Η Voi συγκεντρώνει άλλα 85 εκατομμύρια δολάρια για την ευρωπαϊκή υπηρεσία ηλεκτρονικής σκούτερ

Η Voi συγκεντρώνει άλλα 85 εκατομμύρια δολάρια για την ευρωπαϊκή υπηρεσία ηλεκτρονικής σκούτερ


Η Voi Technology η εκκίνηση για την μικρο-κινητικότητα που λειτουργεί υπηρεσία ηλεκτρονικής σκούτερ σε 38 πόλεις σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, αύξησε τη χρηματοδότηση της σειράς Β ύψους 85 εκατομμυρίων δολαρίων

. μείγμα υφιστάμενων και νέων επενδυτών. Αυτά περιλαμβάνουν το Balderton Capital, το Creandum, το Project A, το JME Ventures, το Raine Ventures, το Kreos Capital, το Inbox Capital, το Rider Global και το Black Ice Capital. Η νέα χρηματοδότηση φέρνει το σύνολο που έθεσε ο Voi στα 136 εκατομμύρια δολάρια.

Οι αναγνώστες με ανοιχτόχρωμο βλέμμα θα έχουν παρατηρήσει ότι, με βάση την προηγούμενη κάλυψη του Voi, ο συνολικός αριθμός είναι 32 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε εξαργυρωθεί όλη η προηγούμενη δέσμευση της σειράς Α της Voi, αφού η εταιρεία είχε προσφέρει ευνοϊκότερους όρους για την επέκταση της σειράς Α ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων και επομένως δεν επέλεξε τη δεύτερη δόση της αρχικής σειράς Α.

Ξεκίνησε το 2018, η εταιρεία είναι γνωστή για τις ενοικιάσεις ηλεκτρονικών σκούτερ της, αλλά τώρα διατίθεται ως πάροχος μικρο-κινητικότητας, προσφέροντας διάφορες συσκευές μεταφοράς. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα μοντέλα e-scooter και e-bike, σε μια προσπάθεια να γίνει ένας ευρύτερος φορέας μεταφορών που συμβάλλει στην αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών και να απογαλακτίσει τους ανθρώπους από τη χρήση αυτοκινήτων

Μέχρι σήμερα, ο Voi λέει ότι έχει 4 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και έχει τροφοδοτήσει 14 εκατομμύρια βόλτες. Πρόσφατα ξεκίνησε νέο, πιο στιβαρό υλικό το οποίο έχει σχεδιαστεί για να στηρίζει τις δυσκολίες στην κοινή χρήση ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Η ιδέα είναι ότι το πιο κατάλληλο υλικό θα βοηθήσει τις εταιρίες e-scooter να βελτιώσουν τα περιθώρια από τη στιγμή που μπορούν να εξαχθούν περισσότερες βόλτες από τη διάρκεια ζωής κάθε οχήματος.

Σε αυτό το σημείωμα, ο Voi λέει ότι θα χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για να αναπτύξει " επιχειρήσεις "στις 38 πόλεις όπου ήδη λειτουργεί, καθώς και να αυξήσουν τις δαπάνες Ε & Α για να βελτιώσουν την τεχνολογική πλατφόρμα και τα προϊόντα τους. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι ήδη κερδοφόρα στις πόλεις της Στοκχόλμης και του Όσλο

"Είναι σαφές ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να το επιτύχουμε σε περισσότερες από τις πόλεις μας και αυτός είναι ο στόχος μας" ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Fredrik Hjelm μου λέει. «Σε αυτό το σημείο, η βασική μας εστίαση είναι να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών σκούτερ μας, να δημιουργούμε βασικές συνεργασίες και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε αυτές τις πόλεις που παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για μια κερδοφόρα επιχείρηση ηλεκτρονικών σκούτερ». 19659002] Ο Hjelm λέει ότι η έκδοση 2 των σκούτερ της Voi προβλέπεται να διαρκέσει πάνω από 18 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία θα πρέπει να έχει κέρδη πριν να ξαναβρεί.

Όσον αφορά την Ε & Α και τις βελτιώσεις στην πλατφόρμα Voi, η εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται για τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών σκούτερ της, εκτός από τη βελτιωμένη διαχείριση επισκευής μέσω

Ο Hjelm λέει επίσης ότι η Voi αναπτύσσει τη διαχείριση στόλου "AI-powered" και γενικότερα την ικανότητα της πλατφόρμας να υποστηρίξει τη μελλοντική επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων. Με άλλα λόγια, μπορούμε να αναμένουμε νέες κατηγορίες συσκευών μικρο-κινητικότητας στο μέλλον.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.