Εργάσιμη ημέρα για την απόκτηση online πλατφόρμας προσφορών Scout RFP για $ 540M


Ημέρα εργασίας ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι έχει συνάψει συμφωνία για την απόκτηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας προμηθειών Scout RFP για $ 540 εκατομμύρια. Η εταιρεία συγκέντρωσε πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια σε εκτίμηση αξίας $ 184,5 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία του PitchBook .

Η απόκτηση βασίζεται σε υφιστάμενες λύσεις προμηθειών, Απογραφή, αλλά ο αξιωματικός του προϊόντος για το προϊόν Workday, Πέτρος Dermetzis, έγραψε σε μια δημοσίευση στο blog ανακοινώνοντας τη συμφωνία ότι η Scout προσφέρει στην εταιρεία μια πιο ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες

"Με αυξημένη σημασία γύρω από τον προμηθευτή ως στρατηγικό περιουσιακό στοιχείο , η απόκτηση του λογισμικού Scout RFP θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της ικανότητας της Workday να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση source-to-pay με την καλύτερη δυνατή προσφορά στρατηγικής προέλευσης, να αναβαθμίσει το γραφείο προμηθειών στρατηγικής σημασίας και να μετατρέψει την προμήθεια "

Ο Ray Wang, ιδρυτής και κύριος αναλυτής της Constellation Research, λέει ότι η Workday προσπαθεί να είναι το back-end back office παίκτη. Λέει, "Ένα από τα μεγάλα κενά τους ήταν στην προμήθεια."

Ο Wang λέει ότι η Workday έχει επενδύσει με προσοχή για να γεμίσει κενά στο προϊόν που έχει οριστεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, το Η Workday Ventures είναι επενδυτής στο Scout RFP από το 2018 και είναι επίσης επίσημος συνεργάτης Εργασίας

"Πολλές από τις επενδύσεις των Εργοδοτών είναι εταιρείες χαρτοφυλακίου που είναι δωρεάν για το μεγαλύτερο όραμα της Workday του μέλλοντος του Cloud ERP. Ο σημερινός ορισμός του ERP περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση, την HCM (διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου), τα έργα, τις προμήθειες, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων », δήλωσε ο Wang στην TechCrunch

. ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν καλά και μια συμφωνία είχε νόημα. "Σε στενή συνεργασία με την ομάδα Workday, συνειδητοποιήσαμε πόσο παρόμοια είναι τα πιστεύω και οι αξίες των εταιρειών μας. Και οι δύο εταιρείες θέτουν την εμπειρία των χρηστών στο επίκεντρο του προϊόντος και δεσμεύονται για την ικανοποίηση των πελατών, την εμπλοκή των εργαζομένων και τις συνολικές επιπτώσεις των επιχειρήσεων. Δεν ήταν εκπληκτικό το πόσο εύκολο ήταν να συνεργαστούμε και πόσο γρήγορα είδαμε την επιτυχία των συνεργασιών στις δραστηριότητες go-to-market. Από την άποψη του πολιτισμού, απλώς λειτούργησε ", έγραψαν.

Το Scout RFP είναι μια αρκετά σημαντική επιχείρηση, με 240 πελάτες σε 155 χώρες. Υπάρχουν 300.000 χρήστες στην πλατφόρμα, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα μετακομίσουν στην Εργάσιμη Ημέρα όταν κλείσει η συμφωνία, η οποία αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ εκκρεμεί η τυποποιημένη ρυθμιστική αναθεώρηση.

Η Scout RFP αυξάνει τα 15,5 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται τις αγορές

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.