Το VoltServer προσθέτει ένα επίπεδο δεδομένων στη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε μια κίνηση που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη έξυπνου δικτύου

Το VoltServer προσθέτει ένα επίπεδο δεδομένων στη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε μια κίνηση που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη έξυπνου δικτύου


Η πρώτη εταιρία της Eaves, οι επώνυμες συσκευές Eaves, επικεντρώθηκε στα ενεργειακά συστήματα στην αεροδιαστημική και την άμυνα –

Η δεύτερη εταιρεία στην οποία ασχολήθηκε ήταν η ανάπτυξη συσκευών αρθρωτής συστοιχίας για την εγκατάσταση σε κεντρικά γραφεία και κυψελωτούς πύργους και την εκτέλεση πρώιμων εργασιών για την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων

. Ο στόχος, λέει ο Eaves, ήταν να «κάνει την ηλεκτρική ενέργεια εγγενώς ασφαλή».

Το VoltServer είναι η τελευταία εταιρεία από την Eaves για να επιδιώξει αυτόν τον στόχο. Το Eaves καθιστά ασφαλέστερη τη μετάδοση με το σπάσιμο της ηλεκτρικής διανομής σε πακέτα και τα πακέτα αυτά μεταφέρονται κάτω από τις γραμμές μεταφοράς για να διασφαλιστεί ότι δεν είναι ελαττώματα. Αν υπάρχει διακοπή στη γραμμή, ο εξοπλισμός σταματά να μεταδίδει ενέργεια

"Παίρνουμε ηλεκτρισμό AC ή DC σε πομπό και ο πομπός σπάει την ηλεκτρική ενέργεια σε πακέτα και ο δέκτης παίρνει τα πακέτα και τα επαναφέρει μαζί και τα διανέμει ως κανονικό ρεύμα AC / DC, εξηγεί ο Eaves

Η αρχιτεκτονική είναι παρόμοια με ένα δρομολογητή. Υπάρχει ψηφιακή επεξεργασία σήματος στον πομπό που τροφοδοτείται από ένα ημιαγωγό που είναι μια πύλη για την ηλεκτρική ενέργεια. "Είναι σαν τις συσκευές που βρίσκετε σε μετατροπείς ηλιακής ενέργειας", λέει ο Eaves.

Ήδη περίπου 700 γήπεδα, μεγάλα γραφεία και εγκαταστάσεις εσωτερικών χώρων αναπτύσσουν την τεχνολογία της εταιρείας. Και η έλξη ήταν αρκετή για να προσελκύσει την προσοχή της Alphabet subsidiary Sidewalk Labs, η οποία οδήγησε σε πρόσφατη χρηματοδότηση ύψους 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 18 εκατομμύρια δολάρια από ένα συμπλέγμα επενδυτών, όπως: Marker Hill Capital, Slater Technology Fund, Διαχείριση Φυσικών Πόρων, Ομάδα Καθαρής Ενέργειας, Angel Street Capital και Coniston Capital.

"Είμαστε ένα είδος συνδυασμένης εταιρίας υλικού και λογισμικού", λέει ο Eaves. "[Customers] αγοράζουν τα κιβώτια και η εταιρεία έχει τρίτα μέρη που την εγκαθιστούν. Υπάρχουν εφαρμογές λογισμικού για την παρακολούθηση της χρήσης ενέργειας για την ανάθεση διαδικασιών για το τι μπορεί να κάνει σε μια διακοπή."

Τυπικές εγκαταστάσεις μπορούν να είναι οπουδήποτε $ 30.000 έως $ 1 εκατομμύριο και η εταιρεία στοχεύει τρεις βασικές αγορές – έξυπνη υποδομή κτιρίων, επικοινωνίες και εσωτερική γεωργία, σύμφωνα με την Eaves. Στην πραγματικότητα, η μεγαλύτερη εγκατάσταση της εταιρείας είναι ένα αγρόκτημα μαρούλι στη Φλόριντα. "Είστε σε πολύ περιορισμένο περιβάλλον και θέλετε μια πολύ ασφαλή τεχνολογία μετάδοσης. Και έχουμε αναπτύξει ένα προϊόν φωτισμού. Αφαιρεί πολλά ηλεκτρονικά μετατροπής που κανονικά θα βρίσκονται στον αναπτυξιακό χώρο ", λέει ο Eaves.

Η τεχνολογία σίγουρα μειώνει το κόστος μετάδοσης ισχύος σε ένα στάδιο. Η παραδοσιακή μετάδοση δύναμης μπορεί να κοστίσει περίπου 36 δολάρια ανά γραμμικό πόδι, ενώ το VoltServer μπορεί να μειώσει το κόστος κάτω από $ 10 ανά πόδι, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το VoltServer δεν είναι η μόνη εκκίνηση που θέλει να προσθέσει στοιχεία ελέγχου της ηλεκτρικής ενέργειας. Εταιρείες όπως Blueprint Power Η Blue Stillar και οι εταιρείες παρακολούθησης όπως Enertiv και Aquicore Η τεχνολογία "Camus Energy" φαίνεται να παρέχει υπηρεσίες "ενορχηστρώσεων"

"Η ηλεκτρική ενέργεια εξουσιάζει τον κόσμο μας, αλλά ο βασικός κίνδυνος που ενυπάρχει στην ηλεκτρική ενέργεια AC ή DC κάνει τα σημερινά ηλεκτρικά συστήματα είναι ακριβό να εγκατασταθεί ή να αλλάξει ", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Labs Sidewalk, Dan Doctoroff σε μια δήλωση. "[This technology] είναι μια σημαντική ανακάλυψη, προσφέροντας έναν λιγότερο δαπανηρό, ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να κάνει τα κτίρια πιο προσιτά και ευέλικτα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να κάνει τις πόλεις πιο προσιτές, βιώσιμες και προσαρμόσιμες καθώς οι ανάγκες μας αλλάζουν. "

Για ορισμένους επενδυτές στον τομέα της ενέργειας, αυτά τα είδη τεχνολογιών διανομής και μετάδοσης αποτελούν κρίσιμο συστατικό της επόμενης γενιάς (19659002) "Αυτό που έχει σημασία είναι τα συνδεδεμένα με το διαδίκτυο, ελεγχόμενα ενεργειακά περιουσιακά στοιχεία που μπορείτε να ελέγξετε από κάποια κεντρική αποστολή", λέει ένας επενδυτής που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας που επενδύει.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.