Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι ερευνούσε την WeWork

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι ερευνούσε την WeWork


Η WeWork αναφέρεται ότι διερευνάται από τον Γενικό Εισαγγελέα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το Reuters τα ερωτήματα της NYAG περιλαμβάνουν εάν ο ιδρυτής της WeWork και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Adam Neumann ασχολούνταν με αυτοεξυπηρέτηση.

Ένας εκπρόσωπος της WeWork δήλωσε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι "έχουμε λάβει μια ερώτηση από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και συνεργάζονται στο θέμα. "Η TechCrunch επικοινώνησε επίσης με το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης για σχόλια. Η WeWork έχει την έδρα της στην Νέα Υόρκη

Αυτό έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την Η BW ανακοίνωσε ότι η WeWork αποτελεί αντικείμενο έρευνας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με πιθανές παραβιάσεις κανόνων που σχετίζονται με την ακυρωθείσα δημόσια εγγραφή

. ] Η μητρική εταιρεία WeWork Η εταιρεία We ανακοίνωσε στις 30 Σεπτεμβρίου ότι αποσύρει την υποβολή της S-1 για την αρχική δημόσια προσφορά, αμέσως μετά τον Neumann παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου . Εκτός από τις ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, οι κόκκινες σημαίες για τους επενδυτές περιελάμβαναν ότι ο Neumann είχε δανειστεί έναντι των μετοχών της WeWork και των μισθωμένων ακινήτων που είχε στην κατοχή της.

Μια ελεγχόμενη από την Neumann οντότητα πώλησε επίσης την εταιρεία το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη λέξη "Εμείς" για $ 5.9 εκατομμύρια, αν και αργότερα ζήτησε από την εταιρεία να χαλαρώσει τη συμφωνία και επέστρεψε τα χρήματα μετά από δημόσια κριτική. 8 δισεκατομμύρια δολάρια η WeWork ασχολείται τώρα με σημαντικά μέτρα μείωσης του κόστους, συμπεριλαμβανομένων των απολύσεων στο Meetup τα οποία απέκτησε για 200 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.