Η Amazon θα ανοίξει το πρώτο της παντοπωλείο εκτός Ολόκληρων Τροφίμων το 2020

Η Amazon θα ανοίξει το πρώτο της παντοπωλείο εκτός Ολόκληρων Τροφίμων το 2020


Το Amazon ανοίγει το πρώτο του παντοπωλείο που δεν ανήκει στο Whole Foods στη γειτονιά LA του Woodland Hills, επιβεβαίωσε σήμερα ο έμπορος λιανικής πώλησης. Τα νέα του νέου καταστήματος αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από το CNET το οποίο περιέγραψε διάφορες θέσεις καταχωρήσεις σχετικά με την τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για έναν επικεφαλής ζώνης, συνεργάτες παντοπωλείων και έναν συνεργάτη υπηρεσίας τροφίμων. ] Σε αντίθεση με τον αυξανόμενο αριθμό των αμοιβαίων καταστημάτων Amazon Go, το νέο κατάστημα θα διαθέτει συμβατική τεχνολογία πληρωμών, λέει η Amazon. Το CNBC σημείωσε επίσης ότι το κατάστημα μπορεί να βρίσκεται σε μια πρώην τοποθεσία του Toys "R" Us σε ένα εμπορικό κέντρο.

Η Amazon αρνήθηκε να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά της για το κατάστημα ή άλλους, επιβεβαιώνουν ότι ανοίγει ένα παντοπωλείο στο Woodland Hills το 2020.

Τα σχέδια του λιανοπωλητή να επεκτείνει τις δραστηριότητές του εκτός του ομίλου Whole Foods είχε ήδη αναφερθεί από τον The Wall Street Journal τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με την έκθεση, η Amazon σχεδίαζε μια αλυσίδα δεκάδων παντοπωλείων στις ΗΠΑ, αρχίζοντας από τοποθεσίες στο Λος Άντζελες, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια. Ο Woodland Hills αναφέρθηκε στις πρώτες θέσεις, μαζί με το Studio City και την Irvine.

Άλλες τοποθεσίες που εξετάστηκαν περιλάμβαναν και εκείνες στην περιοχή του μετρό της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και του Κοννέκτικατ

Το ενδιαφέρον του Αμαζονίου για ένα εκτεταμένο τούβλο – η παρουσία του μολυβιού έρχεται σε μια εποχή που η επιχείρηση παντοπωλείων της Walmart έχει ανοδική πορεία, με κάποιες εκθέσεις που ισχυρίζονται ότι τώρα κυριαρχεί εκείνοι από τους αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένου του Αμαζονίου, του Instacart και άλλων

Αύξηση κατά 37% των πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, που υποστηρίζεται από την έντονη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών παντοπωλείων. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε αυτή την περιοχή μπορεί να αποδοθεί στην εγγύτητα των καταστημάτων της προς την πελατειακή της βάση. Χωρίς προσαυξήσεις στις τιμές των τροφίμων (όπως κάνουν ορισμένοι από τους ανταγωνιστές τους), είναι οικονομικά προσιτή η παραγγελία από την Walmart Grocery online, τότε οδηγείτε για να παραλάβετε τα είδη παντοπωλείου – ή να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για να τα παραδώσετε

Το Amazon's Whole Foods, εν τω μεταξύ , έχει από καιρό μια φήμη ως ένα πιο ακριβό κατάστημα. Μετά την απόκτηση της αλυσίδας τροφίμων, η Amazon προσπάθησε να καταπολεμήσει αυτή την ιδέα με εβδομαδιαίες πωλήσεις και εκπτώσεις για τα μέλη της Prime. Όμως, το Whole Foods εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα πολυτελές κατάστημα και οι τιμές του εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν αυτό.

Τα νέα καταστήματα τροφίμων Amazon, από την άλλη πλευρά, θα στοχεύουν στον κύριο καταναλωτή, ο οποίος συνήθως καταστήματα από πιο παραδοσιακά «Όταν πρόκειται για ψώνια, γνωρίζουμε ότι οι πελάτες αγαπούν την επιλογή και αυτό το νέο κατάστημα προσφέρει μια άλλη επιλογή παντοπωλείου που είναι ξεχωριστή από την Whole Foods Market, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παραμένει ο ηγέτης στην ποιότητα φυσικών και βιολογικά τρόφιμα ", δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Amazon στην CNET.

Είπαν ότι η Total Foods θα συνεχίσει να επεκτείνεται, παρά την έναρξη των νέων μπακάλικων του Αμαζονίου. Η Total Foods άνοιξε 17 θέσεις φέτος και έχει προγραμματίσει περισσότερα, δήλωσε η εταιρεία.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.