Το Slack Fund, το Haystack και το CRV επενδύουν 4 εκατομμύρια δολάρια στο Parabol, το εργαλείο εργαλείων meta-meeting

Το Slack Fund, το Haystack και το CRV επενδύουν 4 εκατομμύρια δολάρια στο Parabol, το εργαλείο εργαλείων meta-meeting


Αυτές τις μέρες δεν αρκεί να έχουμε συναντήσεις. Τώρα οι εταιρείες τεχνολογίας πρέπει να έχουν συναντήσεις για συναντήσεις – και για να διασφαλιστεί ότι αυτό μπορεί να συμβεί αποτελεσματικά (?), Μια εταιρεία του Λος Άντζελες που ονομάζεται Parabol μόλις κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια

Ιδρύθηκε στο Μπρούκλιν με εργατικό δυναμικό (19459003), Haystack και το SlackFund το 19459003

Το λογισμικό Parabol επιτρέπει σε κατανεμημένες και εσωτερικές ομάδες να μιλούν για το πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφορετικές διαδικασίες και συναντήσεις

Η εταιρεία λέει ότι πάνω από 500 οργανισμοί χρησιμοποιούν τη σουίτα υπηρεσιών λογισμικού της εταιρείας

. μια προγραμματική άποψη για τη διάρθρωση μιας συνάντησης και την ανατροφοδότηση – "Κανόνες τάξης του Ρόμπερτ" για την ηλικία του Διαδικτύου

"Υπάρχουν περίπου 20 εκατομμύρια μηχανικοί που τρέχουν την ευκίνητη αναπτυξιακή διαδικασία σήμερα", λέει ο ιδρυτής της Parabol και διευθύνων σύμβουλος, Ιορδανία Χούσνεϊ. "Στο παρελθόν όλοι θα εμφανίζονταν στο ίδιο γραφείο και θα είχαν αυτές τις εξαιρετικά δομημένες συναντήσεις. Αλλά από τη στιγμή που δημιουργήθηκε ένα μεγάλο λογισμικό τηλεδιάσκεψης, οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται πιο ανοιχτά για την εργασία και άρχισαν να προσλαμβάνουν ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο ».

Αυτά τα κατανεμημένα εργατικά στρώματα απαιτούσαν ακόμη μεγαλύτερη οργανωτική δομή για τις συναντήσεις τους καθώς συνεργάζονταν σε έργα, δήλωσε ο Husney. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους υποστηρικτές της ευέλικτης διαδικασίας ανάπτυξης, οι οποίοι καταρρίπτουν την εργασία σε σπριντ που πρέπει να αξιολογηθούν.

"Το Parabol δημιουργήθηκε έτσι ώστε κάθε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της ομάδας αξίζει πραγματικά να επενδύσει το χρόνο. Με την υποστήριξη του CRV και του Haystack, θα καταστήσουμε το Parabol χρήσιμο σε περισσότερα είδη ομάδων και την υποδομή Parabol για να ταιριάζει με τον ρυθμό ανάπτυξής μας ", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας (19659002) Το λογισμικό επιτρέπει στις ομάδες να εργάζονται σε πέντε, δομημένες φάσεις συνάντησης όπου οι ομάδες αξιολογούν τις διαδικασίες τους και κάνει βελτιώσεις στο τέλος ενός έργου, δήλωσε η εταιρεία.

"Το Parabol μετατρέπει τον τρόπο με τον οποίο οι ευέλικτες ομάδες σε όλες τις βιομηχανίες συνεργάζονται", δήλωσε ο Izhar Armony, Partner στην CRV. "Παρακολουθούμε την ταχέως αυξανόμενη ανάγκη για συνεργάσιμες ομάδες από απόσταση και πιστεύουμε στον τρόπο με τον οποίο το Parabol επιτρέπει στους ανθρώπους να συναντώνται και να εργάζονται πιο αποτελεσματικά μαζί."

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.