Το Roku τοποθετεί ένα τηλεχειριστήριο στον καρπό σας με τη νέα εφαρμογή Apple Watch

Το Roku τοποθετεί ένα τηλεχειριστήριο στον καρπό σας με τη νέα εφαρμογή Apple Watch


Το Roku απομακρυσμένο έρχεται στον καρπό σου. Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας εφαρμογής Apple Watch που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συσκευή Roku, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων Roku και να επιλέξετε Roku TVs, , αλλά μεγέθους για τον καρπό σας

Εκτός από τους αναμενόμενους ελέγχους των μέσων ενημέρωσης – όπως τη δυνατότητα αναπαραγωγής και παύσης του περιεχομένου, παρακολουθείτε -, η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα κουμπί στο σπίτι, το κουμπί επιλογής ("OK"), ένα κουμπί πίσω και κατευθυντικά βέλη. Και περιλαμβάνει έναν τρόπο να ξεκινήσετε τα αγαπημένα σας κανάλια, τα οποία είναι οργανωμένα με τη σειρά των πιο πρόσφατα ξεκινήσει για να τους διευκολύνουν την πρόσβαση. Με αυτόν τον τρόπο, εάν παρακολουθείτε πάντα το Netflix, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το βρείτε.

Επιπλέον, η μικροεφαρμογή απομακρυσμένης εφαρμογής περιλαμβάνει λειτουργία φωνητικής αναζήτησης. Για να ενεργοποιήσετε, απλά αγγίξτε το εικονίδιο φωνής και, στη συνέχεια, πείτε τα πράγματα όπως "Launch Hulu" ή "αναζήτηση κωμωδιών", ή ακόμα και να αλλάξετε πηγές, όπως "μεταβείτε στο HDMI 1" για την τηλεόραση Roku σας, εξηγεί η εταιρεία. Αυτό θα λειτουργήσει στις εκδόσεις Apple Watch 1 έως 5.

Και αν διαθέτετε τηλεόραση Roku Ultra ή Roku με τη λειτουργία Remote Finder που χρησιμοποιεί ένα ακουστικό κουδούνισμα για να εντοπίσετε ένα χαμένο τηλεχειριστήριο στα μαξιλάρια καναπέ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε (19659004) Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα είναι γνωστά σε όποιον έχει ήδη χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο Roku για smartphones, καθώς η εφαρμογή Apple Watch είναι απλώς μια μικροσκοπική έκδοση. Το μόνο που λείπει είναι η δυνατότητα ροής των δωρεάν ταινιών των καναλιών Roku, αλλά προφανώς αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που θα θέλατε στο ρολόι σας. (19659004] Για να αποκτήσετε την εφαρμογή Roku Apple Watch, θα χρειαστεί να κατεβάσετε ή να ενημερώσετε την εφαρμογή Roku iOS στην πιο πρόσφατη έκδοση (6.1.3) και η εφαρμογή θα εμφανιστεί στο Watch σας όσο καιρό επειδή δεν έχετε απενεργοποιήσει την "Αυτόματη εγκατάσταση εφαρμογής" στις Ρυθμίσεις του ρολογιού.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.