Μόλις 48 ώρες έμειναν για να αγοράσουν έγκαιρα περάσματα πουλιών για να διαταράξουν το Βερολίνο το 2019

Μόλις 48 ώρες έμειναν για να αγοράσουν έγκαιρα περάσματα πουλιών για να διαταράξουν το Βερολίνο το 2019


Η ευκαιρία εξακολουθεί να χτυπά, αλλά είναι σε πολύ μικρό λουρί. Είμαστε Τ-μείον 48 ώρες που παραμένουν στις πρώιμες τιμές των πτηνών σε Διαταραχή του Βερολίνου 2019 . Και αν θέλετε να μιλήσετε για ευκαιρία, δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από το να παρακολουθήσετε αυτό το διήμερο διεθνές συνέδριο επικεντρωμένο σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Αυτή τη στιγμή, οι καταξιωμένοι αρχάριοι μπορούν να αποκομίσουν σημαντικές οικονομίες – μέχρι € 500, ανάλογα με τα οποία περάσουν το επίπεδο που αγοράζετε. Αλλά η αντίστροφη μέτρηση είναι ενεργοποιημένη. Μην αφήνετε την αναβολή – ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο – να περιστρέψετε την ευκαιρία σας να πάρετε την καλύτερη τιμή. Αγοράστε τα πρώιμα περάσματα πτηνών σας στο Disrupt Berlin πριν το ρολόι τελειώσει αύριο, 8 Νοεμβρίου στις 11:59 μ.μ. (CEST) .

Τι είδους ευκαιρίες σας περιμένουν στη Διαταραχή; Ευκαιρίες δικτύωσης. Η εκκίνηση του Alley η παλλόμενη καρδιά κάθε διαταραχής, θα αποτελέσει βάση για εκατοντάδες νεοσύστατες επιχειρήσεις. Αυτό είναι όπου θα βρείτε μερικές από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες – προϊόντα και πλατφόρμες, υπηρεσίες και ταλέντο. Ανεξάρτητα από το ποιο μέρος του οικοσυστήματος εκκίνησης καταλαμβάνουν – ιδρυτές, επενδυτές, μέσα μαζικής ενημέρωσης, έμποροι, μηχανικοί – όλοι κατευθύνονται προς το Alley

Ενώ εξερευνάτε το Startup Alley, φροντίστε να ελέγξετε τις TC Top Picks. Αυτή η ομάδα από περίπου 30-50 παραδειγματικές εταιρίες που αντιπροσωπεύουν αυτές τις κατηγορίες τεχνολογίας: AI / Machine Learning, Biotech / Healthtech, Blockchain, Fintech, Κινητικότητα, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων / Ασφάλεια, Λιανικό / Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Robotics / IoT / Hardware, CRM / Επιχειρήσεις και Εκπαίδευση.

Διαταραχή του Βερολίνου πακέτα πολλών προγραμματισμό σε δύο σύντομες ημέρες. Χρησιμοποιήστε το CrunchMatch την δωρεάν πλατφόρμα συνεργασίας που σας βοηθά να βρείτε, να συνδεθείτε και να προγραμματίσετε συναντήσεις με ανθρώπους βάσει αμοιβαίων επιχειρηματικών στόχων και συμφερόντων. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος σπατάλης ή δερμάτινο παπούτσι που προσπαθεί να βρει και να προγραμματίσει συναντήσεις με τους σωστούς ανθρώπους

Τώρα που είστε έτοιμοι να συνδεθείτε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από μια καταπληκτική σειρά ομιλητές – ιδρυτές, επενδυτές και τεχνολογικά εικονίδια έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα πιο απαιτητικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα εκκίνησης. Ελέγξτε την ατζέντα Διαταραχή του Βερολίνου και σχεδιάστε τη στρατηγική σας προτού ακόμα συσκευάσετε τις τσάντες σας. Η έναρξη του Battlefield είναι μια ευκαιρία να γίνεις μάρτυρας της γέννησης των γίγαντες της τεχνολογίας του μέλλοντος – . Από το 2007, οι διαγωνισμοί για το Startup Battlefield έχουν εγκαινιάσει 857 εταιρείες τεχνολογίας – όπως το Vurb, το Dropbox, το Mint, το Yammer και πολλοί άλλοι – που έχουν συγκεντρώσει 8,9 δισεκατομμύρια δολάρια και έχουν παραγάγει 112 εξόδους

Παρακολουθήστε 15-20 εντυπωσιακές πρώτες θέσεις και επίδειξη σε μια σκληρή ομάδα έμπειρων VCs και τεχνολόγους. Όλη η γρήγορη δράση λαμβάνει χώρα ζωντανά στην Κύρια Σκηνή. Να είστε εκεί για να δείτε ποια εκκίνηση διεκδικεί το βραβείο Disrupt Cup και $ 50.000.

Η διαταραχή του Βερολίνου 2019 πραγματοποιείται στις 11-12 Δεκεμβρίου. Τόσο πολύ αναξιοποίητη ευκαιρία περιμένει, αλλά η ευκαιρία σας να πληρώσετε τις τιμές των πρώιμων πτηνών λήγει αύριο, 8 Νοεμβρίου στις 11:59 μ.μ. (CEST) . Αγοράστε το δελτίο πρόωρων πτηνών στη διάσπαση του Βερολίνου σήμερα και κρατήστε τις ευκαιρίες που έρχονται.

Η εταιρεία σας ενδιαφέρεται να χορηγήσει ή να εκθέσει στη Διακοπή Βερολίνου 2019; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών από το συμπληρώνοντας αυτό το έντυπο .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.