Η Γη έχει επικεφαλής για τη δεύτερη θερμότερη χρονιά της στην καταγεγραμμένη ιστορία (το αρχείο ήταν πριν από τρία χρόνια)

Η Γη έχει επικεφαλής για τη δεύτερη θερμότερη χρονιά της στην καταγεγραμμένη ιστορία (το αρχείο ήταν πριν από τρία χρόνια)


Τα στοιχεία από την αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται ότι δείχνουν ότι η Γη θερμαίνει (παρά την άποψη που μπορεί να πει η τρέχουσα ηγεσία).

Προφανώς, η σφαίρα βίωσε τον δεύτερο πιο καυτό Οκτώβριο που έχει καταγραφεί ποτέ και είναι σε καλό δρόμο για τη δεύτερη (19459004) .

Όχι μόνο βιώνουμε μια σειρά καυτών Octobers (αυτό είναι το δέκατο έτος που οι θερμοκρασίες έχουν πληγεί από τις καταγεγραμμένες- τα ιστορικά ύψη από το 2003 και τα πέντε από τα υψηλότερα έτη θερμοκρασίας ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια), αλλά ο αρκτικός πάγος έχει επίσης συρρικνωθεί στο χαμηλότερο βαθμό από τότε που άρχισαν οι δορυφορικές εγγραφές το 1979.

Ακόμη και ως η Διοίκηση Trump για να αντιστρέψουμε την πορεία για τον περιορισμό των εκπομπών που φαίνεται να οδηγούν σε ένα μεταβαλλόμενο παγκόσμιο κλίμα, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες όπως η NOAA συνεχίζουν να εκδίδουν αναφορές που αποκαλύπτουν ακριβώς πόσο ο πλανήτης αλλάζει

νωρίτερα ο υπουργός Mike Pompeo ξεκίνησε τη διαδικασία της τυπικής απόσυρσης των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για την αλλαγή του κλίματος. Όπως και με τα πιο σημαντικά γεγονότα της Διοίκησης, ο κόσμος ενημερώθηκε μέσω Twitter

Ενώ ο Γραμματέας Πομπώο εξήρε την προσέγγιση του έθνους για "μείωση όλων των εκπομπών", η Ευρώπη, η Αφρική, η Ωκεανία, η Τα νησιά της Καραϊβικής και της Χαβάης έπληξαν τις ιστορικές θερμοκρασίες και η παγκόσμια θερμοκρασία της επιφάνειας της θάλασσας έπεσε στη δεύτερη θερμότερη θερμοκρασία που είχε καταγράψει ποτέ.

Εν τω μεταξύ, νέες προβολές αναθεωρούν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι πόλεις από την άνοδο της θάλασσας τα επίπεδα που προκαλούνται από την τήξη παγετώνων λόγω των θερμότερων θερμοκρασιών

Οι χάρτες που δημιουργούνται από τον ερευνητικό οργανισμό Climate Central και δημοσιεύονται στο περιοδικό Nature θα μπορούσε να πλημμυρίσει τη γη που σήμερα φιλοξενεί περίπου 150 εκατομμύρια ανθρώπους σε υψηλά επίπεδα μέχρι το 2050 εάν δεν ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των πόλεων στην πλημμύρα ή την αντίστροφη πορεία για το κλίμα

. Η Federal Reserve ξυπνάει τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής. Ο ρυθμιστικός φορέας που είναι υπεύθυνος για τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ συνέλεξε μια εκδήλωση νωρίτερα αυτό το μήνα για να επικεντρωθεί στις οικονομικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

"Συμμετέχοντας πιο ενεργά στην έρευνα και την πρακτική που σχετίζεται με το κλίμα, η Federal Reserve μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική στην υποστήριξη μιας ισχυρής οικονομία και ένα σταθερό χρηματοπιστωτικό σύστημα ", δήλωσε ο Lael Brainard, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Fed στην Ουάσινγκτον, σε προετοιμασμένες παρατηρήσεις στην ίδια εκδήλωση, σύμφωνα με έκθεση στην εφημερίδα New York Times .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.