VC Cyan Banister στο δρόμο της, που αποφασίζει τι στο Fond Founders, και το κράτος του Σαν Φρανσίσκο

VC Cyan Banister στο δρόμο της, που αποφασίζει τι στο Fond Founders, και το κράτος του Σαν Φρανσίσκο


Το Cyan Banister είναι μια αμερικανική ιστορία επιτυχίας. Ένας άστεγος έφηβος, ο οποίος αρχικά υποστήριξε τον εαυτό του κάνοντας κολιέ από κάνναβη, στη συνέχεια με μεταξωτά μπλουζάκια, πήγε για να γίνει ένας αυτοδίδακτος μηχανικός και αργότερα να κρατήσει αρκετούς ρόλους διαχείρισης κατά την εκκίνηση της ασφάλειας IronPort. Ήταν μια εμπειρία που άλλαζε τη ζωή της. Έκανε μια πρώιμη περιουσία όταν πώλησε στην Cisco το ποσό των 830 εκατομμυρίων δολαρίων το 2007. Συναντήθηκε επίσης με τον σύζυγό της, τον Scott Banister, ο οποίος συνιδρυτούσε την εταιρεία και οι δύο ξεκίνησαν ξεχωριστά και ξεχωριστά τους ελέγχους σπόρων προς σπορά, συμπεριλαμβανομένων των SpaceX, Uber και μια μακρά λίστα εταιρειών που είναι τώρα οικιακά ονόματα.

Όταν οι αποτιμήσεις του σπόρου άρχισαν να ανεβαίνουν σε επίπεδα που τους έδιναν και τις δύο παύσεις, χτύπησαν τα φρένα και ο Banister, ένας αυτοπεριοριζόμενος εργάτης, κατευθύνθηκε στο AngelList ως " ev-angel-list "για να βοηθήσει να προσληφθούν άνθρωποι σαν τον εαυτό της στην πλατφόρμα της. Λίγο αργότερα, το Ταμείο Ιδρυτών του Peter Thiel έφτασε σε αυτήν και την κάλεσε να γίνει συνεργάτης.

Σε μια ευρεία συνομιλία στο Σαν Φρανσίσκο γεγονός την Τετάρτη, μιλήσαμε με την Banister σχετικά με αυτό το μονοπάτι, μαζί με το επενδυτικό στυλ της, το οποίο εξακολουθεί να βλέπει να κάνει επενδύσεις αγγέλου ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων ή λιγότερο σε εταιρείες που είναι συχνά φιλόδοξα φουτουριστικές ή βαρετά πρακτικές και πολύ αναγκαίες.

Επίσης, συζητήσαμε για το Fond Founders Fund, το οποίο έχει αλλάξει σημαντικά από τότε που ιδρύθηκε το 2005, διατηρώντας τη φήμη του ως κορυφαίο ταμείο και συζητήσαμε γιατί πιστεύει ότι πολλοί από τους αρχικούς συνεργάτες του

Ανάμεσα στα πράγματα που μάθαμε: ότι το Ταμείο Ιδρυτών δεν έχει συναντήσεις συνεργατών το πρωί της Δευτέρας, όπως και πολλές επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, δεν έχει καν εβδομαδιαίες συναντήσεις, με την Banister να περιγράφει μια εξαιρετικά αποκεντρωμένη επιχείρηση. "Δεν έχουμε συναντήσεις συνεργατών το πρωί της Δευτέρας. Έχουμε πολύ λίγες συναντήσεις, στην πραγματικότητα », είπε. "Έχουμε ένα brunch κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες που είναι μια ώρα, ώρα και μισό πολύ. Υποβάλλουμε την ατζέντα για το Slack. μερικές φορές, δεν έχουμε τίποτα να μιλήσουμε και είναι πολύ σύντομο. Παίρνετε κυριολεκτικά ένα πιάτο φαγητού, μιλάτε για ένα ή δύο αντικείμενα και τελειώσατε. "

Το Fond Founders έχει επίσης τριμηνιαίες off-sites, συνήθως στο σπίτι ενός συνεργάτη και αυτές είναι" υποθέσεις ημέρας ", αυτή είπε, προσθέτοντας ότι η ομάδα "δεν μιλάει για συγκεκριμένες προσφορές. Μιλάμε για το μέλλον, για το τι είναι συναρπαστικό για όλους μας, ποιες είναι οι διαφορετικές μας στρατηγικές. "

Όσον αφορά τον τρόπο λήψης αποφάσεων, ο Banister εξήγησε ότι η δομή της ψηφοφορίας εξαρτάται από το μέγεθος της επιταγής. "Έτσι θα συναντήσατε με έναν ή δύο ή τρεις ή τέσσερις συνεργάτες, ανάλογα με το στάδιο [investing]", δήλωσε στους συμμετέχοντες. Επειδή κοιτάζει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να συναντήσει πολλούς ανθρώπους για να πάρει μια απόφαση. "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές επενδύσεις τύπου συναίνεσης", είπε. Αλλά καθώς το "ποσό του δολαρίου γίνεται μεγαλύτερο", συνέχισε, "ψάχνετε την πλήρη επίβλεψη του GP", συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής ανώτερων μελών όπως Brian Singerman και Keith Rabois, και "αυτό μπορεί λίγο πιο δύσκολο". [19659003] Ερωτηθείς για το πώς εμπλέκεται ο ίδιος ο Thiel σε αυτές τις αποφάσεις, ο Μπάνιστερ είπε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο πάνω από το οποίο συμμετέχει πάντα. Πάνω σε αυτό που είναι αυτός ο αριθμός, ο Μπάνιστερ χαμογέλασε, προσθέτοντας: "Ας πούμε ότι είναι πολλά."

Αναφερόμενος στα άλλα ανώτερα μέλη της ομάδας, πρότεινε ότι η εταιρική σχέση δεν χρειάζεται " Συμβουλές του Πέτρου συνεχώς, αλλά υπάρχει ένα σημείο όπου πρέπει να εμπλακεί και να συναντηθεί με τους ιδρυτές. Στην ιδανική περίπτωση, είναι μια εταιρεία που φέραμε στα πρώτα της στάδια και έχει μεγαλώσει μαζί μας και έχει ήδη αναπτύξει μια σχέση με το [its founders]. Κάνουμε επίσης μια off-site μία φορά το χρόνο, η οποία είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον "να δει όλους όσοι συμμετέχουν στο χαρτοφυλάκιο της επιχείρησης. "Αλλά είναι αρκετά εμπλεκόμενος", είπε. "Έρχεται σε αυτά τα μπρανκς και [quarterly] off-sites. Τον βλέπουμε πιο πολύ τώρα [απότότεπου το κάλεσε να κλείνει στο Σαν Φρανσίσκο και να μετακομίζει σε Λ.Α.) από ό, τι κάναμε όταν ζούσε δίπλα, γιατί κολλήθηκε. Αν έρθει στο Σαν Φρανσίσκο, πού θα πάει; Ο Banister αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να σχολιάσει μια πρόσφατη έκθεση του WSJ ότι το Fondation Founders βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης στις 3 δισ. Δολάρια σε κεφαλαιακές δεσμεύσεις σε δύο κεφάλαια (19659003) Αλλά πριν την αφήσουμε να πάει, ρωτήσαμε τον Banister για τον κύκλο εργασιών στην επιχείρηση. Συγκεκριμένα, σημειώσαμε ότι ενώ το Fond Founders ιδρύθηκε από τον Thiel, μαζί με τους συνιδρυτές Ken Howery, Luke Nosek και Sean Parker, ο Howery είναι τώρα πρεσβευτής στη Σουηδία, ο Nosek διαχειρίζεται ένα ξεχωριστό ταμείο στο Όστιν που ονομάζεται Gigafund και ο Parker κάνει μια ποικιλία από άλλα πράγματα, πολλοί από αυτούς επίσης στο LA .

Εξήγησε ότι όλοι ενθαρρύνονται να κάνουν ό, τι θέλουν. "Ο Ken ενθαρρύνθηκε να συνεχίσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. αυτό είναι κάτι που πάντα ήθελε να κάνει ", είπε για παράδειγμα.

Αλλά αναγνώρισε επίσης, όταν ρωτήθηκε, ότι το ίδιο το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να είναι ένα κοινό νήμα. "Είναι πολύ ακριβό εδώ. Αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει να οικοδομήσουμε περισσότερες κατοικίες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να μας εξυπηρετήσουν ακόμη και σε αυτή την πόλη, έρχονται από άλλες πόλεις, ούτε μπορούν να ζήσουν εδώ. Και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα όταν επενδύετε και η διατριβή σας είναι να επενδύσετε μόνο στη Silicon Valley και τη γύρω περιοχή. "Είναι δύσκολο για τους ιδρυτές που έχουν δογματική να διατηρούν τις ομάδες τους μαζί και τώρα είναι πιο πιθανό να φυτέψουν μερικά βασικά μέλη στο Bay Area και μίσθωση σε παγκόσμιο επίπεδο, είπε. Είναι επίσης μια πρόκληση για το Fond Founders, πρότεινε, λέγοντας ότι "αρχίζουμε ήδη να ψάχνουμε αλλού [for startups]συμπεριλαμβανομένου και του Midwest."

Όσον αφορά το αν το Σαν Φρανσίσκο κάνει αρκετά για τους ιδρυτές – Το Σαν Φρανσίσκο – ο Μπάνιστερ πρότεινε ότι και οι δύο έρχονται πολύ σύντομα, λέγοντας για την πόλη ότι «πρέπει να είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο» στον κόσμο. "Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε σαν το Τόκιο. . . όταν γεννήσαμε την Airbnb και Uber, και παρόλα αυτά η πόλη μας δείχνει τον τρόπο που λειτουργεί και λειτουργεί με τον τρόπο που κάνει και είναι καταστροφή ".

Οι ιδρυτές και οι υπάλληλοι των τεχνικών βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση "Όπου από τη μια πλευρά ένα" μεγάλο μέρος αυτής της πόλης μισεί την τεχνολογία και μας μισεί όλους "και από την άλλη είναι άνθρωποι όπως ο ιδρυτής της Salesforce Marc Benioff, που τροφοδοτούν χρήματα στην πόλη, αλλά οι προσπάθειες της δεν εμφανίζονται σε αυτήν να κάνει τη διαφορά. "Έχω ακόμα να δω ένα βαθούλωμα" στην έλλειψη στέγης, είπε, ως παράδειγμα. Επιπλέον, είπε: "Η εγκληματικότητα ανεβαίνει και τώρα έχουμε έναν πληρεξούσιο της επαρχίας που δεν θα ασκήσει δίωξη για εγκλήματα που έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε είδος ποιότητας ζωής [issue]. [San Francisco is] θα ξεκινήσει κάτι αντί για όπου αν το παράθυρο [car] σπάσει, θα το αντικαταστήσει με κάποιο είδος παραθύρου Uber app με μειωμένη τιμή. "

Το πλήθος γέλασε. Ορισμένοι συμμετέχοντες πίστευαν ότι αστειεύεται για την υπηρεσία αντικατάστασης παραθύρων. ( Δεν ήταν .) "Αυτή είναι μια πολύ κακή κατεύθυνση [we’re headed in]," είπε. «Χρειαζόμαστε εδώ μια διαφορετική σκέψη και δεν την έχουμε σε πολιτικό επίπεδο και όλοι πρέπει να εμπλακούμε περισσότερο».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.