Τελευταία ευκαιρία για την τιμολόγηση των πρώιμων πτηνών σε περάσματα για να διαταράξει το Βερολίνο το 2019

Τελευταία ευκαιρία για την τιμολόγηση των πρώιμων πτηνών σε περάσματα για να διαταράξει το Βερολίνο το 2019


Το Trite, όπως μπορεί να ακούγεται, πρέπει να τελειώσει όλα τα καλά πράγματα. Και το καλό πράγμα που έρχεται να σταματήσει η άλεση είναι η τιμολόγηση των πρώιμων πτηνών σε περάσματα στο Διαταραχή του Βερολίνου 2019 . Έχετε μόνο ώρες για να αποθηκεύσετε – η προθεσμία χτυπά απόψε στο 11:59 μ.μ. (CEST) .

Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι € 500, αλλά μόνο αν κερδίσετε το ρολόι. Αγοράστε το πρωτότυπο πουλί σας τώρα αλλιώς θα πληρώσετε περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο – πόσο θλιβερό

Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση από την εξοικονόμηση σημαντικών ευρώ; Εντάξει, ας μιλήσουμε ομιλητές. Η διάσπαση των διασκέψεων προσφέρει πάντα μια εκπληκτική σειρά ηχείων και φέτος η Διαταραχή του Βερολίνου δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα αναμειγνύουμε λίγο σε αυτό το post και θα χαρακτηρίσουμε μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές γυναίκες που θα κρατήσουν τις διάφορες φάσεις Disrupt

Η αφύσικη επεξεργασία γλώσσας με την Emily Foges (CEO at Luminance ) και Sofie Quidenus-Wahlforss (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος στην omni: us). Οι νομικές συμβάσεις και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μπορεί να είναι δύσκολο ακόμη και για τους εμπειρογνώμονες να αποκρυπτογραφούν. Ακούστε από τους ιδρυτές πώς Luminance και omni: χρησιμοποιήστε AI για να πάρει τη φρασεολογία και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Το νέο νέο κατάστημα με την Maria Raga (CEO της Depop). Καθώς τα ψώνια έχουν μετακινηθεί από τον ιστό σε εφαρμογές, η Depop έχει πιάσει το κύμα Gen-Z. Θα ακούσουμε από την Raga, τον διευθύνοντα σύμβουλο που καλλιεργεί αυτό το "eBay για τον 21ο αιώνα".

Τι παίρνει για να θέσει μια σειρά Α; με την Jessica Holzbach (συνιδρυτής & CCO στην Penta), τη Louise Dahlborn Samet (συνεργάτη στην Blossom Capital) και τη Hannah Seal (διευθυντή στο Index Ventures). Τα κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου έχουν φτάσει στο ρυθμό αυτής της δεκαετίας, αλλά η άντληση κεφαλαίων εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τις νέες επιχειρήσεις. Ποιες είναι οι σημερινές αναζητήσεις των επενδυτών σε ομάδες, μετρήσεις και προϊόντα; Up, Up and Away με τον Jen Rubio (συνιδρυτής & επικεφαλής αξιωματικός της Away). Ο χώρος D2C είναι φοβερά γεμάτος, αλλά η μάρκα Away των αποσκευών κατάφερε να ξεπεράσει τον θόρυβο για να φτιάξει ένα από τα πιο επιτυχημένα καταναλωτικά μάρκα της δεκαετίας με αποτίμηση ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων από νωρίτερα αυτό το έτος. Ακούστε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Jen Rubio για το πώς ξεκίνησε η εταιρεία, αυξήθηκε και έγινε το οικείο όνομα που είναι σήμερα

Όπως είπαμε, αυτές είναι μερικές από τις εκπληκτικές γυναίκες που θα ακούσετε στο Break the Berlin. Και τα παιδιά δεν είναι ούτε μισά κακά. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ Υπάρχουν περισσότερα για να εξερευνήσετε το Disrup Berlin – Q & A Συνεδρίες Hackathon ] οι φιναλίστ που έβαλαν στο Extra Crunch Stage και εκατοντάδες νεοσύστατες στο Startup Alley, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατα ανακοινωθέντων TC Top Picks .

Δείτε και να τα κάνετε όλα στο Disrupt Berlin 2019 -12 Δεκεμβρίου. Θα δείτε και θα τα κάνετε όλα για λιγότερα εάν ενεργήσετε τώρα και αγοράσετε ένα πέρασμα από τα πρώτα πουλιά στο Disrupt Berlin πριν από η τιμολόγηση των πρώιμων πουλιών εξαφανίζεται απόψε στο 11:59 μ.μ. (CEST) .

Η εταιρεία σας ενδιαφέρεται να χορηγήσει ή να παρουσιάσει στο Διακοπή Βερολίνου 2019; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών από το συμπληρώνοντας αυτό το έντυπο .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.