσερα χρόνια, από περίπου 200 δισεκατομμύρια δολάρια επί του παρόντος

Περισσότερα για να ακολουθήσουν …

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.