Δεν μπορείτε να βρείτε τις νέες εκπομπές του Apple TV +, όπως το Dickinson; Αυτή η συντόμευση μπορεί να σας βοηθήσει.

Δεν μπορείτε να βρείτε τις νέες εκπομπές του Apple TV +, όπως το Dickinson; Αυτή η συντόμευση μπορεί να σας βοηθήσει.


Η εφαρμογή Apple TV είναι τόσο κακή, κάποιος έπρεπε να δημιουργήσει μια συντόμευση μόνο για να διευκολύνει την πλοήγηση στο νέο περιεχόμενο Apple TV +. Η Apple μπορεί να έχει επενδύσει δισεκατομμύρια στην υπηρεσία τηλεόρασης Apple TV + και το φιλοξένησε εκδηλώσεις με αστέρια για να παρουσιάσει τις νέες εκπομπές της, αλλά αυτό που προφανώς δεν έκανε είναι να σκεφτεί πολύ το σχεδιασμό

Αντ 'αυτού, οι εκπομπές της Apple TV + αναμειγνύονταν με οτιδήποτε άλλο κατά την εκτόξευση – εξαναγκάζοντας τους χρήστες να μετακινηθούν στο παρελθόν Τι να παρακολουθήσουν συστάσεις και περισσότερα από τα μεγαλύτερα iTunes για να βρείτε το τμήμα Apple TV +

Και ακόμη και αν και όταν βρήκατε την ενότητα Apple TV +, κάθε σελίδα εμφάνισης είναι κακώς οργανωμένη. Αντί να ακολουθεί την τυποποιημένη μορφή όπου τα επεισόδια μιας εποχής εμφανίζονται με κάθετη σειρά σε ένα iPhone, η εφαρμογή της Apple για την τηλεόραση επιλέγει αντί για οριζόντια κύλιση. Είναι απογοητευτικό . Είναι σύγχυση . Κανείς δεν του αρέσει .

Η Apple TV + μπορεί να περιλαμβάνει μόνο μια χούφτα εκθέσεων κατά την εκτόξευσή της, αλλά αξίζει ακόμα τη δική της, αφιερωμένη καρτέλα – όπως η ίδια η Apple Netflix στο πλαίσιο της μεγαλύτερης κατασκευής της εφαρμογής τηλεόρασης. Μέρος του προβλήματος, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο 9to5Mac εδώ είναι ότι η εφαρμογή τηλεόρασης της Apple έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα jack-of-all-trades. Σας συνδέει με τη βιβλιοθήκη ενοικιάσεων και αγορών iTunes, με τις πρόσθετες συνδρομές πρόσθετου, με τις εφαρμογές σας που έχουν επικυρωθεί από την τηλεόραση παντού και με κάποιες από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες συνεχούς ροής

αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εφαρμογή που είναι κάπως ακατάλληλη και που απέτυχε να ξεδιπλώσει έναν ειδικό χώρο για την Apple TV.

Το πρόβλημα αυτό επίσης ενοχλείται από τον MacStories Editor-in-Chief Federico Viticci ο οποίος ήθελε έναν πιο εύκολο τρόπο να πλοηγηθεί απευθείας στο περιεχόμενο του καταλόγου Apple TV +

Η λύση του; Η Viticci βρήκε έναν τρόπο δημιουργίας διευθύνσεων URL που θα ανοίξουν οποιαδήποτε ενότητα Apple TV + στην οποία θέλετε να μεταβείτε στην εφαρμογή τηλεόρασης. Όπως και με τον τρόπο με τον οποίο οι συνδέσεις Ιστού της Apple Music μπορούν να επεξεργαστούν ώστε να κατευθύνονται στο περιεχόμενο ακριβώς στην εφαρμογή Apple Music, οι συνδέσεις ιστού της Apple TV + μπορούν επίσης να τροποποιηθούν για να ξεκινήσουν την εφαρμογή τηλεόρασης – χωρίς να σας ανακατευθύνουν πρώτα μέσω του Safari. Αυτό γίνεται με την αντικατάσταση του τμήματος "https" της διεύθυνσης URL περιεχομένου με το "com.apple.tv", εξηγεί.

Με αυτήν την ανακάλυψη, η Viticci ήταν στη συνέχεια σε θέση να δημιουργήσει μια συντόμευση πηγαίνετε κατευθείαν σε οποιαδήποτε σελίδα της Apple TV +, συμπεριλαμβανομένης της «πρώτης σελίδας» για την Apple TV + ή των μεμονωμένων σελίδων εμφάνισης για εμφανίσεις όπως Η Έκθεση πρωινού, για όλη την ανθρωπότητα, βλέπε και

Ο κατάλογος της Apple TV + είναι λίγο μεγαλύτερος από αυτό φυσικά και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να επεξεργάζεστε τη συντόμευση για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας

Για να προσθέσετε κάτι νέο στην προεπιλεγμένη λίστα παρουσιάσεων, θα πρέπει πρώτα να εντοπίσετε την εκπομπή στην εφαρμογή TV + – καλή τύχη! Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Αντιγραφή" για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο στο πρόχειρο. Στη συντόμευση, θα προσθέσετε ένα νέο στοιχείο "Κείμενο" στη δράση που βρίσκεται στην αρχή της συντόμευσης και θα το ονομάσετε ό, τι θέλετε. Τέλος, θα επικολλήσετε τον σύνδεσμο που είχατε αντιγράψει στο πεδίο "Τιμή".

Ta-da! Ενημερώσατε τη συντόμευση !

Ή αν θέλετε απλώς να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση iOS ως έχει, μπορείτε να φτάσετε στο Dickinson κάνοντας κλικ στο εδώ .

Ο Viticci λέει στο TechCrunch ότι αναμένει να προσθέσει τμήματα καθώς και συνδέσμους για περισσότερες εκπομπές, καθώς αυτές γίνονται διαθέσιμες. Η συντόμευση, η οποία καλείται απλά " Apple TV + Launcher ," θα ενημερωθεί στο MacStories Archive Φυσικά, όταν οι άνθρωποι χτίζουν μια συντόμευση για να ασχοληθούν με την κακή πλοήγηση ενός app, υπάρχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Τώρα, είναι πιθανό ότι η Apple σκόπιμα αναμειγνύεται στο περιεχόμενο της Apple TV + ένας τρόπος να μην φανεί ότι χρησιμοποιεί τη δύναμη της πλατφόρμας για να δώσει ώθηση στη δική του υπηρεσία, υπό το πρίσμα των πρόσφατων αντιμονοπωλιακών και αντιανταγωνιστικών ερευνών σχετικά με τις επιχειρηματικές του πρακτικές. Αλλά η Apple συνήθως δεν φτάνει τόσο μακριά ώστε να προσφέρει μια φτωχή εμπειρία στο χρήστη – αυτό δεν είναι μόνο στο ήθος της.

Εκτός αυτού, η Apple σίγουρα δεν ήταν ντροπαλός για την εμπορία της υπηρεσίας streaming με άλλους τρόπους – όπως με τις ειδοποιήσεις push το μεγάλο banner της Apple TV + στην κορυφή της αρχικής οθόνης της Apple TV, για παράδειγμα.

Αντ 'αυτού, μοιάζει με μια περίπτωση που χρειάζεται να τροποποιήσουμε το σχέδιο της εφαρμογής

Μέχρι τότε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το (19459003)

(Εικόνα: MacStories )

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.