Ο άνθρωπος πίσω από το επόμενο σεληνιακό σύστημα καθοδήγησης του Bezos μιλά για τη μελλοντική τεχνολογία

Ο άνθρωπος πίσω από το επόμενο σεληνιακό σύστημα καθοδήγησης του Bezos μιλά για τη μελλοντική τεχνολογία


Το Draper το μηχανολογικό εργαστήριο MIT, φημίζεται για την ανάπτυξη του υπολογιστή καθοδήγησης Apollo 11 (όχι Draper Esprit, επισπεύδει να προσθέσω). Ο Ken Gabriel Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, έκανε πρόσφατα μια σημαντική ανακοίνωση. Η Blue Origin συνεργάζεται πλέον με τους Lockheed Martin και Northrop Grumman για να κατασκευάσει στοιχεία της ανθρώπινης αξιολόγησης της σεληνιακής προσγείωσης της εταιρείας και ο Draper θα οδηγήσει στην ανάπτυξη των συστημάτων αεροναυπηγικής και καθοδήγησης του Lander, με στόχο να είναι έτοιμος να προσγειωθεί σε πλήρωμα στο φεγγάρι μέχρι το 2024.

Ενώ η Blue Origin είναι ο κύριος εργολάβος, η Lockheed Martin κατασκευάζει το στάδιο ανόδου, η Northrop Grumman κατασκευάζει το στοιχείο μεταφοράς και ο Draper κάνει το GNC (καθοδήγηση, πλοήγηση και έλεγχος) "Δήλωσε ο CEO της Blue Origin και ο ιδρυτής Jeff Bezos, ανακοινώνοντας την κίνηση στο Διεθνές Συνέδριο Αστροναυτών στην Ουάσινγκτον. Η Blue Origin ανταγωνίζεται μια σύμβαση της NASA για την ανάπτυξη ενός πληρώματος σεληνιακού εδάφους ή του συστήματος προσγείωσης ανθρώπων για το πρόγραμμα Artemis, το οποίο αποσκοπεί στην επιστροφή των αστροναυτών στην επιφάνεια του φεγγαριού μέχρι τα τέλη του 2024.

] Η TechCrunch κάθισε για να συνομιλήσει με τον Gabriel, ο οποίος προηγουμένως συνέστησε την ομάδα της Advanced Technology and Projects της Google (ATAP), να πιέσει για το τι βλέπει να έρχεται στο μέλλον για τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Πριν από αυτό, ήταν αναπληρωτής και ενεργός διευθυντής του φημισμένου DARPA στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η DARPA προχώρησε σε δυνατότητες στην υπερηχητική, επιθετική και αμυντική επιθετικότητα και στις μεγάλες αναλύσεις δεδομένων για τη νοημοσύνη και την εθνική ασφάλεια

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.